Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powinno bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania a jesli ktos nie toleruje zachowania takiego matola to w jego naturze jest zeby mu to powiedziec. Powiedz mi czy ty chociaz 1 post napisales po te zeby komus pomoc a nie nabijac posta... ?

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Ale wiecie co chuj mnie wasze opinie o mnie obchodzą wgl się tym nie przejmuję bo po co. Mogę pisać ile chce i nie powinno was to obchodzić.

Mama z tata wie, ze tak przeklinasz? Jezeli jak to mowisz gowno Cie obchodza NASZE opinie, to moze nas gowno obchadza Twoje. Wiec w czym problem kliknac magiczny czerwony X w prawym MPCym rogu przegladarki i dotlenic mozg na swiezym powietrzu?

Opublikowano

Powinno bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania a jesli ktos nie toleruje zachowania takiego matola to w jego naturze jest zeby mu to powiedziec. Powiedz mi czy ty chociaz 1 post napisales po te zeby komus pomoc a nie nabijac posta... ?

No poczytaj od 1 stronki i powiedz mi że nikomu nie pomogłem jeśli nie pomogłem to nie napiszę już nic do końca tej prezki.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Po włączeniu Clienta mam cały czarny Ekran, Do tego strona Off :] W dzisiejszych czasach ataki to 100% pewność, I jak widać olaliście to :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

No poczytaj od 1 stronki i powiedz mi że nikomu nie pomogłem jeśli nie pomogłem to nie napiszę już nic do końca tej prezki.

Nie pomogołeś spierd***

zakaz umieszczania linków do innych stron

Opublikowano

Mama z tata wie, ze tak przeklinasz? Jezeli jak to mowisz gowno Cie obchodza NASZE opinie, to moze nas gowno obchadza Twoje. Wiec w czym problem kliknac magiczny czerwony X w prawym MPCym rogu przegladarki i dotlenic mozg na swiezym powietrzu?

Dla twojej wiadomości nie mieszkam z rodzicami od roku już wiec po co mi się w życie wpierdalasz hmm ? konto tutaj na forum dostałem od kumpla i siedzę na nim bo nie czuję potrzeby zakładania nowego

Nie pomogołeś spierd***

Już przeczytałeś wszystkie moje posty łał szybki jesteś

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Wyjście na świeże powietrze tu nic nie zdziała, jedyne co może mu pomóc to brak internetu przez okres dłuższy niż 3 miesiące.

Opublikowano

Ale to jest wkurwiające jak się kłócicie bez sensu najmniejszego .. nie spamcie tylko czkajcie na info o serwie (Bez napinki)

Opublikowano

Dla twojej wiadomości nie mieszkam z rodzicami od roku już wiec po co mi się w życie wpierdalasz hmm ? konto tutaj na forum dostałem od kumpla i siedzę na nim bo nie czuję potrzeby zakładania nowego

Już przeczytałeś wszystkie moje posty łał szybki jesteś

Na ch@@ czytać Twoje bezsensowne posty, które nic nie wnoszą do tematu?! Jesteś po prostu zwykłym idiotą, próbującym zabłysnąć w internecie. Sądząc po Twoich wypowiedziach, Twój iloraz inteligencji jest równy 0. Gdy napiszesz posta, uświadamiasz pozostałą liczbę użytkowników tego forum, jakim jesteś idiotą.

PS. Wyjdź.

605104Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Ja już skończyłem to jest bez sensu ta kłótnia nie pomoże w starcie serwera

Jak mowisz, ze to nic nie pomoze w starcie serwera, to po co tu nadal jestes i po co pisales kilka wstecz debilnych komentarzy typu " Administracja nic nie robi " ? Dali 1 info, ze maja ataki i je odpychaja. Nie wiem , czy Twoj mozg calkiem jest juz zakurzony i nic nie moze pomyslec, ale jesli nic nie pisza to chyba cos robia? To sie tyczy kazdego, ktory pisze takie komentarze na poziomie 1 klasy podstawowki. Jak to sie mowi "kozak w necie, dupa w swiecie" niestety to sie sprawdza w bardzo wielu przypadkach.

