Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Cheatów działający na Obecnej Wersji. ( Again... )

plum2122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japierdole, jak nie umiecie sobie poszukać hacka - to już widzę waszą grę... Nikt za ciebie nie będzie robił, przecież to jest chwila wpisaniu w google icyaim War Z..

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomocy dlaczego jak robie wszystko jak ma być daje inject to mi crashuje proszę o szybką pomoc nie wiem co to może być może net framework nie wiem pomocy

Opublikowano

Pomocy dlaczego jak robie wszystko jak ma być daje inject to mi crashuje proszę o szybką pomoc nie wiem co to może być może net framework nie wiem pomocy

Omg gosciu te czity są nie aktualne

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Czy bana dostaje sie na postac za czity czy na cale konto ? Bo jak tak to sie nie oplaca zmarnowac 50zl ..

Prawie 600 postów, a zadajesz tak debil... pytania, że aż wstyd :unsure:

Na konto!

test

Opublikowano

Też czekam na wallhacka działającego, ale tlyko po to żeby wyrównać szanse, nie zamierzam atakować graczy tylko unikać heaterów, już zbyt wielu takich spotkałem w grze i sie do niej zniechęciłem, z wh może w koncu będzie jakiś spokój . Ps. wszyscy którzy atakują innych na czitach to lamerzy i psujecie tą gre, tyle z mojej strony, jak tak dalej będzie (a zapewne nic sie nie da zrobić żeby hacków nie było) to na serwie będą sami cziterzy i z czasem nikt już w to nie będzie grał

Opublikowano

Cheaty nieaktualne, jeżeli ktoś się pofatyguje i zrobi nowy temat z działającymi cheatami dostanie nagrodę.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...