Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Wszystko Od Podstaw - Dla Zielonych!update!

watek91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako ze wielu z was wciąż nie potrafi uruchomić hacków na swoim komputerze postaram się, mam nadzieje przejrzyście wszystko po kolei opisać.

1. Zacznijmy od pobrania wszystkich potrzebnych nam plików:

a ) Rexignation Bypass:

ReXIGNation v2.3.2.rar

c ) Updatnieta paczka skryptów:

Dekaron Hacks(2).rar

2. Po wypakowaniu NIE WRZUCAĆ plików do folderu bin. Gamehi/Dekaron/bin

3.Gre włączamy przez Launchera---->naciskamy"select file"---->zaznaczmy Dekaron---->Otwórz---->Launch

4.Minimalizujemy grę na stronie logowania.

5. Włączamy paczkę skryptów(potrzebny do tego Cheatenige 5.5---->http://www.cheatengine.org/downloads.php)

6.W uruchomionej paczce w lewym górnym rogu znajduje się taki jakby komputer---->klikamy na niego---->znajdujemy proces "dekaron.exe"---->Open---->Yes

7. Zaznaczamy jaki hack nas interesuje klikając w kwadracik znajdujący się po lewej strony od nazwy hacka.

8. Logujemy się do gry i cieszymy się działającymi hackami.

Jeżeli czegoś nie rozumiesz pisz śmiało na priv.

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam taki problem : Wlaczam Lunchera wybieram global_unpacked_32.87.3 daje launch i nic sie niewłacza

ale moge normalnie odpalic przez global_unpacked_32.87.3

(posiadam Windows 7)

@Już próbowałem wyskakuje error Program Dekaron.exe przestał Działać. Niemam pojecia o co tu chodzi

Opublikowano

Witam mam taki problem : Wlaczam Lunchera wybieram global_unpacked_32.87.3 daje launch i nic sie niewłacza

ale moje normalnie odpalic przez global_unpacked_32.87.3

(posiadam Windows 7)

Kliknij prawym na Luncher i daj: Uruchom jako administrator (Run as administrator).

segita.png
Opublikowano

Kliknij prawym na Luncher i daj: Uruchom jako administrator (Run as administrator).

3.pkt program Luncher (Brak odpowiedzi) po chwili sie wyłancza

Opublikowano

ale podobno nie trzeba bo sa takie same ustawienia jak dla 5.2.5

I tak narazie nie pohackujesz bo byl patch i jest DC po 5 sekundach od zalogowania... Trzeba czekać na nowego reXIGNation'a

Opublikowano

wie ktoś może kiedy będzie nowy ReXIGNation bo nie moge się doczekac hacków

Po pierwsze muszę odpowiedzieć na to pytanie, żeby nie było spamu: Nowy reXIGNation będzie wtedy, jak Nebular ( twórca ) go zrobi.

Po drugie twój post jest bez sensu, nie zamieszcza się takich na forum. Co najwyżej możesz spytać się kogoś zapoznanego w temacie na PW ( prywatna wiadomość )

Po trzecie pokazujesz tylko, że wykorzystujesz to, co ktoś zrobił, do granic możliwości i jeszcze popędzasz żeby zrobić nową i działającą wersję.

Dwa słowa: Ogarnij się

Opublikowano

Wrzuciłem nowego bypassa. Skryptów nie trzeba updatowac. Global unpacked tez ten sam.

Opublikowano

Pościągałem wszystkie pliki zamieszczone w tym poradniku i niestety żaden cheat mi nie działa ;/ wywala z gry, jedynie jak włącze skill1 to mnie nie wywali do momentu jak skillem nie uderzę... może znowu trzeba zaktualizować wszystko ?? chociarz dzisiaj widziałem jak koleś koksił za mapką ;p

Opublikowano

Gdzie mogę znaleźć wszystkie nowe działające programy do hackowania dekarona server Helion?

Zrób sobie...

Ja jutro uporządkuje dział a potem powrzucamy wszystko:0

Pozostaje czekac:P

16435562.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...