Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Cheatów działający na Obecnej Wersji. ( Again... )

plum2122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spontan - Jedno i Drugie.

Teraz Aimboty nie działają NIGDZIE, na żadnym Cheacie nie odpalisz tego, bez Bana.

Niestety.

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Franci - Nawet Darmowy Hack może być tak samo niewykrywalny jak ten Płatny - Tylko, że jest to ogromny ciąg cyfer i liczb, tworzenie dodatkowych programów, Bypassów etc. Trwa to dość długo, ( Jeżeli jesteś sam. ) i jest to po prostu nieopłacalne. ( Jeżeli jest Darmowy. ) ( Dla wydającego, nie kupującego. )

Pozdrawiam.

Opublikowano

Problem w tym ,ze wzorujecie sie na tym co użytkownicy piszą ,a nie co autor gdyż ktoś może grać 24h i go nie wykryja a ktoś 1h i ban dziwnie to działa ale taka racja.

sygnafranc.png

Opublikowano

Franci - Aż mam ochotę przytoczyć cytat z Biblii :P

A teraz tak na Serio: Jeżeli ktoś się nie stosuję do rad - Jego problem. Ja tylko daję rady, to co wy z nimi zrobicie, zależy tylko od was. ( I od waszego Rozsądku. )

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zależy jak się z czita korzysta.

Gram na nim od 2/3 dni , łacznie z 12 h przegrane na czicie i żadnego bana.

(ale używam tylko noktowizora i esp na ludzi i itemy)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Co do cra

mi niedziała jak włącza pojawia się jakieś menu i crash po wejściu w wyszukiwanie serwerów albo szybkie łączenie

spróbuj kilka razy

PS założyłem serwer na Mumble, kto chce pograć i pogadać to niech na pisze mi PM, napisze adres do połączenia!

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Crash ? Podaj Specyfikację Komputera i Detale na jakich grasz. ( Może twój komputer, nie może wyciągnąć dodatkowych procentów do obsługi .DLL, bo WarZ pobiera 100 % Mocy i wyłącza jedno i drugie dla zwolnienia mocy obliczeniowej. )

Pozdrawiam.

PS: I jeszcze jedno pytanie - Odpalasz grę w trybie okienkowym ?

Opublikowano

Waluta ,gdzie to wyczytałeś? Po pierwsze nie było zadnych updatów serwerów, tylko po prostu oni tak "falami" banują, jeżeli ktoś tych gorszych funkcji uzywa

skrillexh.png
Opublikowano

Waluta - Keep Calm and Still Use Cheats :)

Żadnego Up'a nie było, więc bez paniki :)

Pozdrawiam.

@Welot

Dość dużo osób ma problem z Crashem na Windows 7 64 Bitowym. Spróbuj odpalić w trybie zgodności z Vistą.

Jeżeli to nie zadziała, to za jakiś czas powinien się pojawić odpowiedni FIX :)

Opublikowano

weszła nowa aktualizacja 1,5 giga dużo mam nadzieje że wprowadzą samochody

muszę cię zmartwić. w nadchodzącym patchu wprowadzą jedynie to:

Oto zapowiedz Patch'a na 22.01.2013

- celownik z 3 osoby został ponownie zmieniony na krzyżyk.

- dodano nowe wnętrza budynków.

- otworzono kilka budynków. Zostanie ich dodanych znacznie więcej w przyszłości

- dodano "Mini Saint's Snacks"

- poprawiono błąd przez który niektóre postacie potrzebowały 99h godzin na respawn.

- optymalizacje pamięci.

- logi transakcji GC zostały dodane do gry.

- zaktualizowano wagę plecaków - zredukowano je. Aby nie stracić przedmiotów z plecaka zaleca się przeniesienie ich do Global inwertory.

- toksyczność została dodana do gry. Prawdopodobnie strzykawki będą już działały :)

- możliwość przybliżania i oddalania mapy.

- dodano możliwość włączania i wyłączania latarki, za pomocą klawisza "F"

- możliwość usunięcia hudu poprzez wciśnięcie "F12" w grze. (wskaźnik życia staminy magazynka prawdopodobnie czatu)

- pistolet flarowy został dodany do gry.

- każda postać zaczyna z latarką po śmierci, nawet jeżeli itemy startowe zostały już użyte.

- ranking został dodany do głównego menu.

- nowe tytuły reputacji zostały dodane do gry. Ikony reputacji wyświetlać się będą pod tytułem dla łatwej identyfikacji graczy.

- plakietki graczy zostały dodane do gry, będą się pojawiać po najechaniu celownikiem na innego gracza lecz w bliskiej odległości.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Czy mógłby ktoś napisać jakie są te "gorsze funkcje" ?

Byłbym wdzięczny, chodzi mi o to czego nie mogę używać , bo pewny BAN za to.

Opublikowano

"Aimbot", "Fire in SafeZone", probably "unlimited stammina", maybe "flyhack" ( ale na darmówkach tego nie ma ;s ), norecoily i spready.

Opublikowano

@up 2 "Aimbot", "Fire in SafeZone", "force headshot" "unlimited stammina", "flyhack" , "norecoil i spread" "autorun" "ultimate breath cos w tym stylu" wiecej niepamietam za co mozna dostac bana

Opublikowano

Mam problem gdy wstrzykuje hacka wszystko ladnie pieknie wchodze do gry i dupa .Nic nie dziala klikam insert nic . (odpalilem wszystko przez administratora antywirus zgaszony nie wiem gdzie lezy problem )

Błąd : Injection seemed succeed after verifying D3DWarZ.dll -> warz.exe but DLLMain () never returned (TIMEOUT)

warz.exe (PID:774) baseaddress:0x6c9d0000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...