Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online-Cap110-PL Server-Low Rate- Start 01.02.2013-20:00

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bull07 później zobaczę czemu on nie atakuje, porostu niektóre z eventowych rzeczy są zbugowane, ale teraz zajmuje się czym innym. Możliwe że zamiast tego peta każda nowa postać będzie otrzymywać normalnego white wolfa a tego będe wymieniać.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NOWA EDYCJA STRONY =)

i info :) Exeti już nie jest Gmem =)

są 3 osoby w team

W nocy dzisiaj Update

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Transfer co prawda słaby, ale zasysam, dzisiaj je*ne nockę jeżeli mi się spodoba. :)

Opublikowano

z czego ściagasz że słaby transfer ? ; p chyba z deposit ; p

files.fm/google drive u mnie

10mb/s leci

Opublikowano

Ostatnim razem gra wydawała mi się lepsza , tzn exp i drop . Bo gdy sobie expiłem byłem na bierząco z setem , a teraz przez 4 lvl wydropiłem może z 9 itemów ...

Opublikowano

Exp jest jak najbardziej odpowiedni :0

Serwerów 50-100 jest za przeproszeniem od zarypania :D

A tutaj cieszysz się z każdego lepszego itemka oraz poziomu zdobytego.

Ocena serwera jak najbardziej pozytywna.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

czy jest ktoś w stanie mi pomóc..? włączam launcher a on po 3 sec sam się wyłącza.. mam zainstalowane net frameworki, wisual c++, odpalałem na wyłączonym avg 2013, na wyłączonej zaporze, skanowałem i usuwałem wirusy.. nadal nic nie działa (nie tylko ten silk ale inne też). Będę mega wdzięczny za pomoc.. (format dopiero może za miesiąc)

EDIT: Korzystam z administratora i odpalanie jako administrator nic nie pomaga

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/845310-dro-ankieta-na-temat-wprowadzenia-update/

jest to ankieta na temat wprowadzenia update =) Proszę o wizytę i udzielenie odp.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

"Paczcie" i podziwiajcie ! :D

Nowy Launcher by Bor3k.

Będzie dodany w nowym Cliencie.

2013_02_04_20_53_36_Program_Manager.png

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

dzisiaj rano albo jutro w nocy będzie duży update ^^ (naprawione wszystkie bugi, dodany npc z różnymi itememi za dragons egg (dropią ze zwykłych mobów) i i jeszcze pełno innych rzeczy ^^

Opublikowano

Gdzie ten nowy client ? Po co w ogóle robić jakąś durną ankietę skoro , ani jedna z propozycji nie została spełniona .... Nic sie nie zmieniło , praktycznie tylko nazwa .

Opublikowano

Ostatnie poprawki wprowadzamy.

Chcemy żeby był jak najbardziej dopracowany.

Po udostępnieniu Downloadu do nowego Clienta po ok. ~2h będzie restart serwera i wtedy dopiero wejdzie on w życie.

Dlaczego tak ? Dzięki temu możecie grać cały czas pobierając Clienta, my restartujemy serwer wprowadzając zmiany, a Wy w tym czasie podmieniacie Clienta i gracie dalej.

Ankieta była drobnym nieporozumieniem.

Nie zdążyliśmy wczoraj wszystkiego zmienić więc wstrzymaliśmy się do dzisiaj bo lepiej troszkę opóźnić wydanie nowego Clienta niż dodawać niedopracowanego i robić zbędne restarty później.

Dodatkowo nałożyły się jeszcze problemy z postowaniem na MPC :(

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

dokładnie ... chcemy żeby wszystko było ogarnięte. Mamy sporo pomysłów i wprowadzimy je przy update.

Będziecie zadowoleni =) a wzrost ludzi mam nadzieję że urośnie.

co do ankiety fakt miało być inaczej no ale trudno.

Opublikowano

Zapowiedź ModAvatarUpdate (kwestia 1-2tyg.)

Nowe Avatary (modyfikowane kolorystycznie) oraz MOŻE dodanie wszystkich Avatarów jakie dotychczas wydał Joymax.

2013_02_05_14_17_51_SRO_Client.png

2013_02_05_14_07_13_SRO_Client.png

2013_02_05_14_17_42_SRO_Client.png

Opublikowano

Nachodzi mnie takie pytanie, jesli juz bedzie nowy client, beda nowe rate, przyjda ludzie, i zacznie sie ddosowanie... i wtedy co... server padnie czy macie cos juz na oku:)?

farah.png

Opublikowano

powiem tak , na dzień dzisiejszy mamy Zabezpieczenia wgrane na nowym cliencie. =) po ostatnim włamie przez kogoś , więc spokojnie.
Będzie więcej graczy , będzie donate , będą lepsze zabezpieczenia , nie oszukujmy się. na wszystko trzeba kasy , za Dedyka już się prawie zwróciło :)
wiec po tym nowym update który będzie lada chwilka , jak będą ludzie , będzie kasa : ) co za tym idzie ?? lepsze zabezpieczenia , lepszy dedyk :) tyko na to trzeba czasu :) A powiem wam że update nawet fajne się szykuję :) jak wejdzie update będzie też odpowiednia reklama + filmik prezentujacy server etc .
Nasza ekipa Administracji się powiększa :) mamy już 1 osobe od kodowania etc , 1 osobe od efektów etc , 1 od launchera i innych fraicznych rzeczy , 1 od reklamowania i filmów prezentujacych , 1 od pomocy graczom tzw. supporter international bo nie jest polakiem , i ja jako music.pk2 i inne drobne sprawy + informowanie was , reklama etc :) więc ekipe mamy naprawdę dobrą , do prawda przydał by się nam ktoś jeszcze do kodowania servera bo 1 osoba to trochę mało i wolno idzie. W teamie nie ma już Exetiego = Coffie więc idzie nam łatwiej :) mamy też dobry kontakt z sobą na Tsie3 i nr tel. wiec postępy idą do przodu :)
Myślę że to kwestia czasu i będą wszyscy zadowoleni :) co do RollBacka... nie będzie resetu , gramy dalej :) a client bedzie lada chwila :) tylko trzeba czasu , my też jesteśmy ludźmi , mamy kobiety życie prywatne i nie możemy siedzieć 24/7 na kompie :) Ale nie martwcie się z niczego nie rezygnujemy :)

Opublikowano

@up

tak Mówić jest prosto będą ludzie będzie kasa , właśnie powiedziałeś nie dosłownie ,ze server jest dla kasy. Pewnie pogracie miesiąć max i server padnie tak jak każdy robiony przez polaków, polska już taki kraj ze każdy tylko dba o siebie tak jak to było z serverami Paxa było fajnie do czasu ludzie chcieli więcej i wyszło jak wyszło

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Pomocnik
Opublikowano

@up

Pewnie pogracie miesiąć max i server padnie tak jak każdy robiony przez polaków, polska już taki kraj ze każdy tylko dba o siebie tak jak to było z serverami Paxa było fajnie do czasu ludzie chcieli więcej i wyszło jak wyszło

Każdy server jest dla kasy, problem pojawia się jeżeli jest tylko dla niej. Nie zrozumiałem tej części dotyczącej moich serverów, mógłbyś doprecyzować o co ci chodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...