Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online-Cap110-PL Server-Low Rate- Start 01.02.2013-20:00

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam czas, lepiej poczekać i żeby wszystko było zrobione ok niż żeby wyszedł z tego wielki bubel :P

Ewenement odpisz na facebooku jak bedziesz mial czas :D

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludziska uploaduje wam w 1dnym parcie klienta na turbobit, może komuś się przyda.

Mały opis zciągania z turbo za free :D

1. Wchodzimy na stronkę http://getripz.pl/

2. Wklejamy linka który podam za kilka minut.

3. Dajemy generate

4. Poniżej wygeneruje się link,

-klikamy na niego,

-wyskoczy okienko i wciskamy download,

-wyskoczy kolejne okienko z ad.fly ,

-odczekujemy 5 sec i wciskamy napis w prawym górnym rogu i w tym momencie pobieramy z turbobit max swoim łączem.

Mam nadzieję , że komuś pomogę :D

Ponizej zamieszzczam programik DAP, którym sam osobiście zasysam i idzie zawsze full łączem - w paczce jest crack i opis jak crackować.

http://hostuje.net/file.php?id=1c095bbae30572b0791eed11c06aec3a

LINK ------->>>>> http://turbobit.net/h8jkn0vqt5wb.html

LINK ------->>>>> multiupload

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Ja także pobieram za 15min bedzie.Jak cos nink w grze AdamPL

p.s. podoba mi sie przy rejestracji wybór płci male/female/other czyli Pani Anna Grodzka lub Pan Grodzki moze grac:P

Opublikowano

No link jest juz podany powiększyłem trzcionkę aby widać ^^

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Golda tez brak :D

Opublikowano

piszcie do kogoś z administracji , ja jestem supporter , nie moge teraz siedziec na mpc forum , dziewczyna robi Prace kontrolna. potem wejde i zobacze co i jak i napisze

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Whats up?

32496303418233328105.png

Давай в карнавал, одиноко символов, начиная бращается вокруг чувства счастья, веселья и одиночества.

Opublikowano

dajmy im czas bo stronke ogarnac wszystkie fora reklama itd itp poczekajmy niech ochlona tez troche bo roboty jka by nie bylo maja pelne rece :D

Opublikowano

Title nie działają dodają 10 pnktów w inventory postaci nie 8 chyba ze tak ma byc :D

Ale jendo musze wam powiedzieć , że muza jest poprostu wyczesana. Dawno nei grałem z muzyką w tle w silka ale to jest extra !!!

Opublikowano

ja sie starałem jak moglem. W administracji zamotanie niestety , chcemy jak najlepiej , specialnie dla was dzisiaj start a mial byc jutro

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Uczeń
Opublikowano

Moglibyście dać jakiś kurwa normalny download? Żenada takie ograniczenia ze za 3h bd miał silka z takim netem^^ Się wkurwie i pójde na tego z epvp jutro...

Opublikowano

up.

lol masz podanego linka w mim poscie wyzej i opis jak zciagac pelnym laczem

po za tym z multiupload tez leci full laczem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...