Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz pytanie lub problem odnośnie War Rock Tournament 2 ? Napisz tutaj !

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja juz powiedzialem co mialem powiedziec rozwiazac 2 grupy i zrobic 1 grupe .. i niech graja chlopaki anie sie bawidz bo ktos nie laskaw do skrzynki zajzec :D

Twoje uda czynią cuda <3

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Green nie dostałeś, bo masz pełną skrzynkę, a mecz się nie odbył bo były osoby ;f

z grupy 1 neba i wilczek, a z drugiej ty i m@gik, więc nie ma sensu.

Jak na następnym meczu (grupa 3 i 4) będzie to samo, to turniej zawieszamy

Opublikowano

Jakie pw kiedy turniej co jak jak coś jestem w 6 grupie i czekam na turniej i nie moge grać do ~18 jutro i pojutrze jeszcze

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

up;

jesteś w 6 grupie, jeszcze przed Tobą mecz (który zapewne się nie odbędzie, bo nasi kochani uczestniczy to olewają) grupy 3 i 4, więc spokojnie.

Opublikowano

no po po jakiego hu... się zapisują a niby przeczytali regulamin to jest bez sensu mówiłem zrobić rezerwowych

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

no po po jakiego hu... się zapisują a niby przeczytali regulamin to jest bez sensu mówiłem zrobić rezerwowych

i na kiego rezerwowych? Jak już powiedziałeś, jak się zapisali, przeczytali regulamin, to niech tego nie olewają, bo tylko działają na niekorzyść innych.

To nie jest moja wina, że olali moje PW, na forum normalnie wchodzili. Jak się zdenerwuje, to zaraz im karę przylepie:D za utrudnianie turnieju ;f

Ps. jedynie wilczek, neba i m@gik wywiązali się z umowy

Opublikowano

up no na prawde za takie coś powinien być jakiś warn czy 5% nie chcę się bawić w moda ale tak uważam bo ktoś inny by sobie zagrał np. ja a takie cwele nawet wiadomości na pw nie odczytują albo by chociaż powiedzieli, że nie będą uczestniczyć w turnieju

ja tam bym się z umowy wywiązał

// też bym tak zrobił, ale nie musisz od razu ich wyzywać, spokojnie ;p

ok sorki :D

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Żenujące jest zachowanie co niektórych.

Powiedzcie mi po jakiego grzyba się zapisujecie, skoro i tak nie jesteście łaskawi odczytać PW ?

Rozumiem, na forum nie wchodzę, to dyskwalifikacja.

Ale na forum siedzę i PW nie raczę odebrać ?

Warn, Warn, Warn powinien być za takie zachowanie, gdyż dezorganizuje całą zabawe...

P.S

Jeśli ktoś się wycofa wpisuje się na jego miejsce :D

Jeśli to możliwe oczywiście.

26_23_23_logompc.png

Opublikowano

Jeżeli zawiesimy drugą edycję War Rock Tournament to do trzeciej edycji pewnie nie dojdzie, a jeżeli dojdzie to będzie "czarna lista" i będą wpisane tam te osoby, które właśnie nie odczytały PW mimo, że były na forum, oraz nie stawiły się na mecz.

Opublikowano

Do mnie nie doszła, żadna wiadomość prócz m@gika, pisałem z nim na gg, ale z wami to nie wiadomo jak sie skontaktować, jeżeli wy ustaliliście godzine to powinni napisać na gg, lub pw każdemu.

10pu0d4.png

Opublikowano

Do greena (mojego brata) wiadomość również nie doszła, ale mimo to pojawil sie, bo mu powiedziałem, iż turniej jest o takiej godzinie takiego dnia. Któryś z moderatorów napisał mu, że miał pełną skrzynke, ale on nie mial.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Do mnie nie doszła, żadna wiadomość prócz m@gika, pisałem z nim na gg, ale z wami to nie wiadomo jak sie skontaktować, jeżeli wy ustaliliście godzine to powinni napisać na gg, lub pw każdemu.

Unlike pisał PW do każdego z pierwszej grupy, ja pisałem do grupy drugiej, w której Ty jesteś, a fakt jest faktem, wiadomość do Cb nie doszła, bo wgl nie mogłem jej wysłać, dlaczego ? Bo wyskakiwało, że nie możesz przyjąć żadnej nowej wiadomości, czyli masz pełną skrzynkę. Nie wspominając o użytkownikach: adam11 oraz mixdamixx , którzy nawet nie raczyli odczytać PW mimo, że wchodzą na forum. Z drugiej grupy jedyny m@gik! raczył odczytać i odpisać na PW, nawet stawił się na mecz, który się nie odbył.

Opublikowano

Po co bawić się w PW?

Napisać Temat i tyle.

Tak jak Grupy :D

Nie stawienie się warn i koniec :D

Bo "bawiąc się w PW" masz większą pewnośc, że odbiorca wiadomości ją odczyta.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Unlike pisał PW do każdego z pierwszej grupy, ja pisałem do grupy drugiej, w której Ty jesteś, a fakt jest faktem, wiadomość do Cb nie doszła, bo wgl nie mogłem jej wysłać, dlaczego ? Bo wyskakiwało, że nie możesz przyjąć żadnej nowej wiadomości, czyli masz pełną skrzynkę. Nie wspominając o użytkownikach: adam11 oraz mixdamixx , którzy nawet nie raczyli odczytać PW mimo, że wchodzą na forum. Z drugiej grupy jedyny m@gik! raczył odczytać i odpisać na PW, nawet stawił się na mecz, który się nie odbył.

tak? to moja wina, że miałem dużo przerwę z mpcforum i nie usunołem wiadomości, potem je usunołem a ty nie "raczyłeś" napisać jeszcze raz, ale ty jesteś naprawde dobry...

10pu0d4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...