Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzeź w Kwadratach [Kwadratowa Masakra] [WL] [No Premium] [Podania]

Mr3rycz3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w Minecraft -- Fryteczq

Wiek -- 18

Dlaczego Ty? -- Jestem odpowiedzialny, miły, chętnie pomagam innym, oraz jestem bardzo pracowity.

Skype -- Zachitsu

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w Minecraft --tottage

Wiek --15

Dlaczego Ty? --Hmm...Ponieważ jestem miły,pomocny i ogarniam MC. Nie psuje, trolluje. Podobają mi sie serwery tego typu.

Skype --

Napisz skype na PW.

Jestem mogę wszystko,

Jestem kurwa Mr.Przyszłość,

Jestem Mr.Mixtape , gry , dziwko!

Opublikowano

- Nick : PiksiuMine.

-Imię : Arek.

- nazwa skype ( w celu dodania cię) : AroN.X PS. Moje województwo to : Muzynolandia , a miasto to : ;]

- Dlaczego ja : Moim mażeniem od zawsze było zagrać z Blowem bo jestem jego fanem , zagrać z ludźmi ogarniętymi i t d .. :D. Myślę że ten server się sprawdzi jako odpowiednik Kwardratowej Masakry , proszę o przyjęcie. Mam nadzieję że dostane się na server i uda mi się (wybić) ;d ... Dzięki.

AroN.

Opublikowano

Nick w Minecraft - minecraftpre1

Wiek - 14

Dlaczego Ty? - Ponieważ jestem ogarniety nie grifuje i umiem grac w grupie

Skype - Dawidos2245

Opublikowano

Nick w Minecraft - Nakafirus58

Wiek - 15 (jestem ogarnięty)

Dlaczego Ty? -Dlatego bo jestem osobą która potrafi odnaleźć się w grupie , nie psuje ,jestem pracowity oraz szukam serwera ogarniętego typu Kwadratowa Masakra

Skype - przemek.xd3

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Chciałbym zaprosić Was do składania podań do

podobnego serwera typu Kwadratowa Masakra.

1337425554-U363900.png

strzalka.gifAdres IP -- Po przyjęciu gracza do serwera.

strzalka.gifTyp serwera -- Kwadratowa Masakra.

strzalka.gifPotwory -- Tak.

strzalka.gifZwierzęta -- Tak.

strzalka.gifPVP -- Tak.

strzalka.gifPremium -- Nie.

strzalka.gifBiała Lista -- Tak.

1337425569-U363900.png

Potrzebne do typu serwera kwadratowej masakry.

1337425590-U363900.png

Wzór podania :

Nick w Minecraft --KapcioreX

Wiek --16 (ogarnienty)

Dlaczego Ty? --ponieważ chcę troche z kimś pograć

Skype --kamil grzelec

Opublikowano

Dodany na próbę.

Nick w Minecraft - Nakafirus58

Wiek - 15 (jestem ogarnięty)

Dlaczego Ty? -Dlatego bo jestem osobą która potrafi odnaleźć się w grupie , nie psuje ,jestem pracowity oraz szukam serwera ogarniętego typu Kwadratowa Masakra

Skype - przemek.xd3

Dodany.

Nick w Minecraft - minecraftpre1

Wiek - 14

Dlaczego Ty? - Ponieważ jestem ogarniety nie grifuje i umiem grac w grupie

Skype - Dawidos2245

Dodany.

Nick w Minecraft : Aviv0

Dlaczego Ty?: Ponieważ wiem, że się nadaje i od dawna szukam serwera typu KW

Dodany.

Jestem mogę wszystko,

Opublikowano

A co mi tam ..

Nick w Minecraft - YankaPL

Wiek - 15

Dlaczego Ty? - Hym.. jestem osobą kontaktową, ogarniętą .. Ostatnio " pociągają mnie " serwery KM :3 // Nie używam " wspomagaczy " oraz nie grifuje : p

Skype - yanka1035

25ist2t.jpg
Opublikowano

Nick w Minecraft : chrobi6

Dlaczego Ty : Prowadze kanał na Yt i moge w pewien sposób wypromowac taki serwer . Od dawna szukam serwera , na którym będę w stanie pograć z ogarniętymi i miłymi ludzmi .

Opublikowano

Nick w Minecraft -- Vaross

Wiek -- 13 lat

Dlaczego Ty? -- Szukam serwera ,z którego mógłbym nagrywać . Jestem osobą pomocną ,miłą jak i pracowitą .

Skype -- maciek.najtmer

Opublikowano

Nick w Minecraft --Xsenon1996

Wiek --16

Dlaczego Ty? --Mam nadzieje ze okaze się wartosciowym czlonkiem servera i bedzie sie nam milo gralo osobiscie gram juz o alphy wiem to i owo potrafie sie opanowac

Skype --Xsenon1996

Opublikowano

A co mi tam ..

Nick w Minecraft - YankaPL

Wiek - 15

Dlaczego Ty? - Hym.. jestem osobą kontaktową, ogarniętą .. Ostatnio " pociągają mnie " serwery KM :3 // Nie używam " wspomagaczy " oraz nie grifuje : p

Skype - yanka1035

Prawdopodobnie dodam Cię. Zaproszenie przyjmij.

Wiek -- 13 lat

Dlaczego Ty? -- Szukam serwera ,z którego mógłbym nagrywać . Jestem osobą pomocną ,miłą jak i pracowitą .

Skype -- maciek.najtmer

Zostaniesz dodany na próbę.

Wiek -- 13 lat

Skype -- maciek.najtmer

Podałeś złą nazwę skype. Dodaj : erykleveken

Jestem mogę wszystko,

Opublikowano

Nick w Minecraft -- MinecraftHubix

Wiek -- 14 lat

Dlaczego Ty? -- Szukam serwera na którym panuje mila atmosfera,ogarniam ortografie powyżej przeciętnej.Jestem mily i pomocny.

