Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa ładnie :) Tylko jak zmieniłem samochód na F10 i dojechałem wyścig na tym samochodzie to wywaliło mnie z gry i się nie chce włączyć :(

Opublikowano

Wy też tak macie, że po użyciu auto finish, pisze mi "zawody są w tej chwili niedostępne, spróbuj za kilka minut" następnie gra się zawiesza i uwierzytelnienie. Używam bota po 7sek. i przed aktualizacją wszystko było ok, więc to chyba nie z mojej winy :/

Zbieram - ;)

Opublikowano

Jest już nowa wersja:

xxx

fajno hack dziala ale moglby ktos opisac nowe funkcje tego hacka na polski w punkach? z gory dziekuje :)

Opublikowano

Czy ten cheat jest wykrywalny? W sensie czy jak będę używał tylko go do niekończących się power up'ów.

A jak ja uzywam power up np. nitro to mi się to traci i nie mam niekończących się power up'ów. Jak zrobic żeby mi sie nie kończyły.

Opublikowano

sorry tego już nie ma, kierowałem się screenem w pierwszym poście. Mimo wszystko jaka jest szansa na dostanie bana za ogolne uzywanie hacka?

jesli bedzie ewidentnie widac ze latasz po mapce i caly czas obijasz sie o sciany to wszyscy beda cie zglaszac ja uzywam tylko sporadycznie zeby delikatnie przyspieszyc i zeby nie miec niewiadomo jakiej predkosci bez tego niestety ale nie da sie nabic osiagniec poniewaz w kazdej grze gra oszust ja juz nie mialem sily z nimi walczyc dlatego sprobowalem i jestem zadowolony i pamietajcie przyspieszajcie delikatnie zeby nie mic za duzej predkosci a wszystko bedzie w porzadku ;)

Opublikowano

jesli bedzie ewidentnie widac ze latasz po mapce i caly czas obijasz sie o sciany to wszyscy beda cie zglaszac ja uzywam tylko sporadycznie zeby delikatnie przyspieszyc i zeby nie miec niewiadomo jakiej predkosci bez tego niestety ale nie da sie nabic osiagniec poniewaz w kazdej grze gra oszust ja juz nie mialem sily z nimi walczyc dlatego sprobowalem i jestem zadowolony i pamietajcie przyspieszajcie delikatnie zeby nie mic za duzej predkosci a wszystko bedzie w porzadku ;)

dokładnie tak samo robie,zeby przypału nie bylo,nie sciagalem tego hacka po to zeby latac po mapce tylko zeby bylo łatwiej na ucieczkach, zeby mnie nie złapali

Opublikowano

Tyle się domyślam, ale chodzi mi o wykrywanie przez te ich "anty cheaty".

Swoją drogą jest szansa, że wróci ta opcja co power up'y się nie wyczerpywały? Bo nie ukrywam, ze to była dla mnie najważniejsza opcja ;]

Opublikowano

Spróbuj może też innego hacka, multihack od berkaya ma chyba tą opcję. A jak nie to nabij sobie Pursuit Botem, przy okazji nabijesz sobie też Expa i Kasę :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

mam takie pytanie po F12 jest napisane DEL EVENT CRASH MODE jak mam to wlaczone to ludzie ktorzy na poczatku byli w wyscigu nagle znikaja i moge sam se jechac w wyscigu o co w tym chodzi?

Opublikowano

Z góry mam pytanie. Po włączeniu opcji "Infinite Powerups" na końcu wyścigu może innym wyświetlić, że 30 razy użyłem np. nitro ? (x D)

Działa na każdej rozdzielczości, przy każdych ustawieniach graficznych ?

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Z góry mam pytanie. Po włączeniu opcji "Infinite Powerups" na końcu wyścigu może innym wyświetlić, że 30 razy użyłem np. nitro ? (x D)

a nie wiesz co to za opcja DEL EVENT CRASH MODE?

Opublikowano

To najgłupsza funkcja jaką mógł dodać twórca trainera...

Po dołączeniu do gry w Multiplayer i znalezieniu się w Lobby załączamy DEL

Gdy trasa się zacznie po odliczaniu 3..2..1 wszystkich wyrzuci z gry i zostaniemy tylko my (zwycięstwo w kieszeni)

Niestety pozostali użytkownicy w menu ładowania przed pojawieniem się odliczania dostają errora, że proces

nfsw.exe został nieoczeniwanie zakonczony, nie uzywajcie tego proszę was szczerze. Ja co 2 trasy musze od nowa

włączać przez to grę :/

142g9ox.png

Opublikowano

No a ja się dziwiłem dlaczego ta gra się tak często crash'uje.

Tak, widać to.

Opublikowano

To najgłupsza funkcja jaką mógł dodać twórca trainera...

Po dołączeniu do gry w Multiplayer i znalezieniu się w Lobby załączamy DEL

Gdy trasa się zacznie po odliczaniu 3..2..1 wszystkich wyrzuci z gry i zostaniemy tylko my (zwycięstwo w kieszeni)

Niestety pozostali użytkownicy w menu ładowania przed pojawieniem się odliczania dostają errora, że proces

nfsw.exe został nieoczeniwanie zakonczony, nie uzywajcie tego proszę was szczerze. Ja co 2 trasy musze od nowa

włączać przez to grę :/

Ja nie mogę zagrać gier klasowych, bo w każdej wywalają mnie :|

Opublikowano

Musicie się ubezpieczać, zapisywać czy zapamiętywać tych, którzy używają Game Crash Mode czy Autofinisha. Polecam używać Game Crash Mode na nich, jeżeli nawet użyją go oni jednocześnie z wami to

przynajmniej nie zostaniemy wyrzuceni z gry :P Poza tym ja wczoraj przejechałem ze 40 tras klasowych i nie było aż tak wielkiego problemu z Crashem, 1 na 5-7 gier była trefna :P

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...