Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niruś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebisty serw, polecam [wlasnie sciagam clienta] mam nadzieje ze przybędzie troche ludzi bo 100~ online to duza liczba nie jest, ale jak dla mnie wystarczająca :)

Nick: Pow3r / pain

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To teraz czekamy na serwer na bazie Dragon Balla. :)

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

To teraz czekamy na serwer na bazie Dragon Balla. :)

takie posty sa nie potrzebne w tym temacie.

Zapraszam na serwer, jesli macie jakies propozycje co do zmian itp na serwerze mozecie napisac o tym w dziale propozycje na forum.

Dodatkowo zapraszam do wypowiedzenia sie na temat eventu rybackiego sugestnie/propozycje wiecej na forum.

sygna1.png

Opublikowano

Zapraszam także, wszystkich graczy naszego servera narniamt2.pl do Likowania Fanpage'a :)

www.facebook.com/pages/NarniaMt2/431928830213687
Opublikowano

Na serwerze zostaly dodane nowe bronie z srednimi i um. ktore robi sie z broni na 75lv oraz nieb. smierc po ubiciu rippera a z niej szkat. z cennym dropem.

Wiecej mozecie sie dowiedziec na forum lub str. NarniaMt2.pl / NarniaMt2.eu

sygna1.png

Opublikowano

Mogli byście zrobić loch v2 od 50 lvl lub 45 bo monotonnie się expi. I moim zdaniem za dużo się tych pereł dostaje w nagrody za OXa. I jeszcze jedno chyba ze 3 razy wbijałem na tego serwa i 2 razy zauważyłem, ze na wieczór dajecie 100% expa po OXi! Trochę nie fer bo może ktoś ma czas tylko w dzień po grać i z Rat nie skorzysta.

Opublikowano

Na serwerze zostaly dodane nowe bronie z srednimi i um. ktore robi sie z broni na 75lv oraz nieb. smierc po ubiciu rippera a z niej szkat. z cennym dropem.

Wiecej mozecie sie dowiedziec na forum lub str. NarniaMt2.pl / NarniaMt2.eu

A po co te nowe bronie ? Nie lepiej zostawić bicie tak jak jest ? Teraz to pewnie ludzie się wkurzą że muszą broń od nowa robić bo np. do pvp sobie zaczną robić z tych ze średnimi, a nie z tych co są opisane na pierwszej stronie ( parta, bojowy, itd ) - więc na co to ?

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

A po co te nowe bronie ? Nie lepiej zostawić bicie tak jak jest ? Teraz to pewnie ludzie się wkurzą że muszą broń od nowa robić bo np. do pvp sobie zaczną robić z tych ze średnimi, a nie z tych co są opisane na pierwszej stronie ( parta, bojowy, itd ) - więc na co to ?

ta bron nie nadaje sie do pvp ma duzo mniej ataku niz bronie do pvp i 0 na ludzi a dodaje je bo bylo wiele takich propozycji.

a co do ox od teraz bedzie sie odbywal co tydzien w sobote.

sygna1.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich graczy servera narniamt2.eu . Na event Rybacki, który trwa od dnia dzisiejszego, aż do następnego poniedziałku.
Konkurs będzie polegał na złowieniu jak największej ilości ryb. Więcej informacji na oficialnym forum servera Narniamt2.eu

~Pozdrawiam Team Narniamt2.pl

Opublikowano

Serwer wygląda na ciekawy :)

Ile nad nim pracowaliście?

(Pytam z ciekawości, ponieważ serwer wygląda na cudo.Jak dla mnie :])

1361622928-U485574.png

Opublikowano

Dzis na serwer zostanie/zostalo wprowadzone pare poprawek

- po teleportacji hp zamiast na minusie zostanie od razu zregenerowane.

- osoby ktore maja mniejszy lv niz wymagane na mape 95lv/115lv beda przenoszone od razu do m1.

- poprawony system energii , teraz bedzie mozna wymieniac przedmioty na odlamki

wszystkie zmiany oprocz systemu energii juz sa, on bedzie dzialal po resecie ktory bedzie o 20:00

Serwer wygląda na ciekawy :)

Ile nad nim pracowaliście?

(Pytam z ciekawości, ponieważ serwer wygląda na cudo.Jak dla mnie :])

Dlugo dosc trudno ocenic, nie ktore rzeczy robilem jeszcze zanim serwer mial wgl powstac

sygna1.png

Opublikowano

Lipny serwer... Nie polecam i to bardzo !

uzasadnij swoją myśl, co w nim nie tak? Co Ci się nie podoba? Zawsze staraj się, to co piszesz poprzeć argumentami, a nie pisać od tak, że Ci się nie podoba.

Opublikowano

zostalo poprawione oprocz tych wymienionych rzeczy pare innych

- metiny na mapie 95lv nie respia sie juz w skalach

- dt jest na wszystkich ch

- Teczowy kamien juz dziala

- dodano kilof do drwala

- dodano istr. jazdy konnej do npc "Item Shop" w m1.

- Poprawono pare rzeczy w systemie ulepszen.

oprocz tego nie dlugo zostanie zmieniona mapa na 110lv na znacznie wieksza i lepsza.

sygna1.png

Opublikowano

Robię sobie dzisiaj noc, w której ogarniam all serwy, ten zapowiada się dobrze :D

Bóg dał Ci cało, zrób z niego zbroję.

Opublikowano

Na forum servera już to oficialnie ogłosiłem i tutaj, także to zrobię. Chciałbym Wam zakomunikować, że odszedłem z pozycji Game Mastera.
Powodem nie jest server, lecz moje prywatne życie, gdyż uznałem, że nie warto go tracić na gry typu metin2.
Server jest wspaniały, grają tam fantastyczni ludzie, a także Bardzo dobry i profesjonalny Team. Takiego servera Medium szukać jedynie
"ze świecą" Naprawdę polecam.

Pozdrowienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...