Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] poradnik na darmowy gold do wota

rafcioza12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe ja w dzień nazbierałem 427 potem 2 dni przestoju i znowu jakiś grosz wpadł . Trochę cierpliwości , sprytu i jest ok :P

co do upa zgodzę się a jakby ktoś miał głowę na swoim miejscu to zagłębił by się w takie tematy trochę głębiej . Odpowiedz sama się nie znajdzie

Jakim cudem w dzień tyle nazbierałeś?

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie udawaj jakiegoś inteligentnego człeka pisząc dużymi literami, kiedy ty robisz takie błędy jak np 'wogule' 'anie' ... co do tematu to działa super jest..

Przynajmniej nie korzystam ze słownika w budowanego w przeglądarke.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Podpowie ktoś co i jak z tymi ankietami? Tzn jakie i jak wypełniać dopiero 36pkt zrobiłem a potrzebuje jeszcze trochę ich...

Opublikowano

Podpowie ktoś co i jak z tymi ankietami? Tzn jakie i jak wypełniać dopiero 36pkt zrobiłem a potrzebuje jeszcze trochę ich...

Trochę to mało powiedziane xD najtańszy kupon kosztuje 500 pkt. :)

Opublikowano

No wiem właśnie dlatego pytam jaką taktykę obierać czy bogacza po uniwersytetach czy przeciętnego człowieka itp. Jeszcze jakie opłaca się wypełniać itp. A za ten kupon 500 pkt to ile golda 2k?

Opublikowano

103 pk za rejstracje w grze -_- nie mówcie że ofert nie ma

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mam właśnie problem z ofertami w Matomy po kliknięciu w ofertę pokazuje się komunikat.

Wie ktoś jak temu zaradzić?

We seem to have a problem with your account...

Dear user,

We have detected recurring suspicious behavior on your behalf, in violation to our terms and conditions.

Your Matomy Money account has been blocked until further notice. If you believe this is an error, please fill out this form.

We apologize for the inconvenience,

Matomy Money.

Opublikowano

Przynajmniej nie korzystam ze słownika w budowanego w przeglądarke.

nie pouczaj mnie, z dużej literki nie pisze bo nie i tyle, nawet w twoim pouczającym mnie zdaniu zrobiłeś błąd, sam się domyśl jaki... haah nie no co ja mówię powiem ci bo ty nie znajdziesz... w budowanego?? czy raczej wbudowanego?

Opublikowano

A teraz mam następujący problem: Gdy wypełniam ankietę i wybieram kraj Polska to na każdej 3 stronie ankiety widnieje napis, że nie ma ankiet dostępnych dla mojego kraju, a gdy wybiorę np.: USA to na tej 3 stronie jest napisane, że podałem zły adres, że moje IP wskazuje na inny kraj i takie tam. A gdy wypełniam te z numerem telefonu (kupiłem starter orange tak jak ktoś wcześniej radził) to punkty w ogóle nie rosną. Od wczoraj mam 145. Proszę pomóżcie :)

Opublikowano

Z tym jak wybierasz np Usa musisz mieć IP zmienione na Usa.

A z tym starterem polskie robisz czy inne? I czy przychodzą.

Opublikowano

Z tym jak wybierasz np Usa musisz mieć IP zmienione na Usa.

A z tym starterem polskie robisz czy inne? I czy przychodzą.

Robię polskie, wpisuję numer, przychodzi sms z pinem, wpisuję ten kod pin, i przechodzę na stronę ostatnią, gdzie dziękują mi za ankietę/udział w konkursie/rejestrację a na tym pasku na górze z tej strony PrizeRebel wyświetla się cały czas napis, że ankieta/konkurs/rejestracja jeszcze nie ukończona no i tym samym punkty nie lecą :(

Opublikowano

Też właśnie próbuję to ogarnąć podobno można 1k pkt w 2 dni nabić, ale trzeba mieć wprawę. Ja mam 72 narazie na ankietach jadę i tak tylko 2 przyszły.

Opublikowano

Mas12mix długo w tym siedzisz? Jeźeli coś się znasz na tym podpowiesz mi coś? Mam parę pytań co do ankiet itp.

Opublikowano

Mas12mix długo w tym siedzisz? Jeźeli coś się znasz na tym podpowiesz mi coś? Mam parę pytań co do ankiet itp.

Jakbyś mógł pytać tutaj to byłbym wdzięczny :) możliwe że trafił mi się podobny problem.
Opublikowano

Masmix robisz polskie z polskiego ip czy z innego? Od kogo robisz sponsor pay? Ja zpolskiego ip mam prawie poblokowane wszystko a z usa ip mam ale lagi?

Opublikowano

nie pouczaj mnie, z dużej literki nie pisze bo nie i tyle, nawet w twoim pouczającym mnie zdaniu zrobiłeś błąd, sam się domyśl jaki... haah nie no co ja mówię powiem ci bo ty nie znajdziesz... w budowanego?? czy raczej wbudowanego?

Nie bo nie jakie to inteligentne.

No nie ale w innych grach to robiłem śmiało pytaj.

polecam robic grepolis 100 pkt w ok.7 min

EDIT: Robiłem te same ankiety .

Właśnie o tym mówiłem :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...