Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niruś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli kazdy bedzie mial podejscie "bo gra malo osob to ja nie wejde" to zawsze bedzie malo osob. Zapraszam na serwer czesto sa nowosci jak i eventy.

o wszystkich nowosciach mozna dowiedziec sie na strona oraz forum dzial Nowosci i Ogloszenia -> Serwer temat: "Nowosci, Zmiany, Poprawki - Ogolny Temat".

Zapraszam.

Dodawane sa rowniez nowe misje itp

Aktualnie jest ponad 20 questow pobocznych, 8 Biologow - nie liczac podstawowych do 90lv i misji u soe-ponga.

Na serwerze istnieja tez przedmioty ktorych nie mozna zdobyc przez system ulepszen np zbroja na 86lv z skrzyni nieb. smierci w dt.

sygna1.png

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest rekrutacja jeszcze, na TGM'a ?

Posiadam wszystko, mikrofon etc .

Niruś, wiadomość na PW .

Rekrutacja została zakończona jakiś czas temu, a na PW odpisałem.
Opublikowano

Aż nie chce mi się wierzyć że na Narnii gra tak mało ludzi...przecież ten serwer jest świetny!

Idealnie dobrany exp,yangi i drop. Tak sobie gram już kilka dni i dawno się nie spotkałam z tak dopracowanym privkiem.

Smutne jest to, że na innych pobugowanych serwach gra tak wiele osób a tutaj, gdzie wszystko jest dopięte praktycznie na ostatni guzik, tak mało.

Co do teamu nie będę się wypowiadać ani pozytywnie ani negatywnie bo z żadnym nie miałam przyjemności rozmawiać, ale widać że w grze czasami się ktoś pojawia, a także robione są eventy, więc raczej zalicza się to na plus :P

Serdecznie zachęcam do zagrania tych, którzy szukają stabilnego serwa bez przedszkola w m1 gdzie każdy bije każdego.

Nie ma co się zniechęcać że jest 200 osób online, jak dojdziecie to będzie nas więcej ;)

58815786.jpg

Opublikowano

ZApraszam ,zacząłem grę dziś i narazie jest Super :)

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry, ale jak się skille robi ? :)

normalnie wbija sie ksiegami od istr i kamieniami u npc, jeszcze dropia kamienie G1-P z bossow i metinow.

sygna1.png

Opublikowano

Licznik na stronie podkrecony... Bylem raz o 1 w nocy na tym serwerze i na stronie pisalo 150+ online a w m1 na ch1 w jinno bylo z 5 osob w shinso i chunjo 0 a jak pisalem na czacie to nikt nie pisal. Tam dziennie moze gra z 80 osob nie wiecej do tego administracja serwera jest chamska i nie ogarnieta.

Opublikowano

Licznik na stronie podkrecony... Bylem raz o 1 w nocy na tym serwerze i na stronie pisalo 150+ online a w m1 na ch1 w jinno bylo z 5 osob w shinso i chunjo 0 a jak pisalem na czacie to nikt nie pisal. Tam dziennie moze gra z 80 osob nie wiecej do tego administracja serwera jest chamska i nie ogarnieta.

nie jest podkrecony jedynie 30 roznicy moze byc bo troche wolno odswieza, nie dlugo zostanie odswiezanie poprawione tak samo jak strona przyszpieszona, najwiecej ludzi gra w jinno. A co do administracji kogo masz na mysli?

sygna1.png

Opublikowano

fajny serwer niema lag i buga ale jak sie prosi o gm zeby zrobil dzień to to olewaja po porotu błazenada se robią jaja z ludzi gm niechce mu się dopiero od13 załączy dziń śmiech robią na serwie o.O O.o o.O

Opublikowano

fajny serwer niema lag i buga ale jak sie prosi o gm zeby zrobil dzień to to olewaja po porotu błazenada se robią jaja z ludzi gm niechce mu się dopiero od13 załączy dziń śmiech robią na serwie o.O O.o o.O

na serwerze jest 2 TGM - sa od nie dawna i sa na okres probny potem sie zobaczy co dalej, ja jak jestem w grze to zawsze staram sie odpisywac a jak nie ma mnie w grze to mozna zawsze napisac na forum i jak tylko jestem to odpisze.

sygna1.png

Opublikowano

mało osób :( licznik i o bardzo podkręcony .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Super serwer

No ładnie nabijasz posty pod kazda prezka piszesz "super serwer" a moge sie zalozyc ze nawet na tych serwerach nie grales -.-

00381637475378013724.png
Opublikowano

Lipa Zmianki u npc juz widze 347436743643 kolesi na Bs :/ Zrobicie zeby zmienialo sie u kolesia

to zostalo zmienione juz dawno, mozna miec maks. 100 zmian w eq i trzeba wpisac odpowiadnia odpowiedz, ss po prostu nie zostaly zmienione.

na serwerze zostalo dodane tworzenie marmurow u npc Niszczyciel.

sygna1.png

Opublikowano

Niraya w teamie? Nq. Znany był z przezywania, rozdawania eq, włamów do bazy na MT5. To mi wystarczy, aby tu nie grać. Nie polecam.

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Niraya w teamie? Nq. Znany był z przezywania, rozdawania eq, włamów do bazy na MT5. To mi wystarczy, aby tu nie grać. Nie polecam.

moze i pol roku temu na innym serwerze taki byl, ale na tym serwerze nie spotkasz takich sytuacji a co do jakis "wlamow do bazy" to polecam dalej wierzyc w plotki. Team jest ogarniety i kazdy ma swoje zasady.

sygna1.png

Opublikowano

na serwerze jest 2 TGM - sa od nie dawna i sa na okres probny potem sie zobaczy co dalej, ja jak jestem w grze to zawsze staram sie odpisywac a jak nie ma mnie w grze to mozna zawsze napisac na forum i jak tylko jestem to odpisze.

takale serwer mnie juz sie nie podoba bo pali i macie i bedziecie mieli mało ludzi zawsze ciężki serwer jak niewiem nie polecam gry na nim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...