Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole ogarnij się dzieciaku w każdym poście spamujesz że nie wbijesz a i tak będzie noł lajfił -,-

Ale co cię kurwa obchodzi ile ja piszę nie podoba się nie czytaj najlepiej wgl nie wpierdalaj się dobrze ? Dziękuje

Na forum wyczytałem w jednym temacie Pytania do Administracji i ucieszyło mnie to że serwer startuje DZISIAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! nwm o której ale dzisiaj

http://www.uniblu.eu/forum/index.php?/topic/115-kiedy-start/

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start dzisiaj albo jutro 16,18 Rejestracja, client też.

dziś 16/18 ?? Już jest 20;30

Za Śmierć Naszego Brata Zginie Jeszcze Nie Jedna wislacka Szmata !!!
Opublikowano

Sprawa Ataków została prawię że wyjaśniona.

Serwer raczej dziś nie wystartuje ale jutro już na pewno.

Więc proszę o nie Spamowanie Na MPCForum.pl

Będzie klient dzisiaj jeszcze ? Odpowiedz ktoś ;D

TAK KLIENT BĘDZIE JESZCZE DZIŚ!

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Heh mam przeglądać stronę , ale przecież nie będę co chwila kukał czy jest już klient .

O określeniu chodziło mi godzinę około ?

Ale rejestracje to mogli byście włączyć ;D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dobra chuj jutro se najwyżej pobiorę klienta po szkole , bo nie będę czekał do usranej śmierci ;D

Do siego koledzy ;D Miłego spamowania na tym zajebistym forum ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kurde dobrze by było jak by dzisiaj tego clienta chociaż dali

Też jestem z tego rocznika. Ale gdy czytam Twój spam "dajcie clienta" kiedy client" to aż mi się wstyd robi że ktoś w moim wieku zachowuje się jak dziecko, które nigdy nie widziało metina na oczy ...

Opublikowano

Też jestem z tego rocznika. Ale gdy czytam Twój spam "dajcie clienta" kiedy client" to aż mi się wstyd robi że ktoś w moim wieku zachowuje się jak dziecko, które nigdy nie widziało metina na oczy ...

Człowieku ja nie widziałem metina tak ? Podaj mi jakiś serwer i ci podam od razu do niego passy i zobaczymy czy nie grałem na jakimś serwie

Możemy to inaczej rozegrać serwer wystartuje i po tygodniu solidne pvp dobrze ? Jak już wbije troche lvl i eq będzie

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

był wrzucany na maszynę i w tym czasie był atak. Upanie sie przerwało a mieliśmy już 95% wszystko przepadło jutro z rana client powinien być na stronie.

Pozdrawiam Administrator Serwera Hesik

czego tu szukasz ?

Opublikowano

A dzisiaj będzie działał bo clienta pobieram ataki to normalne że będą a jeśli nie masz doswiadczenia to daj sobie spokuj z serwerem bo poco ma być serwer off przez ataki jeśli ty nie będziesz umiał przed nimi serwera zabezpieczyć i co do Rejestracja to on będzie ??? dzisiaj albo gdzieś tak o 3 ??

Opublikowano

To dlaczego nikt odrazu z GA/GM nie napisze że dziś serwer nie będzie chodził tylko po 2h spamowania dopiero ktoś raczył odpisać :/?

[FATAL1TY]TheQnaM`

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...