Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Cheatów działający na Obecnej Wersji. ( Again... )

plum2122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś cheat na którym nie dostałbym bana? dostalem już bana na 1 konto ale chciałbym spróbować znowu proszę o odp

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jest jakiś cheat na którym nie dostałbym bana? dostalem już bana na 1 konto ale chciałbym spróbować znowu proszę o odp

Są cheaty nie wykrywalne, ale zawsze jest szansa ze kilka osób cie zgłosi oni cie sprawdza i dostajesz bana. Zawsze jak się używa cheata jest szansa na bana.

Opublikowano

Mam pewien problem z multihackiem, kiedy próbuję już przez winjecta go uruchomić nie można kliknąć opcji inject ;/

Czy ktoś wie jak temu zaradzić :O!?

Opublikowano

To w końcu jak bo każdy pisze co innego ESP można używać i na jakim hacku? jeśli powiedzmy wykupie sobie swój serw to na esp na spokojnie mogę tam biegać za przedmiotami?Prosze o odpowiedz kogoś kto na 22-23.02.2013 gra na tym ESP item i w jakim czicie.

Opublikowano

To w końcu jak bo każdy pisze co innego ESP można używać i na jakim hacku? jeśli powiedzmy wykupie sobie swój serw to na esp na spokojnie mogę tam biegać za przedmiotami?Prosze o odpowiedz kogoś kto na 22-23.02.2013 gra na tym ESP item i w jakim czicie.

IlikeCheats działa, jeśli chodzi o swój serwer to jeśli nikt cie nie zgłosi to raczej nie powinieneś dostać bana.

Opublikowano

powiedzcie mi jest jakiś cheat na którym bana nie dostane?? ponieważ mam 1 konto zbanowane i boje sie o 2 ale znowu mnie zabili chity w campos a miałem 3 sniperki...

Opublikowano

Krwawy ted napisał że rej działa ale nie ogarniam go..

ted napisz na moje gg:5331201 i wytłumaczysz mi tego rei hack'a

Opublikowano

Te, czity to nie dorobione gówna ja sb sam napisałem i sprzedaje ^ ^.

Daj mi jakiś filmik na PW z twojego cheata :P

Tak btw. temat nie był aktualizowany od ponad miesiąca...

Opublikowano

Ej mam prośbe wysłał by mi ktos Icyaim linka albo coś na obecna wersje gry ? ?

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...