Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online-Cap110-PL Server-Low Rate- Start 01.02.2013-20:00

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh nic więcej nie powiem :( , wydaje mi się , że komentarz jest zbyteczny do tego :(

No dobra i tak jestem z wami . Server działa lecz na stronie pełnow błędów pewnie spowodowanych dodaniem zabezpieczeniem lub cofką lekką - no cofka dużo nie zabrała może 2h gdzieś z tego co widzę. Obecnie 7 osob na servie czyli ktos dalej gra jakja . Poczekamy zobaczymy co z tego wyjdzie.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Uczeń
Opublikowano

śmieszne to jest... Ponoć usuneliście większość bugów a z zabezpieczeniami nie zrobiliście? Porażka, nabiłem wczoraj sb 36lvl i teraz mam 8. Zajebisty server nie ma co^^ - jak zwykle (zaufać w Polski serv się po prostu nie da!) Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Dokładnie UnTiK0007 i s3y macie rację ;) Mi już tez odechciało się grać za małe rety expa będzie cudem jak serw będzie miał 300osób online. Powodzenia w projekcie.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Podziękowania dla ~Coffe. Po raz drugi i jak dla mnie ostatni.

Na każde moje polecenie żeby się wziął do roboty i ogarniał serwer "wszystko gotowe" ... proszę jakie gotowe.

Nie piszcie do mnie co z serwerem bo ja dziękuję za taki serwer.

Myślałem że tym razem będzie ogar ale gdzie tam, to samo co wcześniej.

Totalnie nic więcej nie zrobili w porównaniu z Moon.

EOT.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

To było wiadome, Coffe zmienił nick i myślał że to wszystko załatwi jak slychałem na ts to attack pet nie atakował chociaż Coffe pisał ciagle że jest wszystko dobrze, ale po jakimś czasie chyba to sprawdził i zobaczył że coś spieprzyli. Nie wiem jak na obecna chwile jest na tym serwerze z bugami, bo na pewno jest wiecej niż tylko z tym wilkiem. Lecz powodzenia może Coffe weźmiesz się kiedyś do roboty i nie będziesz spierdalał swojej pracy.

Btw. Jeżeli gracz się nie zaloguje na stronie to nie ma dostępu do rankigu. I na obecna chwile wgl nie dziala ranking : http://img841.imageshack.us/img841/5131/wgsfnpy.jpg

sygnaturkat.jpg
Opublikowano

Coś już czuje że kolejny polski projekt szybciej się zakończy niż zaczął " jeden z lepszych serwerów :D " Nie ma co się oszukiwać ale serw totalny nie wypał jedynie co mi się podobało to praca Dextera ;) Chyba tylko Crystal sro jako polski projekt był w sumie dobrze zrobiony i miło się grało.

SERVER is new , but Is Proffesional Team ;]
Nie wiem jak mogliście to na epvp napisać.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Rank nie działa bo Aqua robił z jakimś gościem zabezpieczenia itd. i był mały rollback. Wstnie to zrobi wszystko na stronie.. Ja zostaje i czekam na rozwój sytuacji , tak to widzę jak na chwile obecną.

Opublikowano

Na serverze 22 osób obecnie.88 kont założonych.

Niestety Server jak server... Czasem się zdarza że nie wszystko pójdzie tak jak trzeba.

Ja się starałem jak mogłem , i myślę że jak Support ogarnąłem sytuację, co innego pewne osoby w "team" jak to można nazwać.

Nic nie mam do tych ludzi. Starali się jakoś to ogarnąć , no ale muszę powiedzieć jedno... 0 Zgrania , wielki chaos.

nie mają Tsa gdzie mogli by wszystko załatwiać przez mikrofon. Siedzą na gg na konferencji gdzie jeden przez drugiego coś spamuję i nic nie można zrozumieć.

