Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz pytanie lub problem odnośnie War Rock Tournament 2 ? Napisz tutaj !

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak? to moja wina, że miałem dużo przerwę z mpcforum i nie usunołem wiadomości, potem je usunołem a ty nie "raczyłeś" napisać jeszcze raz, ale ty jesteś naprawde dobry...

My mamy cie gonić do odczytania PW? Chyba żartujesz, pierw patrz co usuwasz, a potem usuwaj, bo teraz widzisz jakie są tego efekty.

Opublikowano

Nie rozumiem,Golden pisze ,ze turniej za 2 h jak ja nawet pw nie dostalem,dobrze ,ze mecz sie nie odbyl o.O

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Unlike pisał PW do każdego z pierwszej grupy, ja pisałem do grupy drugiej, w której Ty jesteś, a fakt jest faktem, wiadomość do Cb nie doszła, bo wgl nie mogłem jej wysłać, dlaczego ? Bo wyskakiwało, że nie możesz przyjąć żadnej nowej wiadomości, czyli masz pełną skrzynkę. Nie wspominając o użytkownikach: adam11 oraz mixdamixx , którzy nawet nie raczyli odczytać PW mimo, że wchodzą na forum. Z drugiej grupy jedyny m@gik! raczył odczytać i odpisać na PW, nawet stawił się na mecz, który się nie odbył.

Tak fajnie z 1 grupy każemu napisał ?

to cie okłamał ponieważ zapomniał do mnie napisać a w skrzyni mam tylko 6 wiadomości a max jest 50

powinien mnie powiadomić ale nie powiadomił

żalowy turniej wątpie ze komuś się uda w 4 osoby zagrać jak nawet nie piszą im na pw

Opublikowano

up;

tak, wtedy było tak:

"Green nie może otrzymywać wiadomości"

Adre miał to samo z chyba koxpeja

Ps. nic nie zapomiałem ;) Nawet pisałem do twojej grupy, żeby cie jakoś poinformowali nwm, gg, skype czy coś w tym stylu, bo po prostu nie dało się do cb pw wysłać

Opublikowano

dobrze się turniej nie zaczął a ja go już mogę podsumować

"JEDNA WIELKA PORAŻKA" ;)

btw. wiedziałem że tak będzie...

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

up;

nie, żeby coś, ale to nie Nasza wina. Na odczytanie PW czekaliśmy 5dni, a odczytały je tylko 3, 4 osoby więc możecie im podziękować, za to, że to olali.

Opublikowano

To musicie robić tak jak kiedyś był tournament 1 chyba 1vs1 i tam sie podowało wszystkie możliwe kontakty mpc, gg, skype.

I co>? Modzi maja im latac kolo dupy ,bo nie odczytali pw? Jak ktos sie zapisuje to niech czyta pw ....

Moge dostac odpowiedz na moj poprzedni post?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

up;

tak, wtedy było tak:

"Green nie może otrzymywać wiadomości"

Adre miał to samo z chyba koxpeja

Ps. nic nie zapomiałem ;) Nawet pisałem do twojej grupy, żeby cie jakoś poinformowali nwm, gg, skype czy coś w tym stylu, bo po prostu nie dało się do cb pw wysłać

ale przecież nie miałem pełnej skrzynki więc jakim cudem nie mogliście do mnie napisać jak inni mogą ?

zmyślasz i tyle

Opublikowano

Ej skąd wiedziałeś, że zmyślam? Kurde ...

A tak poważnie, może zaznaczyłeś sobie gdzieś opcje, żeby nie dostawać pw, albo coś w tym stylu, nwm, pw nie dało się wysłać

#Kapeć

gadaj z Areq'iem ;P

Opublikowano

Ej skąd wiedziałeś, że zmyślam? Kurde ...

A tak poważnie, może zaznaczyłeś sobie gdzieś opcje, żeby nie dostawać pw, albo coś w tym stylu, nwm, pw nie dało się wysłać

#Kapeć

gadaj z Areq'iem ;P

inni mogą do mnie pisać więc to jest wykluczone

a opcji takiej nie zaznaczałem

Edit i teraz jakoś możesz do mnie pisać ? a wtedy nie mogłeś a ja nic nie zmieniałem nawet w profil nie wchodziłem tylko w wiadomości

Opublikowano

pewnie moja grupa tez zostanie zdyskfalfikowana bo ZUZIA12 sie nie odzywa, ocena calego turnieju WIELKA LIPA NIESTETY... caly czas przekladane

jedno zdanie jak nie urok to sraczka i tyle..

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

@Up to weźcie zamiast zuzi bartka

Nie można tak

przeczytaj regulamin pisze ze jak ktoś sie nie zjawi w drużynie to cała drużyna przegrała a nie ze ktoś kogoś zastąpi

to by było nie fair

Edit ale to jest nie fair ponieważ ja tak nie mogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...