Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wszystko Od Podstaw - Dla Zielonych!update!

watek91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jeszcze jedno jak wyjdzie nowy rexi to dajcie link :D Plissss :D :D :D :D :D :D

nie spamuj debilu !... jak bedzie nowy sam sobie znajdziesz na forum

Opublikowano

POMOCY!! Dlaczego kiedy włączam launchera przez rexi gra się wyłącza a na pulpicie wyskakuje błąd oznaczony chińskimi znaczkami? Jak mu temu zapobiec? Dodam, że kiedy uruchamiam Dekaron normalnie taka rzecz zdarza się bardzo rzadko....

Opublikowano

POMOCY!! Dlaczego kiedy włączam launchera przez rexi gra się wyłącza a na pulpicie wyskakuje błąd oznaczony chińskimi znaczkami? Jak mu temu zapobiec? Dodam, że kiedy uruchamiam Dekaron normalnie taka rzecz zdarza się bardzo rzadko....

Jeżeli nie zbyt często i idzie pograć to normalne bo mi też się tak robi od czasu do czasu .

Jeżeli wcale nie idzie odpalić to przeinstaluj całą grę na inny dysk nie na C.

2sprawa mam w domu nówkę laptopa i kompa starego, na kompie śmiga bez błędów a na Laptopie wyskakuje mi ten błąd hmmm ciekawe B)

Opublikowano

ja mam prosbe do was moze ktos mi ja spelni ;]

niech nagra ktos filmik jak co po kolei zrobic i bedzie gicia bo ja nie rozumiem za bardzo tego :P

z gory dzieki ;]

Opublikowano

witam ,

mam problem otóż haki działa idealnie , ale po jakiejś minucie hakowania wyłącza mi grę ... po prostu gasi się. czy to może być sprawa windows mode? proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

mam to samo moze nowy patch byl?? po kilku sekundach DC jest takze prosze o szybka odpowiedz z Gory THX ;]

dajcie znac co sie dzieje

Opublikowano

mam to samo moze nowy patch byl?? po kilku sekundach DC jest takze prosze o szybka odpowiedz z Gory THX ;]

jesli wlanczacie przez rexi i wylancza wam sie gra po kilku sekundach i niewyskakuje zaden blad to znaczy ze byl nowy patch i musicie czekac na nowego rexi

Opublikowano

też tak miałem ale chodziłem za pomocą myszki i po chwili mnie wywalało, a teraz chodzę klawiaturą u wszystko ok, może to także u was jest winną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...