Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niruś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest już online, przepraszamy za problemy w nagrode za czekanie zostana zwiekszone raty na jakiś czas i odbędą się eventy.

Zostały dodane również nowe mikstury które można wytworzyć u Beak-Go więcej na forum.

sygna1.png

Opublikowano

boze.. ludzie wy jestescie jacys niedojebani czy jak ? nie placzcie ze maja zwiekszyc drop kasy tylko zmniejszyc ceny w npc.. co wam do ciezkiej kur*y da wiekszy drop kasy ? tylko tyle ze bedzieciem usieli trzymac ja w sztabkach brylkach itop.. i bebdziecie musieli zchodzic ze spota zeby kase wymienic ? bosh... zrozumcie.. mniejszy drop = mniejsze ceny na tobolkah dociera ?! co do serwera prezka spoko pobieram juz clienta jutro w nocy troche popikuje.. moze jakis film nagram zobaczy sie :)

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

Yo.

Dziś będzie organizowany konkurs OX o 20, zaraz po tym idol na TS,

który organizuje ja. Beda do wygrania rangi na ts oraz perelki :3

Pozdro.

Btw, niby jest też zuo, ale tam się nie wybieram, bo noobstwo i chamstwo to podstawa neiudanego eventu..

A juz 2 takie byly.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

a tera pytanie za 100 pkt gdzie jest Pierścionek zaręczynowy bo jak jest w is to nie gram tu

U Wedrującego Domokrązacy w m2

Ps.

Server naprawde fajny gorąco polecam. Tylko ostatnio czesto off. DDosy i jakies zabezpieczenia robili ostatnio.

5wjdsg.jpg

To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie

Opublikowano

Strona nie dziala :> sprawdzalem na 2 przegladarkach.

Działa, wyczyść cookies i sprawdz, nie dzialała tylko rano bo było zmienione hasło do bazy i nie było ustawione na stronie nowe.

sygna1.png

Opublikowano

Ja za to mam problem z rejestracją. Cały czas wyskakuje, że kod captcha jest nieprawidłowy, a przecież dobrze przepisuję. Może gdzieś indziej robię błąd?

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

@Up

a ja myślałem że to ogarnięty serwer... ale widze że chyba się przeliczyłem ... nawet nie da się zarejestrowac... WTF

Uspokój się..

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

@Up

a ja myślałem że to ogarnięty serwer... ale widze że chyba się przeliczyłem ... nawet nie da się zarejestrowac... WTF

strona była wgrywana od nowa i musiało się coś stać zaraz poprawimy...

sygna1.png

Opublikowano

No fajnie chciałem pograć ale rejestracja, a nawet cała strona nie działa. Inni sobie teraz expią a my nawet się zarejestrować nie możemy.

Wklejcie jakiś skrypt do reje z darmowej strony bo zanim to naprawicie to miną wieki

ktoś i coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...