Opublikowano

masz na stronie clienta dobrego. Mi też się raz pobieranie anulowało, za drugim razem już było okej.

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Jak mowisz, ze to nic nie pomoze w starcie serwera, to po co tu nadal jestes i po co pisales kilka wstecz debilnych komentarzy typu " Administracja nic nie robi " ? Dali 1 info, ze maja ataki i je odpychaja. Nie wiem , czy Twoj mozg calkiem jest juz zakurzony i nic nie moze pomyslec, ale jesli nic nie pisza to chyba cos robia? To sie tyczy kazdego, ktory pisze takie komentarze na poziomie 1 klasy podstawowki. Jak to sie mowi "kozak w necie, dupa w swiecie" niestety to sie sprawdza w bardzo wielu przypadkach.

chcesz to dalej kolego ciągnąć co i kto tu mnie prowokuje wgl zaczynasz temat ja koncze a ty dalej napierdalasz te bez sensowne i nikogo nie obchodzące tematy

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

chcesz to dalej kolego ciągnąć co i kto tu mnie prowokuje wgl zaczynasz temat ja koncze a ty dalej napierdalasz te bez sensowne i nikogo nie obchodzące tematy

Nie wiem jak kogo, ale pewnie nie tylko mnie denerwuja TYLKO TWOJE beznadziejne posty nie wnoszace nic do tematu i probujace odepchnac kazdego gracza z Tego serwera.

Opublikowano

Dobra Neos'y uspokujcie sie server off i tyle nie ma co płakać że nie możecie sobie wbić no live bo ja musze expić expić jak wystartuje to wystartuje nic wam nie da spam

Opublikowano

Jezu drogi nie mam zamiaru już dyskutować z osobą na twoim poziomie inteligencji bo to nie ma żadnego sensu a jeśli chcesz zobaczyć konkretny spam to bardzo proszę już bez tego to forum ledwo wczytuje stronki i co chwile komunikat o obciążeniu. Nwm pomoże to może w starcie serwa jak myślicie. W chuju mam twoje opinie na mój temat. Jak bym ci się spytał kto chce w pizde to już nie był byś takie kozak. Skończyłem już nie wniosę nic do tego tematu.

Pisałem już wyżej że wasze obelgi w moją stronę mam głęboko w niczym ci to nie pomoże. A tak to zapraszam do Gniezna bez problemu możemy zrobić jakąś ustawkę

Ustawke z gimbaza? Kup mi bilet to przyjade.

Opublikowano

Ustawke z gimbaza? Kup mi bilet to przyjade.

Hehh sorrki nie jestem z gimnazjum tylko już troszkę dalej

Nie mam zamiaru już wgl tu pisać czekam tylko na info odnoście serwera.

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Ja pierdole Ogarnij się Piwko .... po 1 jak byś był mądry napisał byś mu na pw albo podał nr tel i pogadał o tej tak zwanej twojej ustawce o ile wiesz o czym mowa , spinasz się na necie kurwa opanujcie się Każdy będzie się od razu lał bo serwer Off śmieszne takie to wszystko , jak maja cie traktować poważnie jak piszesz o ustawce na forum jak dziecko. Nikt poważny by tak nie pisał a jeżeli masz coś z nerwami kup sobie nerwomix lub neopersen ...

Opublikowano

Hehh sorrki nie jestem z gimnazjum tylko już troszkę dalej

Nie mam zamiaru już wgl tu pisać czekam tylko na info odnoście serwera.

Jakos mnie to nie dziwi, ze nie jestes z gimbazy. Bo oczywiscie pewnie troszke nizej. Pisales wczesniej, ze nic tu nie wniesiesz wiecej, a nadal piszesz te glupkowate nikogo nie obchodzace posty. Jutro piatek, lepiej sie poucz. Wedlug mnie to koniec dyskusji, bo juz klikam w czerwony X i ide sie wykapac + porobić cos pożytecznego. Hejterom mowie papa, a prawdziwym ludziom do zobaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...