Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niruś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fajnie chciałem pograć ale rejestracja, a nawet cała strona nie działa. Inni sobie teraz expią a my nawet się zarejestrować nie możemy.

Wklejcie jakiś skrypt do reje z darmowej strony bo zanim to naprawicie to miną wieki

Rejestracja działa już na .eu

http://narniamt2.eu/rejestracja

zaraz będzie działać na .pl

sygna1.png

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona nie dziala :> sprawdzalem na 2 przegladarkach.

Rejestracja jak i strona dziala juz wszedzie poprawnie, przed chwila edytowalem wszystko.

SS :

x9pj5pyijw73.jpg

Opublikowano

Rejestracja działa już na .eu

http://narniamt2.eu/rejestracja

zaraz będzie działać na .pl

coś nie zabardzo działa

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2003): Can't connect to MySQL server on '91.121.12.55' (4) in /home/gpzzr/domains/narniamt2.eu/public_html/class/config_ob.php on line 30

blad polaczenia z baza danych

ktoś i coś

Opublikowano

coś nie zabardzo działa

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2003): Can't connect to MySQL server on '91.121.12.55' (4) in /home/gpzzr/domains/narniamt2.eu/public_html/class/config_ob.php on line 30

blad polaczenia z baza danych

wszystko działa, wyczyść cookies.

sygna1.png

Opublikowano

wszystko działa, wyczyść cookies.

Ok już jest ok. Naprawcie jeszcze ranking i będzie gitens.

Zapraszam na serwer.

ktoś i coś

Opublikowano

smt287.jpg

Pozdrawiam zapracowaną Ekipę Balanti.pl aka NarniaMt2.pl/eu za to że nie mają czasu zmienić formułki ban :D

strone kodował ten sam webmaster co balante tzn skyfall-studio.pl i widocznie nie zmienił jednej rzeczy zaraz to zostanie zmienione.

sygna1.png

Opublikowano

Gdyby nie mała ilość graczy,to bym zagrał.Wygląda podobnie do mojego ulubionego serwera-Tourisas.Jeśli byście lepiej zareklamowali serwer,to byłoby więcej fanów serwera,a tak? Lipa...

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Gdyby nie mała ilość graczy,to bym zagrał.Wygląda podobnie do mojego ulubionego serwera-Tourisas.Jeśli byście lepiej zareklamowali serwer,to byłoby więcej fanów serwera,a tak? Lipa...

Jak tak każdy będzie mówić to jasne, że tak będzie. Reklama przecież jest. MPC + inne fora + yt, baner itp.

Opublikowano

Jak tak każdy będzie mówić to jasne, że tak będzie. Reklama przecież jest. MPC + inne fora + yt, baner itp.

Jeśli będzie tak,to zyskacie nowego gracza.:D (dziwnie to brzmi :D )

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

O 23:00 odbędzie się reset serwera zostanie całkowicie z serwera usunięty Zwój powrotu statusu tak jak chciała wiekszość graczy.

sygna1.png

Opublikowano

Zapraszamy do ankiety na naszym forum w temacie "[Dyskusja] Event zuo " - gdzie możecie wypowiadać się gdzie i na jakich zasadach chcecie by to wydarzenie odbywało się. Decydujecie Wy, gracze. Dziękujemy za pomoc, `TeamNarniaMt2

Opublikowano

Nie ośmieszaj się, wiesz jak to jest wbijać 4x 75 lvl? co chwile sie cofać, dałes 100% expa, do godziny 24 od rana, a w tym czasie serwer wiecej tego czasu był off. a na drugi dzień gdy serwer normalnie działał zarzuciłeś ratami 50% bez expa...

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Nie ośmieszaj się, wiesz jak to jest wbijać 4x 75 lvl? co chwile sie cofać, dałes 100% expa, do godziny 24 od rana, a w tym czasie serwer wiecej tego czasu był off. a na drugi dzień gdy serwer normalnie działał zarzuciłeś ratami 50% bez expa...

Wtedy były problemy z serwerem które są już naprawione, exp nie będzie dawany co dzienie zeby ludzie tak szybko nie powbijali lv.

sygna1.png

Opublikowano

człowieku! serwer przez dwa albo nawet 3 dni co chwile padał.... i wtedy co padał dałes raty 100% a jak działał normalnie to nic nie dałeś, powiedz mi co mi z tych 100% expa jak wbiłem level i mi go cofało i tak w koło?...

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

WiWP

Opublikowano

człowieku! serwer przez dwa albo nawet 3 dni co chwile padał.... i wtedy co padał dałes raty 100% a jak działał normalnie to nic nie dałeś, powiedz mi co mi z tych 100% expa jak wbiłem level i mi go cofało i tak w koło?...

Po 1 serwer miał przez 2 dni problemy przez ddosy po 2 cofało do max 5min po offie.

sygna1.png

Opublikowano

chyba wiem ile cofało, skoro tam cały czas grałem, wymienie eq wojownik mental, exp/pvp za eq na innym privie czekam na propozycje pw.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

WiWP

Opublikowano

chyba wiem ile cofało, skoro tam cały czas grałem, wymienie eq wojownik mental, exp/pvp za eq na innym privie czekam na propozycje pw.

też byłem wtedy w grze i widziałem ile cofa a po 2 wiem ile cofa serwer jesli się od raz zresetuję lub padnie i go włączy,

dobra proszę już nie spamić o tym, teraz już nie powinno być takich sytuacji.

Zapraszam do konkursy na forum dział Konkursy i Eventy --> Konkursy

na Reklame serwera, można wygrać sm na serwerze i range na forum.

sygna1.png

Opublikowano

Zapraszam do zapisów na Turniej PvP, który odbędzie się za dwa tygodnie na NarniaMt2.

Więcej informacji na Naszym forum.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, gram na nim sura 45 (rosnie) buff 40 i expi się przyjemnie. Zapraszam do shinsoo ogarnięci ludzie itp. Polecam, takiego serwera dawno nie było ;)

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...