Skype -- Wyslalem ci zapro

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Nick w Minecraft --Xsenon1996

Wiek --16

Dlaczego Ty? --Mam nadzieje ze okaze się wartosciowym czlonkiem servera i bedzie sie nam milo gralo osobiscie gram juz o alphy wiem to i owo potrafie sie opanowac

Skype --Xsenon1996

Zostaniesz przyjęty,napisz na skp. - erykleveken

Jestem mogę wszystko,

Opublikowano

Nick w Minecraft -- ForeverLife17

Wiek -- 13

Dlaczego Ty? -- Chcialbym zagrac na tym serwerze gdyz nie gralem jeszcze na takich z powodu mego wieku. Jestem ogarniety nie grifuje i chcialbym nagrywac te serie na yt

Skype -- wole ts ale ok lezniak2

Opublikowano

Nick:Viezzel

Imię:Kamil

Skype: Tak. Podam na PW ze względu na pojawienie się w nich danych osobistych.

Staż w mc: Od wersji Minecarft Beta 1.3

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkuracz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

Opublikowano

Nick w Minecraft -- messiaczek

Wiek -- 14

Dlaczego Ty? -- Ponieważ jestem miły, pomocny, i porządny tylko prosze o ogar team

Skype -- piniumsk1

Opublikowano

Nick w Minecraft NeBeK

Wiek 14

Dlaczego Ty? Szukam jakiegoś pożądnego servera, a ten na taki wygląda. Od jutra ferie, to trzeba gdzieś pograć. W MC gram od 2 lat. Chodzę także do szkoły muzycznej. W szkole nie mam większych problemów, przez co nie muszę latać jak głupi po lekcjach.

Skype oskarr4pl

Opublikowano

Nick w Minecraft -- Xaniuss

Wiek -- 16

Dlaczego Ty? -- Chciałbym tu pograć, a także pomóc serwerowi polecając go znajomym ;d ogólnie też nie grieferuje, przestrzegam zasad i staram sie utrzymac kulture ;d

Skype -- cziter13

Opublikowano

Nick w Minecraft -- MinecraftHubix

Wiek -- 14 lat

Dlaczego Ty? -- Szukam serwera na którym panuje mila atmosfera,ogarniam ortografie powyżej przeciętnej.Jestem mily i pomocny.

Skype -- Wyslalem ci zapro

Przyjęty,zapraszamy jutro,ponieważ dzisiaj wgrywamy od nowa pluginy oraz je tłumaczymy.

Nick w Minecraft -- ForeverLife17

Wiek -- 13

Dlaczego Ty? -- Chcialbym zagrac na tym serwerze gdyz nie gralem jeszcze na takich z powodu mego wieku. Jestem ogarniety nie grifuje i chcialbym nagrywac te serie na yt

Skype -- wole ts ale ok lezniak2

Przyjęty na próbę,zapraszamy jutro!

Nick:Viezzel

Imię:Kamil

Skype: Tak. Podam na PW ze względu na pojawienie się w nich danych osobistych.

Staż w mc: Od wersji Minecarft Beta 1.3

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkuracz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

Przyjęty!

Jutro na PW wyślę Ci wszystko.

Jestem mogę wszystko,

Opublikowano

Nick w Minecraft -- Dzikimacior

Wiek -- 16

Dlaczego Ty? -- Bo jestem ogarnięty, miły, sympatyczny umiem budować, omijam kłótnie i ze mną nie będzie żadnych problemów! :)

Skype -- dzikimacior

Opublikowano

Nick w Minecraft -- messiaczek

Wiek -- 14

Dlaczego Ty? -- Ponieważ jestem miły, pomocny, i porządny tylko prosze o ogar team

Skype -- piniumsk1

Przyjęty na próbę.

Zapraszamy jutro!

Nick w Minecraft -- Dzikimacior

Wiek -- 16

Dlaczego Ty? -- Bo jestem ogarnięty, miły, sympatyzny umiem budować, omijam kłótnie i ze mną nie będzie żadnych problemów! :)

Skype -- dzikimacior

Przyjęty.

Nick w Minecraft NeBeK

Wiek 14

Dlaczego Ty? Szukam jakiegoś pożądnego servera, a ten na taki wygląda. Od jutra ferie, to trzeba gdzieś pograć. W MC gram od 2 lat. Chodzę także do szkoły muzycznej. W szkole nie mam większych problemów, przez co nie muszę latać jak głupi po lekcjach.

Skype oskarr4pl

Przyjęty!

Zapraszam jutro!

Jestem mogę wszystko,

Opublikowano

Nick w Minecraft -- MinecraftFresh

Wiek -- 14 lat

Dlaczego Ty? -- Jestem osobą ogarniętą nie sprawiam problemów. Uwielbiam Budować i wymyślać różne strategie wojenne/obronne

Jestem osobą Kreatywną posiadam ogromną wiedzę na temat Minecrafta. Lubię się pośmiać i prowadzić

wspólną grę

:)

Gram w Minecrafta od 2 lat

Posiadam mozliwość rozmawiania na Skype/TS

Skype -- MinecraftFresh

Opublikowano

Nick w Minecraft -- MysterCrash

Wiek -- 13

Dlaczego Ty? -- Chciałbym przez ferie mieć jakieś zajęcie poza zabawą itp. i myślę, że ten serwer to dobra okazja.

Skype -- creatiives

Opublikowano

Nick w Minecraft --spokim

Wiek --15

Dlaczego Ty? --Boo lubie serwy tego typu fajnie się poprostu gra

Skype --SpokimCraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...