Fajnie się zapowiadało. Pisałem im tysiąc razy co bym zmienił by ludzi było dużo, ale oni się wogóle nie słuchali. To ja jako Support przypominałem im o większości rzeczach, co trzeba zrobić. Jako Supporter miałem za zadanie odpowiadać tylko na pytania, zgłaszać problemy, bugi, a wyszło na to że musiałem music.pk2 zrobić , zapromować go an elitepvpers i mpcforum i wrzucić clienta na server bo nikt niby nie miał czasu. Aqua niby coś tam ogarniał , dało się z nim dogadać , widać było że coś robi i się stara , Daxer - naprawdę ogarnięty człowiek , pomimo że zajęty był pracą i innymi zajęciami to wbijał na konferencje i pytał się o server, motywował , wręcz dyrygował resztą i to było dobre w tym chaosie. Co innego mogę powiedzieć o Exeti , wybacz stary ale siedziałem sporo na konferencji i kurde jakoś nie było widać że coś robisz, ciągle na coś narzekałeś i miałeś z czymś problem... A jak mówiłem ci zmień to zmień tamto to odp. NIE i koniec.. a Aqua był mojego zdania. Co za problem zrobić stronkę www z szablonem z Elitepvpers... i dodać jakieś konkretne info. Wczoraj o 23:00?? poszedłeś grać w jakąś gre "Metro" o ile się nie mylę , zamiast pracować nad serverem...Ehhh brak pytań...

Naprawdę starałem się by ten projekt ruszył z pełnym ogarnięciem... No niestety gdyby wszyscy się starali jeszcze bardziej to wszystko było by OK.

Co do Servera uważam że na ten MOMENT , Wypadało by zrobić RESET charów , Wyłączyć server i zabrać się naprawdę do roboty...

i go włączyć na dniach. LUB ogarnąć i pozmieniać co nie co. ZROBIĆ TERAZ BETA TESTY... A Włączyć go jutro albo dzisiaj wieczorem na OFFICIALA... to nie był by głupi pomysł...

JA nie mówię że mamy beznadziejny Team.. bo skoro potraficie ogarnąć itemy startowe , naprawić nie które BUGI , Wgrać stronkę ,rega i download TZN że toś potraficie , i że możemy ogarnąć wspólnie jakiś naprawdę wspaniały PROJEKT... tylko jest jedyny warunek... WYSTARCZY CHCIEĆ

Co do Ludzi na forum , w moim imieniu oraz Teamu

Przepraszam za Kolejny "Fail" servera. Być może , jeśli mnie nie wywalą z teamu za to co napisałem xD to będę się starał zrobić porządek z tym serverem.

Nie możemy skreślać projektu, są ludzie , są chęci , jest jakieś doświadczenie, więc do dzieła puki czas... wsumie aż tak dużo nie trzeba by ten server był ogarnięty. wystarczy kilka rzeczy pozmieniać, posłuchać się Ludzi... i będzie gitara.

Dobra ja spadam do szkoły , będę o 15:00 więc mam nadzieję ze od Administracji jakieś INFO na temat servera dostanę.

Mogli byśmy ogarnąć tym całym Forum jakiś projekt konkretny... i uwierzcie mi że Dzięki ankietom i ludziom z Forum zrobili byśmy więcej niż sami...

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

No cóż tyle czekałem i się dozekałem na server a , że ma jakieś tam małe potknięcia no to cóź. Bede tutaj jak narazie gral i staral sie zwolac jak najwiecej ludzi choc po elitepvpers i wypowiedziach widac ze ludzie chca exp wyzszy x35-50 kilka postow tkaich samych. Tak jak wczesniej pisalem juz w ktoryms z tematow bardzo duza konkuencja jest inny server co dzisiaj startuje okolo 14 czy 15 naszego czasu z expem x30 i tez na gapie 110 . Poczekam tydzien co sie bedzie dzialo do pierwszej fw co bedzie w piatek i jezeli nie bedzie minimum 100 oso online po tygodniu to niestety serv nie wypali. Juz teraz po dobrej reklamie zapowiedziach i vote za silki 1 na 6h silk z vote to nie duzo a zawsze przyciaga ludzi, czy tez za bycie online w grze. Kolejna sprawa mam wbity 39 lvl i jak dotąd dropłem 3 elki weapona ^^ to jest śmiech czy co ? Czekam osobiście na rozmój sytuacji bo praca Daxera i Ewenementa którą oczywiście widać jest duża i widać , że im zależy.

