Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Cheatów działający na Obecnej Wersji. ( Again... )

plum2122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZedHook - D3D Chams, Crosshair, Frosty Nightvision-

Jest nie wykrywalny , dzisiaj cały dzień na nim zapierdalałem. Pierwszy raz

:D

Opublikowano

Czepiacie sie i sracie w Gacie możecie stworzyc własnego cheata dla samych siebie

Używajcie cheatow z rozsądkiem bo bedą one jeszcze bardziej wykrywanie

sygnafranc.png

Opublikowano

kamiilusss - Z tego co przeczytałem na UC, paręnaście osób może grać na MultiHacku, ale są oni w mniejszości, więc póki co MultiHack zostaje DETECTED :)

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Opublikowano

@WIELKI EDIT

Okazało się, że Public MultiHack jest dalej niewykrywalny a Bany posypały się tylko z braku rozumu korzystających. Osoby, które używały funkcji "FORCE HEADSHOT" i "SHOOT IN SAFE MPCforum" zostały zbanowane - Ale jeżeli będziesz używał go z Umiarem to nie powinieneś bana dostać.

Komentarz Autora:

Nadal nie jestem zbanowany na moim koncie 24 Godzinnym po nadużywaniu tego Hacku (korzystałem z większej ilości z "Gorszych" możliwości Cheata, takich jak, Np. Aimbot ).

Nie szalej. Używaj wszystkiego z rozsądkiem. Nie biegnij na przestrzał do innego Gracza i nie strzelaj w Bezpiecznej Strefie. ( Aimbota też nie zalecam używać. ) Tych Cheatów powinieneś używać ROZSĄDNIE.

Czyli zmieniamy MultiHack na UNDETECTED :)

Pozdrawiam.

PS: I jeszcze jedna mała rada - Dajcie się od czasu do czasu zabić - To na prawdę pomaga :)

PS2: Plus jeszcze jedna rada dla osób, które będą używać prawie wszystkich możliwości Hacka.

Nie używaj nieskończonej ilości Sprintu, nie strzelaj w Strefie Bezpiecznej 24/7, Nie biegnij z broni do broni do gracza do broni do gracza, nie celuj do graczy za ścianą przez cały czas, nie obracaj się o 180 Stopni, i nie strzelaj do gracza, który zalogował się 400 M od ciebie, nie używaj ciągle autonamierzania.

deadspacewallpaperbysup.png

Opublikowano

Nie wiem co się stało, ale nie moge aplikowac DLL przez Winjecta. Jakis błąd wywala, jak narazie to tylko IZed mi działa przez PerkX, POMOCY!

Opublikowano

usuń winjecta, uruchom ponownie komputer, ściągnij jeszcze raz, włącz jako admin.

Potwierdzam! Właśnie chodzę z włączonym ESP i 2D Radarem, wszystko śmiga.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Injection seemed succed after verifying D3DWarZ.dll -> warz.exe but DLLMain() never returned (TIMEOUT)taki mi błąd wywala w Winject, i

jest taki odgłos " something is wrong" teraz bedziesz wiedział co jest przyczyną ?

Ma ten wirus key loggera? bo sie boje o konta z kupionymi grami

TO nie jest wirus, twój antywirus wykrywa to jako wirus, jest w 100% czysty. Wyłącz Antywirusa

Opublikowano

Powiem tak działają cheaty i jak narazie bana niema. A te ich antycheaty to chyba największe gówno jakie istnieje bo nawet normalnego publicznego cheata nie potrafią wykryć więc sory nie się wezmą w końcu za ta grę bo wczoraj wysypałem się z 2 snajperek a najlepsze jest to ze gość lepiej pakował z kurgera niż ja ze snajperki :). A jakie postanowienie :) żeby nie padać nie tracić ? Kupic sobie płatnego i pokazać skur****** gdzie raki zimują :)

Opublikowano

Czy jak używam, FORCE HEADSHOT to mogę być zbanowany, chodzi o to czy Antycheat moze wykryc to? Czy tylko jak zreportuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...