Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ProfesorPSK i dalej jesteś taki kozak ? jak wczoraj na Ts/ie ? pamiętaj po rodzicach się nie jeździ

a to teraz jest właśnie twoja kara

pozdrów tego swojego "maniaka" od zabezpieczeń co nawet nie potrafi zablokować IP w Firewallu <lol2>

jednak opłacało się zakupić botera a teraz płacz i pacz jak serwer wstać nie może ; ]

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Serwer dobrze dopracowany , to że przez chwile ddos Normalne . (DDOS)-Konkurencja

Na tę chwile i tak nie ma gdzie grać wszystko nudne , a tu ciekawo i dużo osób się kroi .

Będę czekał z niecierpliwością , napewno zagram . Tylko dawajcie ifno ciągle kiedy ON itp .

Opublikowano

Człowieku nie masz pojęcia jak w tej chwili tracisz graczy już nawet zmniejszyła się ilość użytkowników oglądających ten temat

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Człowieku nie masz pojęcia jak w tej chwili tracisz graczy już nawet zmniejszyła się ilość użytkowników oglądających ten temat

Od kilku dni nabijesz posty swoum spamem.. Wypierdalaj!

Opublikowano

Hah stronka nie działa na serwa wbic nie można dużo od wczoraj widać nie zrobiliście

-------

Jak wbijam na stronke to tylko się ładuje ładuje ładuje i nic i tak w kółko

Zamknij leb hejcie. Wczoraj tylko siedziales i spamiles, i zaliles sie jaka to administarcja taka i owaka, a dzisiaj widze, ze jako pierwszy sadziles dupe na ten serwer. Patrze w Twoj profil i widze

i nie wiem jak mozna w tym wieku pierdzielic takie glupoty. Jestes kompletnym debilem, ciekaw jestem jaki ty bys zronil serwer? Pewnie nawet na maszyne bys nie wrzucil, a piszesz tutaj, ze administracja nic nie zrobila od wczoraj. Jestes z nimi w Team, ze ich tak oceniasz? Powiem to po raz kolejny, jestes debilem, bo nie umiesz przemyslec sytuacji i domyslec sie , ze nie wszystkie ataki moga byc do obronienia. Jesli dalej masz jakis problem, to najlepiej wyjdz i mam nadzieje, ze Cie nie spotkam w grze...

Opublikowano

było takie coś expie w v2 wbijam 72lvl a tu bummmmmmmmmmmmm jebbbbbbbbbbbb serwera nie ma

ktoś atakuje z dobrego sprzętu albo ten serwer ma zabezpieczenia gorsze jak ....

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Zamknij leb hejcie. Wczoraj tylko siedziales i spamiles, i zaliles sie jaka to administarcja taka i owaka, a dzisiaj widze, ze jako pierwszy sadziles dupe na ten serwer. Patrze w Twoj profil i widze

i nie wiem jak mozna w tym wieku pierdzielic takie glupoty. Jestes kompletnym debilem, ciekaw jestem jaki ty bys zronil serwer? Pewnie nawet na maszyne bys nie wrzucil, a piszesz tutaj, ze administracja nic nie zrobila od wczoraj. Jestes z nimi w Team, ze ich tak oceniasz? Powiem to po raz kolejny, jestes debilem, bo nie umiesz przemyslec sytuacji i domyslec sie , ze nie wszystkie ataki moga byc do obronienia. Jesli dalej masz jakis problem, to najlepiej wyjdz i mam nadzieje, ze Cie nie spotkam w grze...

Ale chuj cię to obchodzi ile ja mam lat ja się w wasze życie nie wpierdalam skąd możesz wiedzieć ile mam lat zacznijmy od tego że jak siedze na kogoś koncie nie oznacza że po drugiej stronie monitora siedzi pierdolnięty 16-sto latek dobrze ?

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

było takie coś expie w v2 wbijam 72lvl a tu bummmmmmmmmmmmm jebbbbbbbbbbbb serwera nie ma

ktoś atakuje z dobrego sprzętu albo ten serwer ma zabezpieczenia gorsze jak ....

Dziwne ale max jest 38 lv ;p
Opublikowano

Znawcy kurwa znawcy Jak zablokowac atak ddoS? Nie da sie kur**.... wiec nie prdl lecz jezeli system zrestartuje wszystko wroci do normy i zbanuje tamto ip z ktorego byl ddos..

zakaz umieszczania linków do innych stron

Opublikowano

Dziwne ale max jest 38 lv ;p

no co ty koleżanka ma 79

możliwe że się ranking nie odświeżył

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Ale chuj cię to obchodzi ile ja mam lat ja się w wasze życie nie wpierdalam skąd możesz wiedzieć ile mam lat zacznijmy od tego że jak siedze na kogoś koncie nie oznacza że po drugiej stronie monitora siedzi pierdolnięty 16-sto latek dobrze ?

Wlasnie po Twoim zachowaniu widze, ze wpisales taka liczbe tylko po to, zeby "koledzy" lepiej Cie oceniali. Ja mam 15 lat i nie boje sie do tego przyznac, mozesz miec nawet 20 lat ale i tak uwazam, ze jestes zdrowo (tu mial byc wulg) walniety na rozumie. Twoje zachowanie jest ponizej krytyki i mam nadzieje, ze wkoncu moderatorzy cos z Toba zrobia.

Opublikowano

Piwko wez wyjdz z tego tematu. Widze ze nie tylko mnie irytujesz swoim podejsciem. Twoje posty nic nie wnosza do tematu. Hejtujesz idz w kat plakac i wroc jak sie ogarniesz

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Da mi ktoś chociaż dobrego clienta?? juz 3 raz pobieram clienta officiala i ch*j dochodzi 99% i się wyłącza i nie da się wypakować clienta...

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

jak dziś serwer ON nie będzie do godz. 19 szukam coś innego. Szkoda czasu jak taki ataki mają być dzień w dzień, i przerwy też mają takie być to ja chyba podziękuje ;d

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

jebać to ;3 gram na grayst :*

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Ale wiecie co chuj mnie wasze opinie o mnie obchodzą wgl się tym nie przejmuję bo po co. Mogę pisać ile chce i nie powinno was to obchodzić.

jak dziś serwer ON nie będzie do godz. 19 szukam coś innego. Szkoda czasu jak taki ataki mają być dzień w dzień, i przerwy też mają takie być to ja chyba podziękuje ;d

Popieram. Będę spamował ile chce coś nie pasuje nie czytaj i wyjdź.

wsrhlogo349769.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...