Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niruś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahahaha, banshee to reklamuje, bo dostała GM'a czy coś takiego za pomoc przy robieniu -,-.

Pozdro i obejrzyjcie sobie o niej prawdę, to nie będziecie chcieli grać przy takiej administratorce.

;)

Opublikowano

Hahahahaha, banshee to reklamuje, bo dostała GM'a czy coś takiego za pomoc przy robieniu -,-.

Pozdro i obejrzyjcie sobie o niej prawdę, to nie będziecie chcieli grać przy takiej administratorce.

Ona nie ma GM'a. Jest w MediaTeam, czyli robi filmiki na yt itp. Zapoznaj się z teamem serwera bo widzę, że nie znasz.

Opublikowano

Zmniejszcie te ograniczenia lvelowe bo to porażka jakaś wszystko inne jest git. Ludzie odchodzą bo im za trudno wbijac np sobie 55 i buffowi żeby wejsc do v2 ,a jest troche expienia przy tym tak samo red las od 70 wam na głowe wali? nawet na plu nie ma takich ograniczeń moge sobie isc na 55 i dropnąc pd żeby było łatwiej . A u was tego nie zrobie Dajcie przepustke do v2 za 5 kk i będzie git, a nie jakieś ograniczenia co wam to da?.

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Gdy rejestruje konto pisze że zły kod capatcha zmieniałem z 5 razy i dalej to samo a dobrze przepisuje.

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

@UP aktywowałeś konto? Z tego co zauważyłem na gmaila nie przychodzą wiadomości. Interia i o2 100% działają

Zapraszam wszystkich! Może i exp hard, kasa na początku też, lecz w grocie już leci dość dużo kasy....

za to nie potrzeba tyle ulepszaczy co na innych serwerach, nie trzeba siedzieć po 15h na metkach zeby zrobic eq ;p

Zapraszam do shinsoo! Pozdrawiam AreN

Opublikowano

A co ci GM Roven zrobił? Z tego co zauważyłem, a gram juz kilka dni, to pilnuje porządku i pomaga jak może ^^

Opublikowano

Niby na stronce

Graczy Online: 284

A jak wszedłem do gry na ch1 to w 3 królestwach po m1 łącznie z 50 ludzi (choć i tyle nie wiem czy jest)

Opublikowano

Ludzie jak chcecie serwer na 1 tydzień to grajcie tu i stracie trochę kasy Lourt ucieknie jak cygan z kasą.

A jak chcecie serwer na dłużej zapraszam na [ http://www.mpcforum....ntry6223702 te i http://www.mpcforum....ied-revolution/ serwery sa godne uwagi Revoir dopracowany exp , drop itp... Revolution na plikach Graysta za pozwoleniem Lourta tez bardzo dobre.

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Niruś oszuście. Kiedy będziecie tu sprzedawali posady GM ?? ;D

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Opublikowano

Ludzie jak chcecie serwer na 1 tydzień to grajcie tu i stracie trochę kasy Lourt ucieknie jak cygan z kasą.

A jak chcecie serwer na dłużej zapraszam na [ http://www.mpcforum....ntry6223702 te i http://www.mpcforum....ied-revolution/ serwery sa godne uwagi Revoir dopracowany exp , drop itp... Revolution na plikach Graysta za pozwoleniem Lourta tez bardzo dobre.

Niruś oszuście. Kiedy będziecie tu sprzedawali posady GM ?? ;D

raporty polecialy zegnam ;]

@topic ludzie przybywajcie spoko server ;]

Opublikowano

raporty polecialy zegnam ;]

@topic ludzie przybywajcie spoko server ;]

Za co raporty? Za niesienie prawdy?

Opublikowano

Za co raporty? Za niesienie prawdy?

To jest Twoja prawda i zachowaj ja dla siebie

raporty za posty nie na temat ;]

pozdrawiam i polecam server !

Opublikowano

Widze Ciepli są wsrod nas.

Nie wiesz już co napisać na temat serwera??????

Do dzieci specjalnej troski czyli Ciebie trzeba się tak zwracać. Cya bo dostane kolejne 5% za spam ;D

Opublikowano

Sprawa ma sie tak, ze z serwerem nic nie wiadomo, mają błąd, nie wiedzą jak go rozwiązać.

Aslan jest w trakcie robienia tego. :3 Na ts multum ludzi siedzi, czekamy, nic nie wiemy...

Jeżeli ktoś się zna na serwerach wbijcie na ts, moze cos pomozecie.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...