Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon Online - Cap100 - PL Server - Low Rate

Aqua2to

Jezyk gry.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim jezyku chcialbys aby Moon Online bylo

• Polski (z questami, polonizacja skilli do przemyslenia)
    • Angielski bez zmian.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze dziś powinna ruszyć strona dla Was :)

Nie radzę tak pisać, jeżeli się nie jest w 100% pewien.

*BTW Na tym lanchu jest ikonka +18... Zamierzacie tam wprowadzić sceny erotyczne? :O

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Dziś w godzinach 13-15 zostanie udostępniona strona WWW, wraz z szybkim downloadem :) Beta Testy są od dzisiaj aktywne, będą one trwały 2-3 dni.

Godzina otwarcia GameServa została zmieniona na 18-20 (czekamy na cały team)

Opublikowano

Doszedł nowy członek ekipy - Daxer92, jest on człowiekiem efektów :)

Ze względu, iż otwarcie serwera jest planowane na godzinę 18-20, udostępniamy wam tymczasową stronę z możliwością rejestracji (Pracujemy nad zakładką characters na stronie :) ). Forum będzie w pełni dostępne za kilka minut. Strona WWW: http://www.moononline.eu Forum: http://moononline.eu/forum Zapraszamy do rejestracji. Dzisiaj na serwerze zostało dodane nowe miasto - Baghad (niedługo będzie ono dostępne dla graczy, ostatnie odbugowania etc.). Każdy nowy gracz dostanie pomocne itemy na start, są one napisane na stronie. Robiąc questy 1-42 (weapon), dostajemy sosa +3. Questy dodatkowe (76+), będą dostępne po włączeniu Arabii. Update efektów planujemy dzisiaj w nocy, efekt soxów, lvl up oraz kilku skilli został zmieniony na ładniejszy. Gold zostanie zamieniony na Silver, teraz nie będziemy podnośić złote, tylko srebne :D. Jeżeli znajdziecie jakieś bugi (a na pewno są), zgłoście je tutaj, lub najlepiej na naszym forum. Konta po becie, zostaną usunięte, a raty będą takie jakie miały być (5x w pt 10).

Dziękujęmy i życzymy miłej gry, BlueMoon Team

Opublikowano

Widać samemu nic nie zrobić jest lepiej niż sie czepiać innych :) no cóż plaga Polskiego narodu..

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Rozumiem ale można inaczej to napisać/przedstawić np. Znalazłem/łam literówkę na waszej stronie głównej jest "scrol" zamiast "scroll" . Można? można.. Każdy z nas jest człowiekiem i robiąc w 3 osoby serwer nie jesteśmy w stanie wszystko 5 razy sprawdzić żeby było idealnie, a i tak w tak krótkim czasie oddajemy wam Bete do dyspozycji..

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

No literówki, literówki. A czy one się nie zaliczają do "bugów"? Bo jak w questach takie zrobicie, to będzie lipa. ;>

Przecież to ma być "Jeden z lepszych serwerów".

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie mam czasu na takich Troli jak ty^^ :) Więc przepraszam Cię bardzo ale nie będę na Ciebie tracić czasu, wole zrobić coś na serwerze niż kontynuować z tobą tą bezsensowną rozmowę, więc idź po troluj do innego tematu, tutaj nie wnosisz nic ciekawego ani nowego. Żegnam.

Opublikowano

Mnie nazywasz trollem?

Nie no, wpierw Coffe napisał "Jeżeli znajdziecie jakieś bugi (a na pewno są), zgłoście je tutaj.", więc piszę, że jest bug na stronie, a ty mnie nazywasz trollem? Po prostu oświadczyłem Ci o literówce.

Nie rozumiem takich ludzi, chcąc im pomóc, a oni Cię upokorzą.

Życzę powodzenia.

Opublikowano

Mnie nazywasz trollem?

Nie no, wpierw Coffe napisał "Jeżeli znajdziecie jakieś bugi (a na pewno są), zgłoście je tutaj.", więc piszę, że jest bug na stronie, a ty mnie nazywasz trollem? Po prostu oświadczyłem Ci o literówce.

Nie rozumiem takich ludzi, chcąc im pomóc, a oni Cię upokorzą.

Życzę powodzenia.

Delma -.- , chodziło mi o bugi związane z grą...

Opublikowano

A stronka ma być zrobiona dla picu?

Dobrze następnym razem nie będę zgłaszał błędów na stronie.

Pozdrawiam.

Stronka jest tymczasowa, gdybyś czytał, to byś wiedział :) Wyjaśniliśmy już pewne błędy i nie trzeba do nich wracać :)

Opublikowano

Praca wre - na razie trochę testuję media.pk2 i kombinuję z efektami.

Taka mała zapowiedź z mojej strony (to jest dopiero beta).

Wprowadzamy nowe kolory i efekty niektórych elementów gry.

2013_01_23_20_14_14_SRO_Client.png

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...