Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] poradnik na darmowy gold do wota

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie trzeba robić tylko czekać i wypełniać.

Z czasem są dostępne nowe oferty. Robię je od wczoraj i 100 pkt weszło.

I pytanko co jest dostępne w tym sklepiku za pointsyu do wot bo ja mam tylko packa za 30$(1500pkt) którego w polsce moża mieć za 30 zł.

Opublikowano

Ja wypełniłem już z 20 min temu i nic. A możesz wymienić 500/900 pkt na 5/10 dolarów kupon do wota na golda.

A co może chodzić jak z Supersonic wybieram ofertę na rejestrację do gry wpisuję wszystko klikam i nic?

Opublikowano

Relacja taka

- Hide my ip trial włączony z ip amerykańskim

- Wchodzę przez explora. Loguje się

- Sprawdzam patrzę i dużo ofert brakuje (nie zrobionych)

- Wchodzę z normalnym ip i są oferty ale nie ma zrobionych przeze mnie np . Grepolis

Więc to nie działa proponuję taki sposób.

-Kupujesz starter na komórkę masz na niej 5 zł

-Za 5 zł kupujesz golda z oficjalnej strony wot'a (żeby te 5 zł się nie zmarnowało przez ankiety)

- Masz mało kasy na tym starterze i wypełniasz ankiety wszystkie.

- I tak ciągle. Płacisz 5 zł a zyskujesz 10 dolców do wota + gold z 5 zł

Liczę na like.

!!! ważne !!!

Nie trzeba doładowywać konta jak masz 0 zł to ci nic nie będzie brało a i tak wypełnisz ofertę

Opublikowano

Musi być orange? Tzn jak to działa kupuję starter 5 zł i przez co kupuję golda ? I później jak mam 0 to na tym starterze ankiety robię polskie czy jak?

Opublikowano

Ile trzeba czekać na pointsy za te ankiety z numerem telefonu? Bo ja mam cały czas coś takiego:

1357836082-U567821.png

I o co chodzi?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem wchodzisz na niemieckie ip i na prizerebel masz niemieckie oferty?

Dokładnie, mam wszystko po niemiecku :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Mam do was pytanko odnosnie wypelniania reklam a konkretnie tych za pośrednictwem telefonu czy po potwierdzeniu tego kodu ktory sie otrzymuje nalezy wylaczyc tą oferte aby zostala uznana czy nie? bo nabilem dzis tego sporo no ale bez efektu zadna pkt mi nie dala ....

PS: korzystam z metody starter orange i jazda .. :P

Opublikowano

A podpowiesz jak to zrobić tzn czy jakiś program używasz itp prosiłbym bardzo ;D

Na PW takie rzeczy ;)

Mam do was pytanko odnosnie wypelniania reklam a konkretnie tych za pośrednictwem telefonu czy po potwierdzeniu tego kodu ktory sie otrzymuje nalezy wylaczyc tą oferte aby zostala uznana czy nie? bo nabilem dzis tego sporo no ale bez efektu zadna pkt mi nie dala ....

PS: korzystam z metody starter orange i jazda .. :P

Mam to samo nic pkt jeszcze nie weszło,a wypełniłem ze 20....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Niech ktoś kto używa tego sposobu z ankietami z wysyłaniem kodu pin po jakim czsie powinny przyjść pkt

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...