Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] poradnik na darmowy gold do wota

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam nic poblokowane mam internet mobilny więc podłącza się pod inne ip. Rób grepolis

Starter z orange działa bo osobiście robiłem wszystko. Nie musi być z orange.

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musisz dać sponsor pay i klikasz "Za darmo"

albo może zrobiłeś. Nie zrozumiałeś mnie chodziło o to że robiłem te same ankiety z innych gier co tu są a nie na koncie ...

Opublikowano

Czyli polskie offerty robisz? Bo ja raz zmienilem ip i poblokowali mi niektore oferty. A ta oferte mozna caly czas robic?

Opublikowano

ej ja jak kończe ankiete to mam podac swój nr telefonu czy jak?

Jeżeli tego wymagają to tak, ale lepiej kupić se startera w orange i ten podać.
Opublikowano

Panowie, po zmianie ip oferta Grepolis powraca?

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Jeżeli tego wymagają to tak, ale lepiej kupić se startera w orange i ten podać.

Nom też tak myślę.

Ale ja pytam w sensie czy jacyś złodzieje poprostu nie namierzą mnie i nie okradną mojego domu.

Opublikowano

A wie ktoś co zrobić jak prawie nie ma ofert? Czy zresetowanie routera pomoże? W niektórych zakładkach w ogóle nie mam albo same płatne.

Opublikowano

Radzę uważać tylko tam gdzie podajecie swoje dane osobowe. Nic wielkiego zapewne się nie stanie, ale będziecie na liście osób wyrażających zgodę na otrzymywanie różnych ofert, spamu etc.

Opublikowano

Czyli polskie offerty robisz? Bo ja raz zmienilem ip i poblokowali mi niektore oferty. A ta oferte mozna caly czas robic?

Tu leży twój problem :) zmień je z powrotem na polskie (IP) :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Bo to jest tak ze z chrome robie polskie a na mozilli robilem na usa i na usa cos tam bylo ale malo a polskie nic na chrome jestem teraz i dalej nie mam.

Opublikowano

Strasznie mało tych ankiet teraz jest :(

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...