Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Cheatów działający na Obecnej Wersji. ( Again... )

plum2122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra wiadomość dla ludzi którzy chcą, a się boją używać Unlimited Sprint na public multihacku. Jak nie macie Staminy, włączcie Unlimited Sprint i wyłączcie. Stamina się odnowi i dalej możecie biec. Dzięki temu bana nie dostaniecie.

Ehh jak nie wyślesz raportu to na 100 % ;) nie złapiesz bana : p wystarczy usunąć all raporty

Opublikowano

Mam problem z ZedHook, wyświetla komunikat "Nie znaleziono punkty wejścia procedury InitOnceExecuteOnce w bibliotece KERNEL32.dll.

Próbowałem z innym Kernel32.dll pomóżcie.

Opublikowano

@up 2 a jak usunąć wszystkie raporty ?

masz Panel sterowania\Wygląd i personalizacja/opcje folderów dajesz pokaż ukryte foldery i pliki potem C:\Users\testinggameroom \AppData\Local\CrashRpt\UnsentCrashReports\WarZ_1.0 i usuwasz all i potem opróżniasz kosz

Na Public mam lag co 2-3 minuty, nie da się tak grać, jakakolwiek strzelanina porządniejsza a ja z lagiem :/ Pomoże ktoś :(?

Jakie masz opcje ?? ustaw sobie na all na low i powinno być troszkę lepiej ; ) nie chodź do Boulder city,Campos city a jak nie pomoże to może sprawdź czy nie masz włączonych żadnych programów takich jak np komunikatorów itp

Opublikowano

"FORCE HEADSHOT" i "SHOOT IN SAFE MPCforum" - To wszystkie funkcje, na których można dostać bana w cheacie public ? jeśli nie , to proszę podać resztę. Dziękuje.

Opublikowano

"FORCE HEADSHOT" i "SHOOT IN SAFE MPCforum" - To wszystkie funkcje, na których można dostać bana w cheacie public ? jeśli nie , to proszę podać resztę. Dziękuje.

Najczęściej osoby są banowane np za parę killi na minutę np 20 killi na minutę oczywiście na hacku : ): ) i za Force Headshot i shoot in safe MPCforum

Opublikowano

Najczęściej osoby są banowane np za parę killi na minutę np 20 killi na minutę oczywiście na hacku : ): ) i za Force Headshot i shoot in safe MPCforum

Gówno prawda, dostałem bana za wbijanie na pocztę, żadnego hacka.

Opublikowano

Gówno prawda, dostałem bana za wbijanie na pocztę, żadnego hacka.

człowieku, trochę kultury wysyłasz za pewne jakieś raporty i masz za swoje .. Dodam też że za glitche na 1000 % dostaniesz bana a za nie myślenie to już tak bywa ...

Opublikowano

człowieku, trochę kultury wysyłasz za pewne jakieś raporty i masz za swoje .. Dodam też że za glitche na 1000 % dostaniesz bana a za nie myślenie to już tak bywa ...

Nigdy w życiu nie wysłałem raportu, obojętnie czy to była gra czy program czy windows

A co do glitch'y grałem z 2 kumplami, a bana dostałem tylko ja

Opublikowano

Nigdy w życiu nie wysłałem raportu, obojętnie czy to była gra czy program czy windows

A co do glitch'y grałem z 2 kumplami, a bana dostałem tylko ja

a zabiłeś kogoś z tego dachu ?? jeżeli tak to mógł z łatwością zrobić Screena

Opublikowano

I jak ludzie, cheaty działają, PLUM2122 coś wiesz o tym? Słyszałem , że antyhacka nie ruszyli ... Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Nieuzywac hacka teraz bo jest DETECTED kolega za to dostal bana noobek ^^

Za jakiego dostał bana?

EDIT;// Z tego co przeczytałem na UC, ZedHook - D3D Chams, Crosshair, Frosty Nightvision działa, tak więc - nie ma obawy o bana. Jeszcze przeczytałem, że działa na emulatorze. ((Czy jakoś tak))

Opublikowano

@MrCreed - Odpalasz grę, wbijasz na serwer, minimalizujesz grę, włączasz program WinJect, wybierasz w górnym okienku WarZ.exe a w dolnym plik .dll(cheat). Miłego bana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...