Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oto chodzi . Jeśli ja przykładowo chce wyruszyć w podróż to najpierw sprawdzam stan pojazdu, żywnośc, ekipe itd itp mówie przykładowo. Tak samo jest z serwerem. Czemu nie mogli zrobić tego wcześniej?. 1 osoba rozbija dzisiaj serwery. @up Tworzenie clienta ? TO PO CHUJ ZA PRZEPROSZENIEM STAWIAMY SERWER JAK JEST NIE PRZYGOTOWANY/ wcześniej nie była testowana maszyna . Mogli sobie jebnąć prostego DDOS a ? Taki myk... w jakim czasie sie uporamy z problemem i jak to będzie przebiegało. A tak to mają chuja w buzi i kija w dupie .

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer taki sobie, a spamu od cholery . Jak ktoś lubi 4 funy to serw dla niego^^. Ciekaw jestem ile osób będzie na starcie

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Client będzie z rana ale o której ... ? Do 9 mam free mb, a potem lece na limicie ... ;x Też bym chciał zagrać... Powinniście już wcześniej przygotować clienta ...

Opublikowano

Klient miał być rano a na stronce piszę ,że pojawi się godzinę przed startem serwera . Zdecydujcie się <hehe>

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

NA STRONIE JEST JESZCZE ŁATKA DO POBRANIA, PROSZĘ JĄ POBRAĆ (za 10 min będzie)

czego tu szukasz ?

Opublikowano

DZISIAJ STRAT NIE BĘDZIE PRZEKŁADANY. STARAMY SIĘ JAK MOŻEMY ABY OPANOWAĆ SYTUACJĘ Z ATAKAMI WIĘC JAK WCZEŚNIEJ PRZECZYTAŁEM POSTA, ŻE "ADMINISTRACJA MA UŻYTKOWNIKÓW W DUPIE" TO NIE PRAWDA. JEŻELI STARAMY SIĘ OPANOWAĆ ATAKI TO JAK MAMY WAM ODPISYWAĆ. NIKT SIĘ NIE ROZDWOI. A I JESZCZE 1 NAD SERWEREM WALIMY NOCKI, SIEDZIMY OD RANA DO RANA (9:00 do 4-5 rano) WIĘC NIE PODOBAJĄ MI SIĘ TAKIE HEJTY W STRONĘ ADMINISTRACJI JEŚLI KTOŚ NIE MA POJĘCIA CO SIĘ DZIEJE.

czego tu szukasz ?

Opublikowano

NA STRONIE JEST JESZCZE ŁATKA DO POBRANIA, PROSZĘ JĄ POBRAĆ (za 10 min będzie)

To wystarczy tylko client z waszej stronki ? Czy trzeba do tego pobrać jeszcze tą łatkę ?

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

udostępniam wam WH i nie odpychania z konia w 100% działa bo testowałem na betach testach : )

[DL] WH

http://www.mpcforum.pl/topic/705222-dl-wh-by-buczek-100-dziala/#entry5100911

[Dl]Nieodpychanie Mobów z Konia

http://www.mpcforum.pl/topic/705175-dlnieodpychanie-mobow-z-konia-by-buczek/#entry5100457

Team ma pecha ze nie zabezpieczył Clienta

koło 14.00 podam serwerinfo.py do moda : ) i wykrywacz gmów w razie jak by chodzili się teleportować do graczy i sprawdzać dzięki temu będziemy wiedzieli 10 sec wcześniej zanim jakiś GM/GA/HA się teleportuje co daje nam możliwość wyłączenia gry lub nie czitować ; P

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

udostępniam wam WH i nie odpychania z konia w 100% działa bo testowałem na betach testach : )

[DL] WH

http://www.mpcforum.pl/topic/705175-dlnieodpychanie-mobow-z-konia-by-buczek/#entry5100457

koło 14.00 podam serwerinfo.py do moda : ) i wykrywacz gmów w razie jak by chodzili się teleportować do graczy i sprawdzać dzięki temu będziemy wiedzieli 10 sec wcześniej zanim jakiś GM/GA/HA się teleportuje co daje nam możliwość wyłączenia gry lub nie czitować ; P

Jezu na co to komu na taki serwie fajny exp fajni Admini ogólnie to serwer Super czekamy ludzie do 16:00

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Pobierałem Clienta i przy 70 kilku % mi samo się anulowało pobieranie :/ Teraz pobieram drugi raz i zobaczymy co to będzie. A co z tą łatka ?

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Pobierałem Clienta i przy 70 kilku % mi samo się anulowało pobieranie :/ Teraz pobieram drugi raz i zobaczymy co to będzie. A co z tą łatka ?

nwm nie ma tej łatki wgl

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

[DL] WH

Predzej czy pozniej i tak i tak bylo by to wyciagniete. jakiego servera nie da sie rozpakowac? każdy sie da. Administracja Uniblu jest ogarnieta i server naprawde dobrze im wyszedl. oby tak dalej.
Opublikowano

no mówili, że będzie jeszcze łatka jakaś do clienta bo czegoś brakuje. Ale jak będzie zobaczymy, czy serwer wystartuje dzis o 16

Piwko Tobie client się pobrał normalnie ?? Wszystko ok było ??

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Ja przed chwila pobralem clienta i wszystko ok, bez zadnych problemow ;d...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...