Do administracji - naprawdę przeymyślcie temat serva od nośnie expa to raz , dropu elków to dwa , vote silk czy online silk to trzy. Kolejna sprawa czy potrzebny jest wam Coffe w teamie tak bardzo ?? bo jakoś z tego co się słyszy to najbardziej on we wszystkim miesza i nieche się mu wziąść za robotę bo wszystko jest zrobione omg - pewnie wychodiz z zalozenia ze "czy sie stoi cyz sie lezy kasa i tak sie należy" - no sor ale z takim podejsciem to jest padaka. Koncze swoj wywod na ten temat i czekam na rozmowj sytuacji.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Po rollbacku straciłem 9lvli i też podziękowałem za server :) Weekend i 20 osób online, ciut mało.

@UP o jaki serverze mówisz?

Ethereal - linku nie daje z przyczyn wiadomych ( jakich mogłeś dać ;) )

- tak jak napisałem wyżej jeżeli nie zmienicie nic na servie i nie zacnziecie się dogadywać między soba to kolejny czas zmarnowaliście na reaktywację servera i nic z tego ma znowu nie wyjść ? Ludzie nie macie 10 lat i 3 włosów na głowie. Słuchajcie ludzi a serwer się rozkręci lepiej niż się wam wydaje bo jak narazie tracicie ludzi.

Opublikowano

Kopia z mojego posta na stronie dragona:

MPC nie dziala a jeszcze niemamy ENG graczy wiec mowie w prost siedzialem do 5 rano nad zabezpieczeniami nowym, bo wczesniej ktos sie wjebal i podnosil sobie lv itd.. przez co na MPC byla awanturka... i zgryzy, roll back jest o kilka godzin wiec niktorych charow moze nie byc, albo mniejszy lv, nic nie poradze, staralem sie jak moglem zabezpieczyc serwer, i mysle ze w pewnym sensie mi sie to udalo, zobaczymy z uplywem czasu. A i tak na marginesie, kazdy kto kupil silki dostanie + 25% zakupu

Bede za 30min.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Drop soxow jest znow zle zrobiony dropia tylko somy i suny ... dzis startuje Bardzo dobry server cap 110 ciekawe ile ludzi tu przyjdzie jesli tam niebedzie zadnego fail , bo jak narazie na epvp jest temat DRO ale jakos nikt specjalnie z administracji nieodpowiada na pytania graczy

Edge-1.png
Opublikowano

anaza ja też mam życie swoje i niemoge być 24/7 na forum, a od Promocji z tego co pamiętam jest ewenement, ale jest w szkole, nie można 24 siedzieć przed pc. I nie musicie tak podkreślać tamtego serwera bo już z 10 raz ktoś tu tak pisze, dobrze niech startuje sobie nam nic do tego, oni sobie my swoje.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Właśnie naprawiłem ranking na dragononline.eu.

Uczeń
Opublikowano

Spróbuje tu jeszcze pograć (za namowa brata) ale powiem wam jedno: ogarnijcie reklame serva bo nikt nie bd grał jak bd mało ludzi online. Poza tym z tego co widze ewenement jest supporterem a odwala dużą część roboty więc moim skormnym zdaniem powinien być jako ktoś wyżej w teamie ale to nie moj serv wiec sie nie wtrącam(taka mała sugestia <no chyba że nie chce>).

Opublikowano

Serwer działa stabilnie bez restartów nieoczekiwanych za co jest duży plus. Serwerek świeży online osob okolo 30 - nie jest zle. Ludzie sie przekonują wkoncu nawet na epvpers tez ludzie zglaszaja chec do gry. Na glownej stronce dajcie info po angielsku zeby nie odpychalo obcokrajowcow. Z mojej strony gratuluje pomyslu wykonania i oby serwerek sie rozwijal.

Rekrut
Opublikowano

Osobiście chciałbym przeprosić Aqua z powodu wydania exploitu, jednak widzę że server chodzi już lepiej. Prawdopodobnie po pewnych uzgodnieniach z Aqua porządnie zabezpieczymy server i polaczki będą sobie grali w spokoju. Tylko potem nie płaczcie z powodu małej ilości graczy jak na zagranicznych forach reklama jest słaba.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

zaproponujcie dobre hostingi to wam wrzucę tam, chociaż sam ściągałem z multiuplad.nl i dobrze szło. no ale jak ktoś zaproponuje dobry hosting to wrzucę clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...