Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na serwerze nie całe 10 minut.

Serwer polecam, jak mało który. Z tego co zauważyłem wiele osób mówi, że nie ma na nim nowości lub jest bardzo mało nowości..No to teraz trzeba się zastanowić na którym jest jakaś nowość, której nie ma na innym serwerze..Na każdym jest to samo, lekko zmienieni NPC, drop lub ceny w sklepach i to wszystko..

Jak dla mnie warto czekać.

Pozdrawiam.

<p style="text-align: center">Zakaz gifow w sygnie - MrPiotrek122</p>

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwy jebane nic niepotrafią zrobić chuja DDosy pewnie dalej bugi usuwają których było wpizde a teraz chuje muje rude węże że niby ataki kulawy kutas by w to uwierzył tylko -,-

Nie masz pojęcia co się dzieje więc nie pierd** dosyć że staramy sie jak możemy aby postawić maszynę na nogi a ty kur** hejtujesz sam gówno robisz się opierd***** a my staramy się abyście mogli zagrać.

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Tak jest, dokładnie.. Zamknijcie wkocu kurwa mordy, hejterzy no-lify-.-

I czekajcie cierpliwie aż będą informacje dotyczące naprawy Servera, a także startu..

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Nie masz pojęcia co się dzieje więc nie pierd** dosyć że staramy sie jak możemy aby postawić maszynę na nogi a ty kur** hejtujesz sam gówno robisz się opierd***** a my staramy się abyście mogli zagrać.

a masz jakieś info mniej więcej czy dzisiaj wystartuje nie pytam o godzine tylko tak czy jest na co czekać jak przewidujecie uda wam sie to zrobić czy dzisiaj nic z tego

Opublikowano

A bony jak wchodzą, bo nawet nie zdążyłem zobaczyć ;d

Opublikowano

aaa ;D Jakie ceny zmian ?? Po 2 minutach gry mialem chyba 25kk ale nie jestem pewny

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Pozdrowienia Od NeSsQika

Pozdrawiam również ja na miejscu administracji bym zgłosil to na policje no ale... Jak tam chca nie moja sprawa

zakaz umieszczania linków do innych stron

Opublikowano

Ja na miejscu administracji nie zgłaszałbym na psy tego tylko posiedział bym nad serwerem parę dni i zajebiście zaiście zabezpieczył żeby żadne skurwiele nie wbiły i nie spierdoliły nic ;D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kurwy jebane nic niepotrafią zrobić chuja DDosy pewnie dalej bugi usuwają których było wpizde a teraz chuje muje rude węże że niby ataki kulawy kutas by w to uwierzył tylko -,-

Zamknij morde ! Kurwa taki mądry ? to może sam zrób server analfabeto zasrany !
Opublikowano

Z skąd wiesz może teraz na serio się wzięli za serwer i serwer wystartuje bez żadnych komplikacji . Bardzo bym się ucieszył ,bo oficjalny start wczoraj miał być już ,ale co chwila przekładany ;/

userbarwb.png

Opublikowano

Z skąd wiesz może teraz na serio się wzięli za serwer i serwer wystartuje bez żadnych komplikacji . Bardzo bym się ucieszył ,bo oficjalny start wczoraj miał być już ,ale co chwila przekładany ;/

Ja piszę co myśle... Większa ilość graczy wie że przez pierwsze 2/3 tygodnie są doss'y... A zabezpieczenie takie jak xenox czy podobny serw nie uzyskają... Moją opinia jest taka że za szybko po becie chcieli ruszyć z serwem. Wątpie że 40% bugów usuneli w jeden wieczór...

Chciałem coś tu wstawić ale mi się nie chce...

Opublikowano

aaa ;D Jakie ceny zmian ?? Po 2 minutach gry mialem chyba 25kk ale nie jestem pewny

No bo tak jest, na dzikich psach drop yang jest zajeb...

Dodanie 200szt.- 10kk

Zmianki 200szt.-10kk

6-7 bon dodanie -1kk

6-7 bon zmianka- 1kk

Korzystajac z okazji zapytam kiedy startuje serwer grayst?

Masz na to odpowiedni temat. tam sobie takie pytania zadawaj.

I nie wspominaj o tym syfie.

Opublikowano

No też w to wątpię .. Ale lepiej jakby ruszył i żeby nas zaskoczyli czymś ,ale raczej tak szybko nie ruszy ;D

Dobra nie spamie już ,bo mi % rosną ..

Narazichoo...

userbarwb.png

Opublikowano

Racja, przy okazji reseta, zmiencie raty yang na wyzsze lub dodajcie sztaby ale takie ktore leca od razu do eq, kto jest za likowac, no chyba ze domyslcie chcecie, aby m1 slyzulo jako dropernie yang.

Ps: sry problem z alt

Racja, przy okazji reseta, zmiencie raty yang na wyzsze lub dodajcie sztaby ale takie ktore leca od razu do eq, kto jest za likowac, no chyba ze domyslcie chcecie, aby m1 slyzulo jako dropernie yang.

Ps: sry problem z alt

69mRNXM.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...