Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będzie serwera efee robi w chu*.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Serwer będzie :P Widziałem i byłem na nim(na mapce.)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Raczej wątpię że serwer powstanie już go prawie ponad 2miesiące budują i nic a wcześniej efee pisał że zostało tylko spawn do wybudowania..

Opublikowano

W tym momencie wygląda tak, że stara mapa przepadła, ale już praktycznie mamy nową, wszystko już prawie przepisaliśmy na Forge'a.

Problem tkwi w sponsorze, wątpię żeby sie znalazł, ew. można opłacić to z własnej ręki, ale kiedy Veeper sie zmył, nas zostało tylko dwóch, to z 250zł na dwa, mało to nie jest...

A co do Drama, niech wie, że ja tej sprawy tak nie mam zamiaru tak zostawić, co to ma być? Próba eliminowania serwerów które sie lepiej zapowiadają żeby nie tworzyły konkurencji dla jego pseudo serwera? Który z resztą wybił się i wyłącznie z powodu tego, że paru większych YouTuber'ów go wypromowało...

mca.png
Opublikowano

To jest jego taktyka...

Co widzę jakiś serwer, który ciekawie się zapowiada to w 80% przypadkach widnieje on za sponsora, a potem słuch o serwerze zanika, bo sponsora brak.

LoM'a wypromował tylko i wyłącznie na tym, że zrobiono ludzi w bambuko jakoby 30 kilku YouTuberów było patronami serwera. Przyszedł dzień startu to na stronie widniała już tylko połowa z zapowiadanych osób, a w ciągu miesiąca działania serwera nakręciły może 4 osoby i tylko jedna z nich więcej jak jeden film. Po prostu ludzie są łase na takie zagrywki i się dali nabrać. Dramo się obłowił za wejściówki i ja obstawiam, że serwera już nie będzie, bo to się mu nie będzie opłacało skoro gra bd F2P... Wszystko co zarobił dotychczas pójdzie na utrzymanie maszyny, bo się craftserve się wkurwiło, bo praktycznie nic nie dostali za te wejściówki i Dramo na własną rękę bd musiał opłacać maszynę, a na pewno nie zarobi nawet 1/4 na sklepie SmS...

Cóż ja ze swojej strony mogę jedynie dodać, że jeżeli wam nie wyjdzie to zapraszam do współpracy na Overlandem. Oczywiście to jest tylko propozycja i zrozumiem jak odmówicie...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

zasponsoruje ten serwer , mam nadzieję , że nie strace ;)

up ja dam na to kase i nie boję się straty , a poza tym to gówno overland ciekawe kiedy wystartuję , bo się na to nie zanosi , ode mnie chcieliście sponsoring ale widząc wasz zapał odrazu podziękowałem , to tyle z mojej strony

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Oszty serwer uratowany :0

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

zasponsoruje ten serwer , mam nadzieję , że nie strace ;)

up ja dam na to kase i nie boję się straty , a poza tym to gówno overland ciekawe kiedy wystartuję , bo się na to nie zanosi , ode mnie chcieliście sponsoring ale widząc wasz zapał odrazu podziękowałem , to tyle z mojej strony

Dzięki ci :O

Cała praca nad tymi Dungeonami, miastami Itd. nie pójdzie na marne :)

Niechaj wielbi cię cały serwer za twe niezliczone czyny :x

To tyle z mojej strony : d

Opublikowano

Dobra, żyje, start już niedługo ( w tym tygodniu ), chyba zrobię nowy temat, dzięki Pitbull za propozycje, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, problemy są tu głównie ze sponsorem, ale znaleźliśmy innego, 50 slotów na start będzie.

Pozdrawiam, efee

Opublikowano

To czekam na start i moje konto V.I.P :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

pomóż pomóż :D Czekam z niecierpliwością i sciągnę na serwer znajomych :0

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

no to na co czekasz ;d od stycznia niecierplwie czekam aż ruszycie, życze sukcesów po starcie

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

OMG ile można czekać....

Lepiej Poczekać 3 - 4 Miesiące I żeby wszystko było Miodzio, niż Dwa dni i mieć jedno wielkie gó*wno.

Opublikowano

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...