Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niruś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg kolejny medium ja pierdziele za dużo jest tego typu serwerów... No ale zagram

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, niskie ceny, łatwy drop, exp taki sobie, ale ujdzie ;d. Grałem chwilkę, ale gra bardzo mało graczy. Nie ma z kim rywalizować, na ch1 max 20-40 osób jest ;/

Opublikowano

Oplaca sie przez launchera??

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Na serwerze zostala zmieniona komnata smoka na inna. W skrocie o komnacie.

Do wejscia potrzeba 5 kretych kluczy.

Po wejsciu spotkacie Berana-Setaou oraz spot zolnierzy setaou i metiny.

Pokonanie smoka zalezy od rozbitych metinow.

Kazdy metin moze dac nastepujace skutki.

- 15 na potwory czas: 5 minut.

- Resp Odrodzenego wodza orkow + spot zolnierzy setaou.

- Zwiekszenie hp oraz ataku smoka

Po ubiciu Odrodzonego wodza orkow smok slabnie oraz otrzymujecie bonus + 30 na potwory na 5minut.

Jesli ubijecie zle metiny smok bedzie nie do pokonania.

sygna1.png

Opublikowano

Do Team'u serwera doszły dwie nowe osoby na okres próbny [TGM].

takie osoby to se możesz -.- ze mną nawet rozmowy nie przeprowadziłeś a wybrałeś 2 dziunie -.-

1_CellJrTag.png

Opublikowano

takie osoby to se możesz -.- ze mną nawet rozmowy nie przeprowadziłeś a wybrałeś 2 dziunie -.-

No jak napisałeś, że nie masz sprawnego mikrofonu.. a było pisane w wymaganiach "sprawny mikrofon" to przykro mi.
Opublikowano

Wczoraj zaczęłam grać i powiem że jest bardzo przyjemnie ^_^

Fajnie że już na starcie są jakieś misje i do tego dość opłacalne, a nie tylko żeby zabić i dostać 100yang.

Prawdopodobnie zawitam u was na dłużej bo jakoś ten serwer przypomina mi stare czasy metina :P

58815786.jpg

Opublikowano

Dlaczego zawsze, gdy serwer jest zaje***** gra tak mało ludzi. Zaledwie 100 osób - to ostrasza również nowych graczy. Polecam serwer każdemu, kto oczekuje mediuma z nutką harda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...