Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wszystko Od Podstaw - Dla Zielonych!update!

watek91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Mam wiele pytan odnosnie tego postu:

Sciagnelem all ale niewzucilem tam gdzie pisales bo moja sciezka jest inna wzucilem na

"C:\Program Files\Acclaim\2MOONS\bin"

Druga sprawa nie sciagnelem tego Cheat Engine 5.5 bo jest tylko 5.6

gdy klient sie otworzyl otwozylem ten plik Dakeron Hacks(2)

wybralem cheat wybieram serwer ten "EU" wybieram postac bla bla bla i tak dalej....

cheat dziala ladnie pieknie ale niestety all sie wylancza po 20 sec

niewiem czemu

mialbys na to rade ? z gory dzieki

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

Mam wiele pytan odnosnie tego postu:

Sciagnelem all ale niewzucilem tam gdzie pisales bo moja sciezka jest inna wzucilem na

"C:\Program Files\Acclaim\2MOONS\bin"

Druga sprawa nie sciagnelem tego Cheat Engine 5.5 bo jest tylko 5.6

gdy klient sie otworzyl otwozylem ten plik Dakeron Hacks(2)

wybralem cheat wybieram serwer ten "EU" wybieram postac bla bla bla i tak dalej....

cheat dziala ladnie pieknie ale niestety all sie wylancza po 20 sec

niewiem czemu

mialbys na to rade ? z gory dzieki

Pozdrawiam

Dokładnie mam ten sam problem po chwili grania na hacku na skill wylacza mi sie gra <mam windowsa 7>

Potrzebuję szybkiej pomocy.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Tak, obecnie wiele haków już działa, niestety ja się dalej męczę z odnalezieniem offsetu dla skill hacka 2, z obecnie działających hacków z których korzystam to: Wall hack, mob speed. GM detect, attack range, zoom, far eye, vac 3in1 i skill 1

Opublikowano

CE ci powoduje Dc... musisz miec Bypassa ReXIGNation v2.3.3 obecny + odpowiednie scrypty + najnowsze offsety dla wiekszości to nie problem ... problematyczne są natomiast Skill i Speed hack ... reszta powinna działać bez zarzutu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niewiem mam Bypassa ReXIGNation v2.3.3 + ten pack co jest na 1 stronie tego tematu podany nizej Rexignationa ;) oczywiscie rexi wzucam do BIN uruchamiam przez niego dekarona przy logowaniu wlaczam ten pak CE zaznaczam np.. Vac , Wall, Zoom,i GM "Dc"....wbijam na konto ;) loguje sie na postac pochodze 2s po mapce i DC jakby ;) gra sie wylacza sama.. neiwiem co jest ;) .. jakbys mogl to podaj mi jakies linki albo co tu u mnie moze nie grac .. pozdro!

Opublikowano

Na Skill hacki musimy poczekac na wyciek z elitepvpers albo az ktos poprawi obecne ... jak narazie udało mi sie uzyskać efekt wizualny i dmg ale nie moge ustalic cooldowna na 0 ;/ i powoli kończa mi sie pomysly^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam problem co do rexi gdy wybieram dekaron exe -> lunch to mi pisze cac't create target process wie ktos o co chodzi ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ważne o co chodzi bo skill hacki i tak jeszcze nie działają. Więc wstrzymaj się i poczekaj. Może jutro już będą...

segita.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...