Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SŁUCHAJCIE IDĄ CORAZ WIĘKSZE ATAKI. BUGI ZOSTAŁY OGARNIĘTE CAŁĄ NOC SIEDZIELIŚMY I ROBILIŚMY TO. MIEJMY NADZIEJĘ ZE JUTRO RANO ZAŁĄCZYMY SERWER.

czego tu szukasz ?

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

To dajcie jakies ip ts na ten czas ..... PS. Jak juz ogarneliscie serwer to macie problem zablkokowac ip ddosów? Od tego są programy..

zakaz umieszczania linków do innych stron

Opublikowano

IP z Botnetów nie da się wyciąć. Bo to jest pare tys maszyn walących w nas.

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Czyli co juz po servie tak? Nie ma co czekac na start? No podajcie jakies konkretne informacje zebysmy nie czekali bez ustanku i nie robili sobie nadziei ze on jednak wystartuje... ;<

Opublikowano

ale wiedziałes , że to jest nieuniknione , naprawde nie dało się nic więcej zrobić??Nie znam sie na tym zbytnio , ale jak nie macie pewności , że dacie radze się obronić przed atakami , to po kiego w ogole server startować??Sądze , że szanse na odpalenie servera rano są znikome , ale poczekamy zobaczymy.Rano wejde i oblukam

Opublikowano

Jutro rano postaramy się załączyć serwer i będę dzwonił do serwerowni. Serwer wystartuje, ja nie odpuszczę. Poatakują, poatakują i przestana z każdym serwerem tak było na początku. A poza tym nie zawiodę tylu wiernych graczy, którzy cały czas w nas wierzą.

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Jutro rano postaramy się załączyć serwer i będę dzwonił do serwerowni. Serwer wystartuje, ja nie odpuszczę. Poatakują, poatakują i przestana z każdym serwerem tak było na początku. A poza tym nie zawiodę tylu wiernych graczy, którzy cały czas w nas wierzą.

I tak powninno być GZ i POWO!

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

No ja wierze was bo taki fajny server a bym miał odpuścić nigdy Tak czymać Pozdro

Opublikowano
To kiedy będzie działał
Nie bądź w gorącej wodzie kąpany, daj administracji się przespać. Jak oni mają robić serwer jak cały czas, ktoś i coś spami na mpc.. kiedy start.. kiedy on.. itp.. Administracja to nie roboty, ludzie. Każdy człowiek ma swoje potrzeby, oni nie dadzą rady pracować i zarywać kilka nocy na razy.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Nie bądź w gorącej wodzie kąpany, daj administracji się przespać. Jak oni mają robić serwer jak cały czas, ktoś i coś spami na mpc.. kiedy start.. kiedy on.. itp.. Administracja to nie roboty, ludzie. Każdy człowiek ma swoje potrzeby, oni nie dadzą rady pracować i zarywać kilka nocy na razy. [/size]

Dokładnie, to już ich druga nocka nad serwerem . ;x Wczoraj po nocy naprawiali bugi . ;c

Opublikowano

Już dzieci powstawali nie potraficie poczekać kilka godzin bez jebanego spamu tylko pisać bez sensowne posty

do cholery kogo to obchodzi ze ty czekasz i zagrasz ? jak czekasz to czekaj a nie nabijasz posty

i przez takich głąbów jak

luki858

Elegancki

xDragon123

gabrys1121

Son2000

rafal1111119111

wpadnie MOD zamknie temat i się nic nie dowiemy

po co piszecie posty typu wierze w was kocham was ? jesteście żałośni

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Już dzieci powstawali nie potraficie poczekać kilka godzin bez jebanego spamu tylko pisać bez sensowne posty

do cholery kogo to obchodzi ze ty czekasz i zagrasz ? jak czekasz to czekaj a nie nabijasz posty

i przez takich głąbów jak

luki858

Elegancki

xDragon123

gabrys1121

Son2000

rafal1111119111

wpadnie MOD zamknie temat i się nic nie dowiemy

po co piszecie posty typu wierze w was kocham was ? jesteście żałośni

po polsku nie powiem bo bm dostał ostrzeżenie ale po angielsku mogę : fuck you

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...