Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Słów o NarniaMT2 i Metin5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy wiecie lecz serwer NarniaMT2 i Metin5 maja taki Team, zaraz obiaśnię jak na Narnie zarobili.

Otóż sprzedawali posady GM na Serwerze Metin5 s1 i s2 dzieki czemu zarobili oni na kolejnego dedyka (NarniaMT2).

Posady sprzedawali za 10zł GM 14zł GM+GA na forum. Lecz nikomu ich nie dawali.

Nijaki Niruś który wykonał Prezentacje NarniaMT2 jest to Niraya z Serwera Metin5.

Podsumowanie:

*Nie opłaca się grać na ich serwerach.

*Jest to banda oszustów.

*Maja wywalone na serwer.

Wiem że zaraz pod tematem będą same hejty itd lub trafi on do kosza, ale napisałem go z myśla o naiwnych ludzich którzy mieli/maja zamiar kupna posad od ich Teamu.

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Opublikowano

Dopiero teraz sie o tym dowiedziales? to samo jest na serwerze kolegi z Technikum Rangosa-Adriana Mexilia tam rowniez sprzedawali GM lecz za 30 zl po czym po krotkim czasie banowali konto, jak widac spodobalo im sie oszukiwanie,naciaganie ludzi <3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Łatwy zarobek maja, nie mogą sie na IS dorobić bo nie maja pomysłu na serwer i robią Tzw"Gówno"

Opublikowano

Racja nawet raz na czacie GM pisał ,że sprzedają posadę w Team ,ale że tylko za 15 zł to nie widziałem w każdym bądź razie dzieki za info już tam nie wbiję

Nie wiem czy to się stało przez słabe zarobki z IS czy .....

Opublikowano

Nie wiem czy każdy tak ma ale ja na Metin5 dostaje 2,5k SM za free... To jak mieli by się utrzymać?

Opublikowano

Ty się kolego chyba z kosmosu urwałeś... To uświadom mnie jak jest naprawde? Wcinasz się w temat... Chcesz dowodów?

Opublikowano

Dobrze że wreszcie ktoś poruszył ten temat. Po prostu naciągają ludzi, i robią następne servery, na które też będą naciągać. Nie polecam gry na ich serverach.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Dlatego skończyłem grać na polskich serwerach.

Wole z chinolami grać, oni maja zawsze najlepsze dedyki, takie rzeczy dzieją się tylko w polsce ;x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...