Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz pytanie lub problem odnośnie War Rock Tournament 2 ? Napisz tutaj !

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli tak będzie to chcę być rezerwowym xD

@edit Czy wyrobicie się z turniejem w ciągu 3 tygodni?

@edit 2 zedytowałem posta, bo mam nowe konto. To chyba nie robi wam problemu? Na turnieju będe jako xtiger60

1361453243-U739101.png

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli tak będzie to chcę być rezerwowym xD

@edit Czy wyrobicie się z turniejem w ciągu 3 tygodni?

@edit 2 zedytowałem posta, bo mam nowe konto. To chyba nie robi wam problemu? Na turnieju będe jako xtiger60

Nie nie ma problemu ze zmianą konta, ale lepiej by podczas turnieju nie było takich zmian.

Co do czasu kiedy się wyrobimy, to zależy bo jeżeli skończą się zapisy (9 stycznia) a osób będzie za mało to przedłużymy zapisy.

Opublikowano

Czy was sposób (nie znam go) na sprawdzenie kto używał cheatów, jest skuteczny i dobry? Te forum nazywa się MultiPlayerCheats co oznacza, że są na nim cheaty i osoby cheatujący (hackerzy) i powiedzą sobie: "Skoro mój team przegrywa to nagrody nie wygram, więc użyje tego NoRecoil.. i tak jak mnie przyłapią to nie dostane nagrody, ale gdy nie użyje cheata to będzie tak samo, więc co mi tam.."

Proszę o potwierdzenie skuteczności sposobu, bo naprawde boje się, że w mojej lub przeciwnej drużynie znajdzie się jakiś cwany cheater umiejący sprawić tak, aby nikt go nie podejrzewał o cheaty.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jak ludzie sami sobie dopasują Teamy to będzie no sens.

Np uzbiera się pro team i przeciwko nowym, to wiadomo kto wygra.

Trzeba zrobić teamy siłowe, a nie losowe -.-

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Nie, nie wiadomo.

Skąd wiesz jak ktoś gra? To że ktoś ma np. 3lvl i k/d 0.5, to nie znaczy, że jest słabszy od kogoś lvl 60 k/d 5.0 ...

Teamy są losowe

Opublikowano

Kiedy się zaczną się mecze??

Aktualnie sprawa wygląda tak:

Zostało ostatnie miejsce i gdy ktoś się jeszcze zgłosi zamykamy zapisy i na dniach wylosujemy drużyny, które przedstawimy w temacie z turniejem i roześlemy do wszystkich, którzy się zapisali wiadomość na PW i po tym ustalimy pierwsze rozgrywki.

Opublikowano

nie mozna uzywac broni za nx/premium a np famas prezent za 13 lvl ? lub itemki? np miny..?

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

@UP

8. Gramy f2p czyli korzystamy z broni, które nie wymagają Premium oraz NX.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Hmmm. czyli gramy tylko na "jedną broń"? Bo 5 slot to premium ;(

Oczywiście te z 8 slotu można?..

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

@1,2UP Ale to się dostaje na samym początku gry, więc nie musisz kupować... Więc raczej tak...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...