Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] poradnik na darmowy gold do wota

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeczytaj mój post jeszcze raz ;)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Wyśle ktoś link oferty Grepolis ??? Dam lajki

Nie da się dwa razy zrobić grepolisa, będzie wisiał w ofertach ale i tak go nie zaliczy.

76561198001815076.png
Opublikowano

Tomcio, nie.

Ok, teraz to i ja utkąłem. Mam 240 pkt. I niewiem co dalej moge zrobić, wszystkie te oferty na telefon to jest koszt jakiś 5-6 zł za esa. a wszystkie ankiety wypełniłem. Jakieś pomysły, jak to dalej rozegrać ?

Dzięki za Tuta i za opcje.

Pozdrawiam

Opublikowano

Poczekaj na następne.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Obejrzałem jakiś filmik (nie wiem jaki bo poszedłem do łazienki za potrzeba :D ) i mam już 223 punkty :PPP (za filmik było 30)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

jak zrobiłem te 300pkt w grepolis to wczeraj nie dostałem ich w piezerebel, ale grepolis znikło z ofert. Dziś to samo, tyle że dostałem 30 pkt tylko...

Nie opłaca się robić tych ofert jeśli nie robi się tych na sms, bo może i punkty lecą za co drógą ofertę, ale lecą po 40, 50, 60 pkt.

Opublikowano

Czy mogę robić dwa razy oferty na telefon? Bo już zrobiłem większość i czy mogę tym samym numerem je robić ponownie czy nie?

Opublikowano

Zrobiłem kilkanaście ofert i dostałem tylko 70 punktów :/

Po jakims czasie je dostanę czy to tylko działa gdy ma się pieniądze na koncie?

10sfaxw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...