Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wszystko Od Podstaw - Dla Zielonych!update!

watek91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ponownie z kolejnym durnym pytaniem, otoz:

z tematu "DLA ZIELONYCH" idzie pysznie.. az do ptk nr >>> 7 <<<

nie ma juz >>> paczka skrypktow 5.1.5

wiec wkleilem z uwaga skrypty z tematy Skrypty Ce

z'upowalem z tematem skrypty dodawanie i updata

Zostaje tylko wlaczyc gre > mini na logonie > odpalenie hax > powrot do gierki iiiii........... nic nie dziala a wszystko jest odpalone jak powinno :/

wtf zle zrobilem ;(

dzis wyszedl update

Opublikowano

Witam. Od razu wspomnę że jestem zielony i to bardzo :| więc tak: pobrałem wszystko co w temacie na stronie 1 i po ostatnim updacie gry starając się oszukiwac w grze dostaję DC. Mam gorącą prośbę jakby ktoś czarno na białym mi wytłumaczył czy coś da się na to poradzic. Ale tak maxymalnie na prosty rozum : )

Opublikowano

hej! mam pewien problem ponieważ kiedy włączam grę przez reXIGNation 2.3.2 łapię DC prawie zaraz po wejściu (może zajmuje to jakieś 30s)... Natomiast kiedy włączam launchera normalnie działa bez zarzutu. Nie wiem czy wchodzi update czy jest jakaś tego inna przyczyna. Tu dodam że wcześniej przy robieniu dunków w Crespo wyskakiwał tylko błąd oznaczony chińskim znaczkami ale żadnego DC nie było... Proszę o pomoc

Opublikowano

Mam pytanko kiedy już będzie wszystko ok . to znaczy ReXIGNation i cala reszta . najbardziej mi zależy na mapach i teleportach . z góry dziękuje

Opublikowano

Hacki są cały czas uaktualniane więc nie ma potrzeby pisać pod jaką wersje gry... Działają one cały czas tylko nie zawsze jest program który omija zabezpieczenia

16435562.jpg
Opublikowano

Ile razy mam powtarzać że hacki są do najnowszej wersji gry, a co update wychodzą nowe zabezpieczenia...

Na ominięcie zabezpieczeń czekamy 2-3 dni po każdym update

16435562.jpg
Opublikowano

Snuff69 źle Ci ? może sam to zrób i nam udostępnij... po drugie dziś jest 3 dzień po updacie wiec czekaj cierpliwie.

Opublikowano

ale już minęło więcej niż 2-3 dni... od wprowadzenia update'a

widac ze jestes perfidnym hackerem zeby niewytzrymac kilku dni bez hackow to jest jakas paranoja ... :O

Opublikowano

widac ze jestes perfidnym hackerem zeby niewytzrymac kilku dni bez hackow to jest jakas paranoja ... :O

oj prawda pograj pare dni normalnie nic ci nie bedzie, mnie zaczelo ostatnio bardzo WKUR**** jak inni zaczeli sobie lury na wzajem zabierac tak to zawsze kazdy przechodzil obok siebie i bylo git teraz tylko aby zeby zabic i zabrac albo na odwrot , czesto widuje wlasnie robiacych tak polakow bo jeszcze sie smieje perfidnie.... ludzie opanujcie sie troche z tym odbieraniem i z ta gra , jeszcze tylko troche brakuje a hacker bedzie sypal na hakera

Opublikowano

oj prawda pograj pare dni normalnie nic ci nie bedzie, mnie zaczelo ostatnio bardzo WKUR**** jak inni zaczeli sobie lury na wzajem zabierac tak to zawsze kazdy przechodzil obok siebie i bylo git teraz tylko aby zeby zabic i zabrac albo na odwrot , czesto widuje wlasnie robiacych tak polakow bo jeszcze sie smieje perfidnie.... ludzie opanujcie sie troche z tym odbieraniem i z ta gra , jeszcze tylko troche brakuje a hacker bedzie sypal na hakera

Prawda a najgorsze jest to ze wczoraj gralem mojim magiem ma juz 66 lvl expilem w draco hacker zrobil lura kolomnie, i potem zrobil ss i napisal ze jestem hackerem :O i teraz sie boje ze bana za to dostane :O

Opublikowano

Prawda a najgorsze jest to ze wczoraj gralem mojim magiem ma juz 66 lvl expilem w draco hacker zrobil lura kolomnie, i potem zrobil ss i napisal ze jestem hackerem :O i teraz sie boje ze bana za to dostane :O

za 1 screena nie dosanitesz bana ja z kolegami sie wkurzylismy i wyslalismy 5 zdjec roznych na jedego goscia i nie dostal bana

Opublikowano

za 1 screena nie dosanitesz bana ja z kolegami sie wkurzylismy i wyslalismy 5 zdjec roznych na jedego goscia i nie dostal bana

mam nadzieje bo niechce dostac bana za nic :/ pisal pisac juz do gma ale go niema nawet w grze

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko :rolleyes: Ale będzie wszystko po staremu .tz Hacks to registrator ? będzie działało wszystko? ja poczekam bo na mapkach mi zależy i teleporowaniu sie . Dzienki

Opublikowano

Oj to fajnie pocieszyłeś mnie. w sumie to ja używam aby szybkiego przemieszczania żeby zadanie oddać itp :D na pewno nie nadużywam tego wszystkiego . Z góry dziękuje pa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...