Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] poradnik na darmowy gold do wota

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo niektore rejestracje przebiegaja na zasadzie ze za przyslanie esa od nich musisz zaplacic , w orange jak nie masz kasy NIC NIE SZKODZI esa dostaniesz itak

Opublikowano

Tak stronka z darmowymi dolarami . W każdej grze online to jet do zdobycia tylko potem jakimś trafem ban się pojawia.

Nie rozumiem ludzi tym bardziej tych co mają +20 . Nadal uważacie że w życiu dostanie się coś darmo ?

Jeżeli tak to gratuluje

Opublikowano

To nie jest nic za darmo... To nic innego jak wypełnianie ankiet, dodawanie maili do bazy danych itp.. Potem wszystko to jest sprzedawane a my dostajemy miały odsetek w postaci tych 5 lub 10 $. Rok, dwa bawiłem się w takie rzeczy i PSP wpadło także myślę ze to też mnie nie zawiedzie :)

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

a ja Wczoraj dostałem 16 pkt a dzisiaj robilem z 10 nie wiem i nic mi nie dodało nooo co za żalll...

To nie działa na zasadzie , ja płace i wymagam . Tu trzeba być cierpliwym i powoli dążyć do celu ;P

Opublikowano

Czekam na wypowiedzi jak wam poszło z tym starterem. Bo według tego co policzyłem idzie 5 dolców w dzień zarobić

Opublikowano

Nie wiem jakim sposobem można zarobić tam 5 w dzień, przecież te ankiety mają po 5-30 punkty i jest ich mało :/

I w dodatku nie wszystkie zalicza...

10sfaxw.png

Opublikowano

@rafcioza12 podzieliłbyś się informacją które ankiety najlepiej wypełniać(która zakładka)?

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Wystarczy kliknąć Freeoferts ...

Tam macie tego kupe.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja to tego trochę nie rozumiem. Wypełniam ankiety a punkty mi wcale nie rosną. Czy po wypełnieniu coś trza jeszcze robić czy czekać na nie?

Opublikowano

potwierdzic mail (nie zawsze) no i niestety nie za kazda otrzymasz pkt. Osobiscie powiem ze trzeba miec spooro cierpliwosci do tego bo punkciki nie zawsze leca (czasami wcale) jak bysmy chcieli.

Opublikowano

Ehh... Chodzi mi o to, że kiedy wysyłamy na ankiety sms to mamy za jedną średnio ~65 pkt.

A ktoś pisał, że starter z Orange działa i czekam na jakiekolwiek opinie na ten temat

Opublikowano

Ehh... Chodzi mi o to, że kiedy wysyłamy na ankiety sms to mamy za jedną średnio ~65 pkt.

A ktoś pisał, że starter z Orange działa i czekam na jakiekolwiek opinie na ten temat

Tak i działa :) nawet jak kasy nie mam .

Ludzie przecież zdobywacie darmowego golda , nikt nie pisał że będzie to łatwe . a tak w ogóle to czytać co trzeba zrobić ! anie beczeć że punkty nie lecą.

Ale sie tu lolków zleciało :D tabun ... zachęceni darmowym złotem...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Tak i działa :) nawet jak kasy nie mam .

Ludzie przecież zdobywacie darmowego golda , nikt nie pisał że będzie to łatwe . a tak wogule to czytać co trzeba zrobić ! anie beczeć że punkty nie lecą.

Ale sie tu lolków zleciało :D tabun ... zachęceni darmowym złotem...

nie udawaj jakiegoś inteligentnego człeka pisząc dużymi literami, kiedy ty robisz takie błędy jak np 'wogule' 'anie' ... co do tematu to działa super jest..

Opublikowano

Up dokladnie ;D a niektórzy to chyba tematu do konca nie zdazyli przeczytac...

hehe ja w dzień nazbierałem 427 potem 2 dni przestoju i znowu jakiś grosz wpadł . Trochę cierpliwości , sprytu i jest ok :P

co do upa zgodzę się a jakby ktoś miał głowę na swoim miejscu to zagłębił by się w takie tematy trochę głębiej . Odpowiedz sama się nie znajdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...