Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to znaczy AutoFish +5 sekund proszę

o odpowiedz

AutoFinish - Gdy aktywujesz tą opcję i po 5 sekundach wyjdziesz z wyścigu, zaliczy Ci go jako wygrany.

Aktualnie nie polecam używać (jest skrypt, który wyrzuca z serwera i konto jest poddawane uwierzytelnianiu), łatwo dostać bana.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

*p2p Lag Mode

Nie ;)

Działanie masz pokazane na tym filmiku:

Auto "skacze"

Nie, ta funkcja działa na zasadzie takiej że 2 osoba (ty) ma lagi, ale w rzeczywistości ich nie ma.

Jeśli włączysz tą funkcję to jedziesz normalnie, tylko osoby które są z Tb w wyścigów widzą jak skaczesz i jakbyś miał lagi.

Spoko to które chowa nick ? :)

Aktualnie w żadnym hacku nie ma takiej funkcji która chowa nicki.

Było coś takiego wcześniej, ale tylko na ekranie gdzie był uruchomiony hack nie było widać nicków, ale reszta osób widziała.

Opublikowano

Nie działa mi, Aktyalizację poproszę to bo wersja nie ta co trzeba

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja używam wersji z 1 postu, wszystko działa dobrze oprócz błyskawicznego ukończenia, gra się wyłącza i wywala fatal server error czy cuś takiego

Opublikowano

ja używam wersji z 1 postu, wszystko działa dobrze oprócz błyskawicznego ukończenia, gra się wyłącza i wywala fatal server error czy cuś takiego

Za wcześnie go używasz. Odczekaj przynajmniej kilkanaście sekund po rozpoczęciu wyścigu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ten trainer ma taką opcję. Włączasz grę, potem trainera i widzisz.

Wystarczy włączyć trainera i od razu się widzi? Bo chyba jakoś niespecjalnie to u mnie działa :(

Opublikowano

Wystarczy włączyć trainera i od razu się widzi? Bo chyba jakoś niespecjalnie to u mnie działa :(

Włącz go, a następnie wejdź do kryjówki i wyjdź.

Opublikowano

Mam windows 7, jak odpalam tego hacka to nic sie nie dzieje, w grze wchodzę do kryjówki i wychodze i dalej nic klikam (pod insert) delete i tez nic :(( odpalalem jako admin i w trybie zgodnosci z win xp sp3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...