Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online-Cap110-PL Server-Low Rate- Start 01.02.2013-20:00

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Naprawcie ten bug z mobami bo to jest śmieszne... i pytanie czy starzy gracze dostaną coś w zamian? No graliśmy jakby nie było na mniejszych rate i do tego nie mieliśmy niektórych rzeczy jakie nowi teraz dostaną więc w ramach "rekompensaty" coś się niby nam należy.

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie ode mnie zależy. Co do mobów , powinno działać , skoro nie działa to jeszcze pewnie coś naprawia Aqua , idk.
Nie ma wolfa i ktrólika? dlaczego? nie rozumiem. hehe...
Jeśli chodzi o "rekompensate" chyba raczej nie będzie. Raty są dla wszystkich zwiększone , więc ci co mają 90 też większy exp będą mieli niż teraz , więc co za różnica. Na start będzie tylko 45k więcej sp ... rozumiem że też byście chcieli pewne rzeczy mieć, ale zawsze możecie nowe konto zrobić xD Start itemy oprucz 50k raczej nie będą zmienione.

Opublikowano

no nie zostalo to naprawione...

wolf jest aktywny krolik tez ale znikja sobie gdziesz w inv widze ze sa aktywne...

no ludzie zrobcie cos z tym ...

Opublikowano

Nowy jest do pobranie ale nie działa a na starym po zalogowaniu od razu łapie się dc masakra i wielki chaos

Opublikowano

ale nowy ? mnie przy uruchamianiu ma sie juz wlaczyc prawie do zalogowania a tu jakis blad co pisze bog wie po jakiemu...

Opublikowano

Żaden z linków do downloadu mi nie działa, bo na 2/3 trzeba konta premium, a na 1 wyłącza się pobieranie po 720mb. Ktoś coś wie skąd można ściągnąć?

Opublikowano

http://files.fm/u/wuskkjp masz tu linka który jest na stronie wszystkim działa i leci pełnym łączem
co do update był rano miedzy 7-10 dlatego serwer był off
raty są:
exp x30
exp pt x35
drop x15
gold x12
na start:
100k sp na start
150k golda
grap pet na 3d

Opublikowano

Spróbuj z innego źródła, ja pobrałem bez problemu.

masz tu strone serva

http://dragononline.eu/ masz tam 3 linki może któryś z tych

Jeżeli nie możesz pobrać widocznie cos z twoim netem musi być nie tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...