Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chociaz wiemy ze serwer bedzie bardzo popularny bo dawno takiego halasu nie bylo wokol priva startujacego no i zarazem nie dzialajacego prawie od razu. ale gdy ataki powstrzymaja bedzie luksus

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwi mnie jedno czemu nie ma nigdzie info , jakieś jaja sobie robią czy co bo to wygląda na olewkę kompletną !

Będą ci tu info pisać a serwer się sam stawi hejcie?!

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

WIADOMOŚĆ OD Facture [GA]UnibluMT2

Moja czarna list jest wielka serwer wystartuje czy się komuś podoba czy nie.

Nie jestem pewny czy serwer wystartuje rano czy wieczorem lecz wiem jedno.

NA PEWNO WYSTARTUJE.

Info dla osoby atakującej UnibluMT2 [Jak kurwa nie masz co robić to się pobaw małym a nie kurwa atakujesz serwer (Kozak W Necie Pizda W Świecie) Pozdrawiam Lamusie]

Do Administracji MPCForum.pl [Przepraszam za wulgaryzmy ale już mam dość takich dzieci]

Administracja pracowała nad tym projektem wiele nocy były problemy oraz było śmiesznie ale nie spodziewaliśmy się aż takich gróźb w prost do nas

(ZNISZCZĘ / ZNISZCZYMY WAS),

(NIE WYSTARTUJECIE LAMUSY),

(CHUJA MI / NAM ZROBICIE)

Jak widzicie jest w 5 dni zdobyliśmy 30 tyś wyświetleń tematu na MPCForum.pl były hejty oraz pozytywne komentarze są ludzie którzy nas wspierają oraz nienawidzą.

Ps.Prawda jest taka że Uniblu jest Najwieksza wschodzacą Konkurecją

Opublikowano

Już prawie 10 a tu nic , co w kulki sobie lecą !

Człowieku, jak siedzieli przy serwie całą noc do 4-5 nad ranem, to co Ty się dziwisz, że nie ma jeszcze żadnej odpowiedzi..

Potrzebują parę godzin snu, bo walczą całą noc, żebyś Ty i wielu innych graczy mogło sobie zagrać..

Informacje pewnie zostaną podane bliżej południa.

<p style="text-align: center">Zakaz gifow w sygnie - MrPiotrek122</p>

Opublikowano

Człowieku, jak siedzieli przy serwie całą noc do 4-5 nad ranem, to co Ty się dziwisz, że nie ma jeszcze żadnej odpowiedzi..

Potrzebują parę godzin snu, bo walczą całą noc, żebyś Ty i wielu innych graczy mogło sobie zagrać..

Informacje pewnie zostaną podane bliżej południa.

nw zy zauważyleś alo oni już są na nogach dawno bo profesor juz robi z serwerem pewnie
Opublikowano

Skonczmy ten nie potrzebny i do niczego nie darzacy spam... Poczekajmy na INFO zamiast nabijac sobie posty, poczekajcie cierpliwie az GA poinformuje nas co i jak z serverem bo ciezko jest sie dobic do informacji kiedy all chca sobie jak najwiecej postow nabic...

Opublikowano

ATAKI JESZCZE SĄ. PRÓBUJEMY TO JESZCZE OGARNAĆ.

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Mógłby ktoś podać link do clienta ale nie tego na stronie? ma ktoś moze na innym hostingu? Bo na strone serwera nie mogę się dostać ;/

d527743595.png

Opublikowano

a pytanko małę te ataki jakiś inny serw wysyła czy normalni ludzie ?

Pewnie ludzie z Grayts.pl bo się o coś tam pluli...

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

no to niech admini robią na grayts też ataki . Grayts pewnie nie długo się zmęczy tymi atakami wysylaniem

Oni nie zajmują się atakami tylko robią serwery...

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano
no to niech admini robią na grayts też ataki . Grayts pewnie nie długo się zmęczy tymi atakami wysylaniem

Administracja nie bd robiła żadnych ataków, ten projekt ma przyszłość [..] Zwalczenie ataków nie jest prostą sprawą lecz do przetrwania, tylko MY.. Gracze możemy pomóc Administracji.. Czekać wytrwale, niech to wszystko minie...

37143810364250485063.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...