Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niruś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skille normalnie :) 55KU do G [ są u NPC ] i 10pomyślnych KD [ też są u NPC ]

To ja podziękuje za serwa :/ Przychodzę na privy żeby się bawić a nie godzinami skille wbijać...

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ja podziękuje za serwa :/ Przychodzę na privy żeby się bawić a nie godzinami skille wbijać...

Skile wbija się szybko, ku, kamienie, zwoje i wszystko jest u npc więc takiego trudu nie ma..

sygna1.png

Opublikowano

A ten licznik na www chyba źle działa?

161 typa gdzie ? ..

działa dobrze sprawdzałem wiele razy komenda w grze /u na każdym ch i przeliczyłem, nie wiem gdzie albo expią albo w m1 gdzie kto woli, najczęściej w v1,v2, red las.

sygna1.png

Opublikowano

>.> A konkursu z gameplayem nie rozwiazaliscie. ; d

Chyba zaczne grać od nowa, postać woja juz mi sie znudzila, a w sumie serwer fajny ;x.

Tylko chooy, bo mi zbanowali kolege. xD.

Nje no, zrobie eq na woju i wracam na Narnie, raczej najlepszy medium to je ;x .. Nic lepszego nie widze. ;x

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

>.> A konkursu z gameplayem nie rozwiazaliscie. ; d

Chyba zaczne grać od nowa, postać woja juz mi sie znudzila, a w sumie serwer fajny ;x.

Tylko chooy, bo mi zbanowali kolege. xD.

Nje no, zrobie eq na woju i wracam na Narnie, raczej najlepszy medium to je ;x .. Nic lepszego nie widze. ;x

Konkurs na GP będzie do 28 lutego.

sygna1.png

Opublikowano

Serwer żałosny , nawet nie wbiję.. dlaczego ? od razu mowie że to bd na temat innego serwera.

otóż Metin 5 .. nie mówcie że mam w waszej prezentacji nie pisać o innym serwerze.. To na logikę pomyśleć !

Administracja narni to była administracja Metina 5, która zgłosiła podania itp. żeby dostać się do teamu aby zniszczyć konkurencję ... a więc.. ;

Administrator - aslan to niraya na metinie 5. Za spamił serwer , oraz sprzedaję posadki [gm] [ga] itp na serwerze za pieniądze na serwer narnia.

To jest żałosne.. nawet nw co tera H@ musi przechodzić.. To tylko gra , ale .. czy ty byś się nie wkurwił jak by ktoś Ci zniszczył serwer na który poświeciłeś większość czasu?

Nie zagram między innymi dlatego że to może się skoczyć tak samo.. na forum serwera Metin 5 był post typu :

Po co niraya ma niszczyć swój serwer? ..

Może i niraya nie zniszczy serwera , ale reszta teamu już raz w zazdrość wpadła więc nie wiemy jak to się skączy..

Sora , nie zagram ;c

szit.jpg

Co ci szkodzi? Daj Lubie to !!

Opublikowano

Serwer żałosny , nawet nie wbiję.. dlaczego ? od razu mowie że to bd na temat innego serwera.

otóż Metin 5 .. nie mówcie że mam w waszej prezentacji nie pisać o innym serwerze.. To na logikę pomyśleć !

Administracja narni to była administracja Metina 5, która zgłosiła podania itp. żeby dostać się do teamu aby zniszczyć konkurencję ... a więc.. ;

Administrator - aslan to niraya na metinie 5. Za spamił serwer , oraz sprzedaję posadki [gm] [ga] itp na serwerze za pieniądze na serwer narnia.

To jest żałosne.. nawet nw co tera H@ musi przechodzić.. To tylko gra , ale .. czy ty byś się nie wkurwił jak by ktoś Ci zniszczył serwer na który poświeciłeś większość czasu?

Nie zagram między innymi dlatego że to może się skoczyć tak samo.. na forum serwera Metin 5 był post typu :

Może i niraya nie zniszczy serwera , ale reszta teamu już raz w zazdrość wpadła więc nie wiemy jak to się skączy..

Sora , nie zagram ;c

tak tak my niszczyliśmy metin5 szkoda że nikt nie wie jaka była prawda, gdy domkis nie interesowal się metin5 naprawialiśmy wszystkie bugi, robilismy eventy i wszystko a gdy nagle zaczął się interesować kazał nam na gg usuwać postacie bez sprawdzenia, dodawać wszystko co sie da do is zeby mogl zarobić, robić jakieś dziwne promocje itp nawet jeszcze archiwum gg mamy... po 2 nie musieli byśmy sprzedawać zadnych gm za marne grosze by mieć pieniądze na ten serwer a po 2 i tak byśmy nie mieli z tego 2,2k zł ile kosztowało samo postawienie serwera.

nie chce mi się więcej pisać byliśmy może i w team tego serwera ale żałujemy bo staralismy sie dla serwera którego i tak zniszczył założyciel, na tym serwerze nie znajdziesz zadnego syfu naprawiamy wszystkie bugi ktore znajdziemy lub zostana zgłoszone, rozpatrzamy często propozycje, orginizujemy częste eventy a ja staram się czesto pomagać na pw ( ostatnio mniej bo nie mam dostępu do neta i wchodze malo )

Serwer nie ma nic wspólnego z zadnym innym i staramy się by było jak najlepiej dla graczy.

