Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [D.R.O] Dragon Road Online-Cap110-PL Server-Low Rate- Start 01.02.2013-20:00

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Jakby to Twoje działało to bym się nie pruł (patrz nasze kochane 404), poza tym z deposita zawsze leci słabo

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no dobra jestem już , Więc słucham , Są jakieś problemy? postaram się odpowiedzieć na każde pytanie.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Mam pytanie nikt z administracji nie ma zamiaru robic tematu na epvp ? Dalej jest to tylko polski server ... Gm znow pisze notki tylko po PL - rozumiem nie ma jeszcze inter graczy , ale trzeba przyzwyczajac od poczatku a nie PL i PL bo Polski server wiec se moge ...

Edge-1.png
Opublikowano

Mam pytanie nikt z administracji nie ma zamiaru robic tematu na epvp ? Dalej jest to tylko polski server ... Gm znow pisze notki tylko po PL - rozumiem nie ma jeszcze inter graczy , ale trzeba przyzwyczajac od poczatku a nie PL i PL bo Polski server wiec se moge ...

Będzie reklama na EPVP, będą angielskie notki, logiczne.

32496303418233328105.png

Давай в карнавал, одиноко символов, начиная бращается вокруг чувства счастья, веселья и одиночества.

Opublikowano

launcher się włącza i po 3 sec się sam wyłącza.. czy ktoś ma pomysł jak to naprawić? (mam tak z każdym silkiem od pewnego czasu)

Opublikowano

NOTKA na Epvpers jest już zrobiona i wygląda jeszcze ładniej niż na mpc xD

Kto chętny może i tam pisać , komentować pozytywnie server i zachęcać graczy oczywiście

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Sądziłem, że na otwarciu będzie o wiele, wiele więcej osób niż wcześniej. Tak samo myliłem się co do wykonania. Serwer posiada jeszcze bardzo sporo bugów, a wy ruszyliście już z Official. Wielki błąd. Do tego strona była robiona w czasie, gdy serwer miał ruszyć. I chyba nadal jest robiona. Po prostu pobrany z epvp gotowy szablon. Oj nie wiem, nie wiem czy coś będzie z tego serwera.

NEWS na stronie - Nie wiem kto, lecz ten kto pisał tego newsa kompletnie się do tego nie nadaje. W Newsach nie powinny się zawierać zbędne emotikony, świadczące o wieku administracji. Do tego powinna być pisana w jednym języku, choć jeśli tak wam zależało na dwóch, to mogliście chociaż zachować akapity, a nie wszystko na kupie. Interpunkcja w PL, tego też zabrakło.

Powodzenia.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Delma

Też myśleliśmy że wszystko będzie lepiej wyglądało , Niestety dostowaliśmy się do was , chcieliście bardzo żeby server ruszył dzisiaj , więc staraliśmy się sprężać by ten server ruszył , stąd te nie dociągniecia. Ludzie jak ludzie , nie którym może poprostu się coś nie podobać i dlatego nie wbijają.

Bardzo sporo bugów nie posiada, małe bugi ma , Ale wszystkie Będą zlikwidowane w nocy.

GMi pracują od 24-6 rano i będą update robić w nocy , po to zeby w dzień nie robić restartów. Z dnia na dzień będzie wszystko dopiete na guzik.

Newsy były robione na szybko. Dajcie im , nam szanse by wszystko wyprostować :) to kwesia dnia. Z dnia na dzień będzie więcej osób , reklama już poszła.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

I tak ma być wystarczy zeby kilkanaście osób może ze 20 30 max na elite pvpers troche pospamowało tez w temacie i ratingi dodali a i więej ludu będzie. Server a przede wszystkim muza jak dla mnie miżdży niesamowicie.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Delma no patrz ty sie non stop o co czepiasz ;) widać taka twoja natura a do twojej wiadomości ruszyliśmy z officialem dla graczy. Tobie sie nie podoba nie graj? Poinformowaliśmy graczy o tym jak to będzie wygladac przez najbliższy czas, ale tobie ciężko zrozumieć że ktoś może mieć dobry humor i nie być takim czepialskim jak ty? A co to w notice trzeba być poważnym jak na pogrzebie? bez jaj. Delma weż sie przyczep innego serwera a nie sam nic nie wnosisz tylko sie czepiasz o wszystko, stwórz serwer i sie nim baw... My robim to co lubimy i nie dla "CIEBIE" żebyś sie czepiał o wszystko bo takie masz hobby.

