Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musicie się ubezpieczać, zapisywać czy zapamiętywać tych, którzy używają Game Crash Mode czy Autofinisha. Polecam używać Game Crash Mode na nich, jeżeli nawet użyją go oni jednocześnie z wami to

przynajmniej nie zostaniemy wyrzuceni z gry :P Poza tym ja wczoraj przejechałem ze 40 tras klasowych i nie było aż tak wielkiego problemu z Crashem, 1 na 5-7 gier była trefna :P

Mi jakoś nie wyskakuja crashe, tylko program przestał dzialac podczas ladowania wyscigu :P

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem jak chce odpalić trainera to wyskakuje "czy chce otworzyć przez panel sterowania"(czy jakoś tak) i "że te sterowniki zostaly poprawie zainstalowane" nwm co z tym zrobic? i mam do wyboru do nacisniecia.

A ten plik trainera mam taki NFSW-Hack.cpl. A przed nowa aktualizacja mi działał poprawnie.I jak to odpalic?

nfsw_VESPER518.png

Opublikowano

Mi po aktualizacji Trainer nie działa... gdy go odpalam wyskakuje błąd i zamyka mi okno NFS'a

Opublikowano

Ponieważ w aktualizacji jest taki , ''kijek'' , ktory blokuje wszystkie cheaty , boty . Ten kijek i tak czy siak zostanie złamany , prędzej czy później . Zwykle 24-48h .

Opublikowano

Włączasz ten plik po uruchomieniu gry, gdy jesteś w kryjówce. Tak czy siak była aktualizacja i trainer obecnie nie działa.

Opublikowano

Ponieważ w aktualizacji jest taki , ''kijek'' , ktory blokuje wszystkie cheaty , boty . Ten kijek i tak czy siak zostanie złamany , prędzej czy później . Zwykle 24-48h .

Już jechał cheater na dragu ze speedhackiem wiec ktos już ma nowa wersje trainera typ ma ksywke HARALABOSO

Opublikowano

niestety z tego linka chwilowo nie zadziala ::

"This attachment has not been approved yet. Please go back and read or respond to the thread."

ale na stronie darkteamu jest juz obecny status, czy ktos sie wyznaje na cyrylicy aby stamtad pobrac? :)

xxx

jeśli uważasz, że na coś sie przydało powyższe info - rzuć się like'iem :)

ja będę miał kolekcję, a Ty silniejsze nadgarstki :P

Opublikowano

Paczę trainera z DarkTeamu powiem jak i co w edicie .

Ni działą albo źle włączam .

=====================

xxx

Można pobrac !!!!

Pytanie jak włączyć ??

1377531174-U173186.png

/\

|

|

Zawsze chciałem takie coś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...