Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] poradnik na darmowy gold do wota

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja właśnie też kupię starter, ale chciałbym się jeszcze dowiedzieć coś o sposobie Xanter'a jeśli nie jest tajemnicą.

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja właśnie też kupię starter, ale chciałbym się jeszcze dowiedzieć coś o sposobie Xanter'a jeśli nie jest tajemnicą.

Tzn? Bo nie mogę znaleźć by coś wgl o tym sposobie pisał :P

10sfaxw.png

Opublikowano

CyberGhost - jak ktoś chce sie pobawić vpn'ami to polecam :)

Podałem numer telefonu na karte na której mam orange business Everywhere. Dostaje kod, przepisuje, i dostaje smsa, że usługi nie można aktywować :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Sprawdzę tego CyberGhosta, Xanter jakiego sponsora ankiety polecasz?

Większość pkt mam za oferty z SponsorPaya

76561198001815076.png
Opublikowano

Flapik nie korzystam z tej usługi co ty masz. Sponsor pay najlepszy na telefon-spróbuj z niego robić oferty na come

Na sponsor pay nie ma na mobile nic....

Ja robiłem na matome.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Uwaga nie wiem czy działa.

1. Robisz konto przechodzisz na ofertę grepolis, kopiujesz link wklejasz do przeglądarki i tak otwierasz parę stron z tym samym linkiem.

Robisz grepolis ( 300 punktów trzeba zdobyć ) zajmuje to około 5min a daje 100 pkt. I tak po kolei robisz tą ofertę.

2. Zapraszasz znajomych ( nie będę tego opisywał, bo przez przypadek na to trafiłem ) poprzez przydzielony na twoje konto link. Robisz konto przez ten link robisz grepolis

i dostajesz 20% z oferty czyli 20 pkt.

!!! Uwaga nie wiem czy działa !!!

Opublikowano

Uwaga nie wiem czy działa.

1. Robisz konto przechodzisz na ofertę grepolis, kopiujesz link wklejasz do przeglądarki i tak otwierasz parę stron z tym samym linkiem.

Robisz grepolis ( 300 punktów trzeba zdobyć ) zajmuje to około 5min a daje 100 pkt. I tak po kolei robisz tą ofertę.

2. Zapraszasz znajomych ( nie będę tego opisywał, bo przez przypadek na to trafiłem ) poprzez przydzielony na twoje konto link. Robisz konto przez ten link robisz grepolis

i dostajesz 20% z oferty czyli 20 pkt.

!!! Uwaga nie wiem czy działa !!!

Zrobiłem grekopolis z niemieckiego ip (199pkt), potem zrobiłem z GB (160pkt) i dupa bo już nie dostałem.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...