Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Cheatów działający na Obecnej Wersji. ( Again... )

plum2122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tam cheatowanie? Jaka jest szansa na bana za samo Item ESP,bo tylko to mnie interesuje.

Cytuje, tak z jakiegoś postu - nie pamiętam.

"Jeśli chodzi o Item ESP, to możesz go używać - jest niewykrywalny, ale z rozsądkiem, jeśli będziesz łaził bronią, za bronią - ammo, za ammo, to antycheat sam Cię wykryje , po czym masz pograne ;) "

Opublikowano

Dobra wiadomość dla ludzi którzy chcą, a się boją używać Unlimited Sprint na public multihacku. Jak nie macie Staminy, włączcie Unlimited Sprint i wyłączcie. Stamina się odnowi i dalej możecie biec. Dzięki temu bana nie dostaniecie.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

to pomoze ktos z tym blędem ?

(Błąd : Injection seemed succeed after verifying D3DWarZ.dll -> warz.exe but DLLMain () never returned (TIMEOUT)

warz.exe (PID:774) baseaddress:0x6c9d0000)

Opublikowano

Witam czy mógłby ktoś mi podać link do Aimbota byłbym bardzo wdzięczny tyłko do takiego za darmo.

Z góry dziękuje.

nie ma takiego, możesz sobie pomażyć.

PS aimbot really? to już lekka przesada, aż proszenie się o bana

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko :)

Co to jest AutoRun? Włączam i wyłączam, nic się nie dzieje. Bardzo proszę o odpowiedź .

Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

@up 2 "Aimbot", "Fire in SafeZone", "force headshot" "unlimited stammina", "flyhack" , "norecoil i spread" "autorun" "ultimate breath cos w tym stylu" wiecej niepamietam za co mozna dostac bana

Oh, nie pamiętasz.? To fajnie, bo większość skopiowana z mojego postu, nawet Ci się cudzysłowiu nie chciało usuwać. ;) kradliwe zero :3 A na pomysł fly hacka pewno sama wpadłaś.? To wytłumacz zasadę jego działania w warz ;)

Opublikowano

Mam problem z ZedHook, wyświetla komunikat "Nie znaleziono punkty wejścia procedury InitOnceExecuteOnce w bibliotece KERNEL32.dll.

Próbowałem z innym Kernel32.dll pomóżcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...