Po 2. Notke pisałem ja, i napisałem ją z AKAPITAMI tylko że mamy integracje DB z Stronką (notice/Update) i z DB pobrało notice do stronki bez żadnych akapitów itd.

Więc z łaski swojej się odczep od naszego serwera, bo każdy widzi że sie o wszystko czepiasz od samego początku Moona... NIe podoba sie nie graj prosta zasada.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Zrozumcie to, jeśli sie nie myle Delma współpracował przy tworzeniu paru serwerów, z których chyba żaden ( poprawcie mnie, jeśli źle mówie) NIE WYPALIŁ. U mad Delma? Why so serious? Daj szanse innym, dalej czekam na rozwój serwera;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Aqua2to nie masz co sie denerwować . Server jest wypasiony nie ma problemów takie jakie miał Moon w pierwszej edycji. Teraz się gra przyjemnie a muzyka jest rewelacyjna . Glowy super a zielony bereq jest niesamowity. Jestem pod dużym wrazeniem waszej pracy.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Music.pk2 będzie dokończony na dniach. BUG z arrowami jest naprawiony. CTF działa. Notka na WWW będzie jutro z rana zmieniona jak tylko wróci web master :) Ja postaram się jutro ogarnąć jeszcze na forum ładnie prezentacje servera. Damy radę :)

Jak znajdziecie jakieś bugi to piszcie tutaj , ale nie widzę jak narazie bugów żadnych.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Jak dla mnie to przydałaby sie mała akcja promocyjna na elitepvpers bo nie oszukumy sie tam jest masa ludzi i jak tam dobrze sever wypadnie to bedzie online ze 100 czy 200 oosb po tygodniu.

Rekrut
Opublikowano

Już 2gi niewypał server, no niestety zawaliliście nawet zabezpieczenia. Jeden exploit i mam dostęp do DB, lolololol.

http://prntscr.com/r8q8u

http://prntscr.com/r8qeq

Z rana pobiore clienta, zobaczymy ile pożyjecie przy takich ultra pro kozak zabezpieczeniach. Co do servera - kopia MoonRoada skoro cap 100 nie wypalił to może 110 wypali pomyśleliście?

@EDIT: GGWP. NERF Deuce pl0x.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

miał być fajny server ale widze ze gm sobie w huja leca expia postaci graczy koles mial 48 lvl zaraz 53 dziwne troche bo nic nie wyskokło ze ubił

Rekrut
Opublikowano

Hahahah gościu. Ten screen to nie jest exp graczy, oni sobie stucknęli Iskę i ją zabili. Nemek jest w porządku to się odpierdol od ludzi tam. Po prostu znajomych sobie trolluje na servie i chodzi z invi. Ale kretynek wie lepiej.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

LOLOLOLOL. Server jest w porządku jednak dlatego nie lubię mostly PL serverów z powodu napinaczy jak ty. Nic nie potrafisz a pierdolisz filozofię.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

no i ciulowo... zabezpieczenia widzę kozacki ^^ osobiście jeszcze nie przywitałem się z serwem, ale się już żegnam.. obiecanki cacanki, bez dogodnych zabezpieczeń i offfów serwera co pare h nie zamierzam grać... Dziękuję i papa :* Już za 4 lata...

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Rekrut
Opublikowano

Offów serva nie ma, trolle nic strasznego nie robią. Nikt nie będzie rzucał żadnych itemków etc. a postaram się osobiście naprawić tego exploita.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...