Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Cheatów działający na Obecnej Wersji. ( Again... )

plum2122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak cie zbanuja

5% za to gz oby tak dalej to trzeba bedzie napisac tam gdzie trzeba

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Pytanie kiedy gralem na emulatorze warz czyli piracie i widzialem bany za czity mieli screeny graczy w folderach nie wiem na czym to polegalo ale widzilem na live twitch na wlasne oczy mieli screeny cziterow a na nich ich ESP i inne tak jak widzi je sie w grze co wy na to?

Opublikowano

Moje zdanie na temat czitów z unknowncheats(tych w temacie):

1. ZedHook i późniejsza wersja - Jedno wielkie gówno! Nie polecam w żadnym wypadku ponieważ esp nawet nie zawsze działa, pozatym niema żadnych bypassów na antycheata WarZ. Jeżeli nie chcesz włapać bana - nie polecam na nim grać. Mogę to poświadczyć na podstawie mojego własnego doświadczenia - 20 minut gry na tym shicie i wyłapałem banika :)

2. Rei - polecam choć jest mało funkcjonalny, to macie prawie pewność, że nie wyłapiecie bana, ponieważ nawet jak wam zrobią screeny to i tak na nich nic nei wyjdzie ponieważ hack jest oddzielną aplikacją, taką jakby "nakładką" na okno z grą. Dziala bardzo dobrze

3. Zolfrenos - nie wypowiem się na ten temat ponieważ nawet nie próbowałem na nim grać z powodu złych opinii o nim. Jednak raczej nei polecam ponieważ dawno nie był aktualizowany.

Ogólnie mogę wam dać kilka rad, co zrobić aby ograniczyć szansę na bana:

1. nie używajcie funkcji ingerujących w grę, takich jak np. unlimited sprint(nie działa już nawet w platnych cheatach) czy stamina, force headshot, fire in safe MPCforum. Po updacie warz antycheat wyłapuje użycie tych funkcji i banik jest prawie pewny.

2. stosujcie się do rad zamieszczonych w temacie :)

@edit - ort ;)

sygnatura3.png
Opublikowano

Pytanie kiedy gralem na emulatorze warz czyli piracie i widzialem
bany za czity mieli screeny graczy w folderach nie wiem na czym to
polegalo ale widzilem na live twitch na wlasne oczy mieli screeny
cziterow a na nich ich ESP i inne tak jak widzi je sie w grze co wy na
to?

i napiszcie cos co do gry w oknie

Opublikowano

Polecam rei jak jesteś w grze to wtedy go włączaj.Wystarcza bo samo ESP nie ma żadnych gówien.Nie wiem jakim cudem by go wykryli..

Opublikowano

Co trzeba zrobic zeby ten Rei dzialal?

CO pierwsze odpalic REI czy WARZ jesli warz to w grze czy na wyborze postaci

I czy jako admin i czy musi byc w oknie

Opublikowano

Jeśli będę używał hacki z "głową" to jest możliwość ,że oni wykryją je ? Planuje tylko esp player i items.

Jeśli zostaniesz zgłoszony przez kilka osób i zainteresują się tym to jest szansa na bana

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Witam. Mógłby ktoś mi tutaj napisać (chociaż z cheatów nie korzystam) napisać który cheat na dzień 19.02.13 gdzie jest opcja żeby można było widzieć przedmioty przez ściany (też chce ktoś coś od życia heh) ,działa? Jestem zielony w tych sprawach -> Nie otrzymam bana jeżeli nie będę zabijał graczy korzystając z niego? Najlepiej taki w którym nie musze potwierdzać praw administratora.

Piszę post ponieważ chce odpowiedź dokładnie na mój post, a nie szukać po innych.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...