Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wszystko Od Podstaw - Dla Zielonych!update!

watek91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy można jakoś zmienić speedhacka żeby biec szybciej bo potworki mnie bezmała taranują kiedy używam vachacka.

Opublikowano

mam prośbę czy może ktoś wstawić Globaldekaron Unpacked 32.90.8 bo z moją wersją jest coś nie tak >.<

posiadam aktualnie [global_unpacked_32.90.7 / Cheat Engine 5.5 / ReXIGNation v2.1.1 ]

i mam ten problem ze jak włączę VAC to dostaje Crashe jak biegam po mapie to dostaje po chwili crash a jak stoję w miejscu to mogę stać nawet do 20 minut bez crasha co mam z tym zrobić ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam problem z tym, dlaczego..? Hm, po prostu jak wszystko zrobię, to jakoś nie chce mi się otworzyć sama gra przez launcha, to otwieram normalnie, wtedy zanim się zaloguję minimalizuję, otwieram cheat engine i robię to co w instrukcji, czyli szukam tego jednego pliku i ładuję go, czity mi się pokazują, ale nie mogę żadnego zaznaczyć, o co chodzi..? Wie może ktoś? Pomóżcie.

Opublikowano

Już w sumie rozgryzłem to, aczkolwiek teraz nie chcą mi działać.. włączam wszystko, zaznaczam, odpalam grę, a nie chodzi.

Opublikowano

Witam ponownie z kolejnym durnym pytaniem, otoz:

z tematu "DLA ZIELONYCH" idzie pysznie.. az do ptk nr >>> 7 <<<

nie ma juz >>> paczka skrypktow 5.1.5

wiec wkleilem z uwaga skrypty z tematy Skrypty Ce

z'upowalem z tematem skrypty dodawanie i updata

Zostaje tylko wlaczyc gre > mini na logonie > odpalenie hax > powrot do gierki iiiii........... nic nie dziala a wszystko jest odpalone jak powinno :/

wtf zle zrobilem ;(

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,mam mały problem,jestem całkowicie zielony w tych sprawach ale jakoś sobie poradziłem ze wstępem,odpalam gre przez Rexignation,ładuję Global_Unpacked_32.90.7,gra się odpala,w oknie logowania odpalam cheat engine,loguję się do konta,wybieram postać i tutaj zaczynają się problemy...ponieważ po wklejeniu i załadowaniu skryptów (powiedzmy na Vac) w grze wyskakuje "brak odpowiedzi" od Global Unpacked i gra się zamyka.Jak już pisałem jestem całkiem zielony w tych sprawach,używam Cheat Engine 5.6 oraz Rexi 2.3.2...jakieś porady?

Budowniczy
Opublikowano

a ja mam taki problem normalnie wszystko dziala i kiedy wybieram w CE unpacked dekaron daje open to zadna lista hackow nie pojawia sie o co chodzi?

Opublikowano

Witam,mam mały problem,jestem całkowicie zielony w tych sprawach ale jakoś sobie poradziłem ze wstępem,odpalam gre przez Rexignation,ładuję Global_Unpacked_32.90.7,gra się odpala,w oknie logowania odpalam cheat engine,loguję się do konta,wybieram postać i tutaj zaczynają się problemy...ponieważ po wklejeniu i załadowaniu skryptów (powiedzmy na Vac) w grze wyskakuje "brak odpowiedzi" od Global Unpacked i gra się zamyka.Jak już pisałem jestem całkiem zielony w tych sprawach,używam Cheat Engine 5.6 oraz Rexi 2.3.2...jakieś porady?

Jaki posiadasz system?

Uruchom wszystko jako administrator (Vista i 7) albo przeinstaluj klienta (xp)

Mikis17 zupdatuj go

iam musisz sciagnac paczke scryptow to samo Ci sie nie pojawi wszystko jest w temacie dla zielonych

16435562.jpg
Opublikowano

Witam. Mam problem dotyczący DC ;/ Wszystko śmiga ładnie pięknie ale pogram max 30s i dostaję DC jest na to jakiś sposób?

Opublikowano

Masz najnowszy rexign? Używasz unpaked czy dekaron.exe?

No dzieki nie zauwazyłem że wyszła najnowsza wersja rexi :) działa thx

Pasjonat
Opublikowano

EJ A CZY TY PAKA TYCH PLIKÓW DZIAŁA TEZ NA PRYWATNYM SERWIE DEKARONA????

przestań używać drukowanych liter bo w internecie jest to uznawane za krzyk, jeżeli zmienisz adresy tych skryptów na odpowiedniki z twojego prv to zadziała

Opublikowano

jak zdązyliscie zauwazyc dzisiaj wyszedl nowy update. Gdy logujesz sie do gry czyli wybierasz serwa i postac to krzyczy, ze jest zly klijent i trzeba go przeinstalowac. Wiecie kiedy bedzie update haxa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...