Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wszystko Od Podstaw - Dla Zielonych!update!

watek91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Cheata uzywałem 1 dzień,i niestety... teraz dostaje ciągle DC.

Pobrałem nowy rexi,ale i tak nie pomaga.Ze starym Rexim gra działała jakieś 3minutki a później Dekaron.exe Przestał Działać.

Teraz dostaje taki komunikat od razu.

Mam windows Viste.

Mogl by ktos pomóc?

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie włącza mi sie dekaron przez Unpacked ale w procesach i Cheat Engine widać że włączony ale sie nie pokazuje dekaron co zrobić ?

Windows XP jak coś

Opublikowano

Mi natomiast nie dziala, probowalem zrobic to conajmniej 4 razy i za kazdym razem konczylo sie porazka i reinstalem gry, a co za tym idzie kolejnym sciaganiem patcha ;/... Gdy odnajdywalem Dekarona w CE nie moglem go po prostu otworzyc i tyle... Czy jest ktos w stanie napisac mi jaki popelniam blad? Wiem, ze po nowym patchu ciezko jest cheatowac, pozatym nigdy tego nie robilem, ale szlak mnie trafia gdy np ide do Cave lvl2 i nie ma zadnego mooba bo jakis hacker all mooby zlurowal, nawet widzialem takiego ziomka... Ehh...

EDIT:

Dziala, ale ja natomiast mam wsio z angielskiej strony, moze nie jestem jakis perfect z ang, ale poradzilem sobie. Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam czy moza dostac jakis reup plikow na inny serwer albo cos w tym stylu jak chce sciagnac z speedyshare to mam przekierowanie na jakas strone z grami online

Opublikowano

Mam problem, po update bot mi nie wiem dlaczego nie działa. Gdy się zaloguje pojawia się na dole biały napis: "Invalid Client. Please Reinstal". Zainstalowałem więc ponownie, jednak to samo pojawiło mi się. Odpiszcie szybko.

Opublikowano

Coś mi sie wydaje że po tym update większości nie działają te hacki jakby ktoś mógł wrzucić zupdatowane hacki albo jakieś podobe .

Można też skontaktować sie zemną GG :4228772 Skype :piotrek131371

Opublikowano

Wrazie Gdybyście coś znalezli do godz 20 Pisać na gg :13652286- potem mnie nie bd przez dłuższy czas

Po godzinie 20 Pisać do kumpla : 4228772

Może frytki do tego?............. Ciężko Ci będzie zajrzeć na forum!?

Pasjonat
Opublikowano

mógłbyś się chociaż wysilić na tyle żeby przeczytać co jest w podwieszonych tematach....

http://www.mpcforum.pl/topic/76246-tut-skrypty-ce-dodawanie-i-updateowanie/

Wrazie Gdybyście coś znalezli do godz 20 Pisać na gg :13652286- potem mnie nie bd przez dłuższy czas

Po godzinie 20 Pisać do kumpla : 4228772

jak to mawiał jeden wykładowca z matmy "i co może Cie jeszcze podetrzeć??"

Opublikowano

Mam nowego bypasa (2.1.1) i unpacked (32.92.3). Nie mam DC ale hacki nie działają. I za cholere nie wiem co jest grane :angry:

Opublikowano

bo trzeba je z updejtowac ale malo ludzi wie jak np ja mam inne nazwy w ce a inne sa na stronce i nie wiem gdzie ktory kod podmienic wiec jak by ktos mogl to dal by linka do ce z dzialajacymi skryptami

Opublikowano

Faktycznie. Myślałem że mam nowe CE ale mam stare trzeba w nim wyedytowac stare skrypty zastepując nowymi kodami. Narazie zmieniłem tylko zoom hack i działa reszt apewnie tez bedzie działać. Speed Hack tez działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...