Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] poradnik na darmowy gold do wota

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja zrobiłem 5 ankiet Matomy i mam 0 ptk. :/ a te Grepolis od SponsorPay to nie działa, możecie jakoś pomóc, które ankiety wypełniać i jak żeby szybko pkt. wpadały?

dobra mała pomyłka, dzisiaj weszłem i mam 122 ptk. nie pytajcie jakim cudem bo sam bym chciał wiedzieć ;) po prostu wypełniałem ankiety a wydawało mi się że żadnej z nich nie da się skończyć ;)

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Orietuje sie ktoś czy mozna te Ultimate Game Card łączyć jak PaySafeCard ? bo w sumie mam juz prawie na jednym koncie 900 no i na drugim 500 wiec mysle zeby to jakos polaczyc i miec te 15 dolarow na 2500 golda.

Opublikowano

mam pytanie co gdy już nazbieram te 500 ptk., zamienić to na ultimate game card 5$ a co potem? gdzie na ich stronie jest opcja płacenia game card?

Opublikowano

Orietuje sie ktoś czy mozna te Ultimate Game Card łączyć jak PaySafeCard ? bo w sumie mam juz prawie na jednym koncie 900 no i na drugim 500 wiec mysle zeby to jakos polaczyc i miec te 15 dolarow na 2500 golda.

Tak da sie łaczyć .

mam pytanie co gdy już nazbieram te 500 ptk., zamienić to na ultimate game card 5$ a co potem? gdzie na ich stronie jest opcja płacenia game card?

Wybierasz interesującą cie sumę i klikasz kup potem większy wybór i tam masz .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

mam nowy sposób nie jestem pewny że działa wchodzicie w ten link http://www.prizerebe...x.php?r=4675390

rejestrujecie się , logujecie potem --> get points -->referrals --> i wysyłacie linki i chyba muszą sie zarejestrować

Nie bardzo rozumiem :D

Możesz bardziej wytłumaczyć ? :P

Nie może być obecne konto tylko trzeba nowe zakładać?

10sfaxw.png

Opublikowano

TO jest 5 USD? Kurde myślałem, że to € xD

Za te 5$ ile golda kupie?

Za 9,89 USD masz 1500 golda a za 13,99 2500 :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Za 9,89 USD masz 1500 golda a za 13,99 2500 :D

Czyli muszę mieć 1500pkt żeby mieć 2500golda... kurde nie wiem jak ja to zrobie jak mam tylko 250pkt.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja mam 123 :D

A na T34 masz 68,19 USD :D czyli 9k punktów :( na SP masz 27,24 + 9,49 jest to 36,73 czyli 3600 ptk :D miazga.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem :D

Możesz bardziej wytłumaczyć ? :P

Nie może być obecne konto tylko trzeba nowe zakładać?

Według mnie to jest tak:

1. kopiujesz i wysyłasz ten link (ten z refferals) z obecnego konta komuś (możesz wejść na tę stronę generującą tożsamość i wysłać na tamten email)

2. z tego emaila (wygenerowanego) odbierasz link i się rejestrujesz a to pierwsze konto dostaje punkty. Oczywiście jeżeli wyślesz znajomemu to on się rejestruje i wtedy dostaniesz punkty.

Opublikowano

Patrzyłem na forum i był temat żeby dostawać więcej punktów trzeba używać jakiegoś sandboxa wiecie o co może chodzić?

Opublikowano

Patrzyłem na forum i był temat żeby dostawać więcej punktów trzeba używać jakiegoś sandboxa wiecie o co może chodzić?

link podaj.

76561198001815076.png
Opublikowano

link podaj.

Nawet nie trzeba sandboxie to program dzięki któremu można otworzyć kilka aplikacji które mają blokadę pod tytułem "aplikacja jest już otwarta".

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...