Eventy na serwerze odbywają się bardzo często, zapraszam do gry.

sygna1.png

Opublikowano

SlenderPL, dnia 20 Lut 2013 - 19:34, napisał:

Sora , nie zagram ;c

Po 1. dostaliśmy się do teamu tamtego serwera, naprawialismy bugi, dodalismy nowe eq, itemy robilismy wszystko co moglismy itp. Gdy nie bylo Nas w teamie na serwie gralo po 100 osob i bylo pelno bugow(nawet pierscien teleportacji nie dzialal), a tak to gralo w porywach do 500.. co jest poprawa i mowi samo za siebie. Jednak nie moglismy wszystkiego zrobic, poniewaz nie mielismy pelnego dostepu. Zalozyciel rzadko kiedy odpisywal na gg itp. mial wszystko w "dupie". Musialem mu jeszcze tlumaczyc jak ma wgrac questa na pierscien teleportacji ktory mu wyslalem. Wszyscy gadaja na Nas, ze zlodzieje itp. jak te promocje byly Domkisa i to on zbieral kase a nie My. Pewnego dnia go oswiecilo i zaczal interesowac sie serwerem, kazal Nam dodawac pelno jakis itemow do is'a, wymyslac jakies eq byle tylko zarobic. Kasowal postacie ktorych nawet nie sprawadzal, tylko dlatego, ze mial takie widzi misie. Kazal Nam wysylac jakas kase na strone czy cos itp. co juz bylo przesada, nagle zaczal stawiac Nam jakies warunki to powiedzielismy dosc i odeszlismy. Po czym prosil Nas abysmy wrocili i, ze zaoferuje Nam 5% z isu, smiech. A przedtem robilismy wszystko i za nic. Odeszlismy z teamu i co ? Serwer pada. Ten Wasz "nowy team metin5" tzn. "sid" to Rosemary itp. i normalnie tak duzo robia, ze nawet clienta bez widocznosci itemow itp. wstawili.

Powiedzmy sobie szczerze, wszystko co tam jest albo raczej "bylo" to zrobilismy MY, a Oni ? nic.

Po 2. Co ma serwer Metin5 do NarniaMt2 ? Nie ogarniam tego, hejtujecie a nic nie wiecie, zalosne.

Opublikowano

Zapraszam do pobierania z str poprawki/aktualizacji clienta zostało poprawione w nim pare rzeczy i dodane kilka nowych

NarniaMt2.pl/pobierz

NarniaMt2.eu/pobierz

sygna1.png

Opublikowano

administracja w porządku , widać że się starają bo naprawiają wszystkie bugi na bieżąco , miła atmosfera wśród graczy i często organizowane są ciekawe eventy , serwer 10/10 obecnie najlepszy medium na jakim grałem Polecam !!

Opublikowano

Zmieniono w regulaminie serwera :

- Obrażanie rodziny gracza/GMa/Administratora - Ban od 2 do 3 miesiecy zaleznie od stopnia przewinienia.

- Groźby dot. życia realnego gracz podlega karze - Ban od 2 do 3 miesiecy zaleznie od stopnia przewinienia.

Opublikowano

Serwer polecam, co prawda nie gram, lecz grałem oraz sprawuję funkcje moderatora na forum

i wiem, że team jest uczciwy (to do wszystkich hejtów z tego gówna mt5;] ).

Serwer dopracowany, exp dobry, drop yang również, bony nawet dobrze wchodzą, ogólnie do serwera nie mam zastrzeżeń.

Serwer jak najbardziej polecam ;)

Opublikowano

//ref

Na serwer zostaly dzis dodane nowe misje biologa az do 127lv

misje sa glownie co 5lv

- 95lv

- 100lv

- 105lv

- 110lv

- 115lv

- 120lv

- 125lv

- 127lv

w ktore zostaly juz dodane

95lv

Trzeba oddac 10x Skrzynie umarlego rozpruwacza boss_box.png a potem Smoczy Kamien x1 30228.png

100lv

Trzeba oddac 15xLegendarny Pamietnik 30182.png a potem Drewniana Maske x1 30183.png

105lv
Nalezy oddac 40x Kamien Glyph 30178.png a potem 1x Amulet Boga Smokow 30180.png

110lv
Nalezy oddac 45x Kawalki Mapy 30125.png a potem 1x Mapa Skarbow 27988.png

115lv
Nalezy oddac 10x Esencja Lasu 30256.png a potem 1x Wodny Kamien 27991.png

120lv
Nalezy oddac 30x Krety Klucz 30179.png a potem 1x Ozdobny Diament 30141.png

125lv
Nalezy oddac 25x Dokryta 30147.png a potem 1x Swiatynna Ksiega 30156.png

127lv
Nalezy oddac 15x Wiadomosc 30160.png a potem 1x Rozkaz Jezdzcy 30129.png

za kazda misje otrzymacie cenne bonusy i nagrody.

Oprocz misji biologa zostanie dodane bardzo wiele roznorakich innych misji na rozne poziomy z cennymi nagrodami.

sygna1.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich graczy servera narniamt2.pl
na event OX, który odbędzie się dnia 2013-03-06 (dzisiaj) o godzinie 19:00
Prowadzący - [GM]Roven, lub [GM]ElPolaco
TP - Uriel
Rund - od 1 do 3, w zależności jak szybko będziecie odpadać.
Co 2-3 pytania 1 perła wybranego przez GM rodzaju

~ Pozdrawiam i zapraszam [GM]Roven ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...