Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz pytanie lub problem odnośnie War Rock Tournament 2 ? Napisz tutaj !

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy się już o to nie martwcie jak będziemy Was sprawdzać, damy sobie radę :)

@UP

Sprawdzani będziecie a jak to będzie to zobaczycie sami podczas rozgrywek.

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up;

co Ty pierdzielisz, że tak się zapytam?

kto Ci powiedział, że 8 miejsc ? Bo w Wyborczej tego nie piszą ...

Speaker, dużo :)

Te dużo miejsc to ile?

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

up;

co Ty pierdzielisz, że tak się zapytam?

kto Ci powiedział, że 8 miejsc ? Bo w Wyborczej tego nie piszą ...

Speaker, dużo :)

Skoro 4 osoby w jednym teamie, no to 4x2=8

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Golden, Ty masz na serio coś z głową ;|

Kto Ci powiedział, że jest 8 miejsc ? Wyborczą czytałeś? Facepalm

Speaker

32osoby, czyli 8 grup

Chyba można inne konto stworzyć ^^ A tak to gówno sprawdzą, jak mają afczyć w bazie :)

@Down Nie byłbym o to taki pewien, więc mógłbyś nam to wyjaśnić, chyba nic w tym trudnego?

Wy się już o to nie martwcie jak będziemy Was sprawdzać, damy sobie radę :)

@UP

Sprawdzani będziecie a jak to będzie to zobaczycie sami podczas rozgrywek.

spammery

Opublikowano

A nie lepiej byłoby zagrać ESL na versusie np?

Jest Anty Cheat, i tak Speaker może go ominąć, no ale inni nie umieją ^^

Co wy na to?

Versus odrazy też wymiesza składy :P

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

@UP Ale nie wszyscy mają konto na ESLu, więc by się zapisało zapewne max 5-8osób ;/

// dokładnie

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

A nie lepiej byłoby zagrać ESL na versusie np?

Jest Anty Cheat, i tak Speaker może go ominąć, no ale inni nie umieją ^^

Co wy na to?

Versus odrazy też wymiesza składy :P

Z tym ESL można spróbować podczas trzeciej edycji War Rock Tournament, ale tak jak UP napisał, że nie każdy ma konto na ESL, więc z drugiej strony trzeba rozważyć pytanie czy jest sens organizować turniej na ESL skoro nie każdy ma tam konto ?

Opublikowano

@UP Ale nie wszyscy mają konto na ESLu, więc by się zapisało zapewne max 5-8osób ;/

// dokładnie

Ale założenie konta na Esl'u zajmuje tyle co na MPC.

I jest Anty Cheat, mniejsze prawdopodobieństwo, że hacker Będzie.

Spojrzy się na logi i wszystko będzie wiadome :)

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

@UP Ale trzeba pobierać programy, i wiem jak to jest tłumaczyć, bo tłumaczyłem dla kolegi i póki all ogarnął to minęła 1h - bez sensu.

A po drugie już większość zna obejścia na ESLu.

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

@UP Ale trzeba pobierać programy, i wiem jak to jest tłumaczyć, bo tłumaczyłem dla kolegi i póki all ogarnął to minęła 1h - bez sensu.

A po drugie już większość zna obejścia na ESLu.

Ja bym tam proponował na ESLu.

Jak coś mogę dodać tutka jak zagrać i wgl.

blck.png

Opublikowano

Na razie gramy na Interze, może następnym razem gdzie indziej

OK.

To temat Anty Cheat'a wyjaśniony.

A co do teamu to proponuje nadać uczestnikom losowe numerki, po czym wejść na stronkę Losowe.pl i wylosować 4 numerki, które będą odpowiadały pierwszemu składowi ^^

blck.png

Opublikowano

8. Gramy f2p czyli korzystamy z broni, które nie wymagają Premium oraz NX.

F2p to również gra bez flashow itp :D Jedno zaprzecza drugiemu.

Może cos wykombinowac z rezerwą drużyn? Jak tego nie bedzie to odbedzie sie pewnie 1/3 meczy ;)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

@UP Ale to bez sensu, chciałbyś np. ty być rezerwowym? Bo wątpię...

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

@UP Ale to bez sensu, chciałbyś np. ty być rezerwowym? Bo wątpię...

No może faktycznie nie "Drużynę Rezerwowych" ale "Rezerwowego Gracza(Dla każdej drużyny ) "to tak

bo tak jak jest napisane że bd 2 mecze (niu i der) to przy tej zmianie każda drużyna bd miała prawo wyjebać najgorszego (na obecny mecz...) i wstawić rezerwę żeby było sprawiedliwie ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

up

No niewiem, zobaczymy.

Bo jak byś się poczuł gdybyś grał w pierwszym składzie, po tych przegranych/wygranych 5 rundach, drużyna ustala, że jesteś najsłabszy i Cie wyjebują z teamu.

Mi by było smutno ;)

Opublikowano

up

No niewiem, zobaczymy.

Bo jak byś się poczuł gdybyś grał w pierwszym składzie, po tych przegranych/wygranych 5 rundach, drużyna ustala, że jesteś najsłabszy i Cie wyjebują z teamu.

Mi by było smutno ;)

Po1 Ty mi się tu nie udzielaj bo Ty tu akurat masz najmniej do gadania :D (heheszki)

Po2 chodziło mi o zmianę rezerwowy grałby np. co drugi mecz (o ile ktoś by się nie spóźnił)

Po3 a nawet jak by nie grał żadnego meczu... to co z tego "Drużyna to Drużyna"I wszyscy dostają nagrody bez wyjątków (i nie pierdzielcie mi tu że tak nie jest... [przykład Turniej lol'a xD ] )

1379095800-U384748.png

Opublikowano
Po1 Ty mi się tu nie udzielaj bo Ty tu akurat masz najmniej do gadania :D (heheszki)

Wiem ! ;d

Co do rezerwowego przedyskutuje to z Adre

Opublikowano

Wiem ! ;d

Co do rezerwowego przedyskutuje to z Adre

jeżeli wiesz to w takim razie to nie był joke :D :D :DxD xD xD

a co do przedyskutowania tego z Adre... to

hahahahahah...

Are u fking kidding us?? :D

przecież zanim Wy się dogadacie na ten temat to ja prędzej dostanę się do MCT :D

// cii ;p

... pa z Cb ;*

// ale diss ! :D

no qurwa mam okazje to dissueje i nawet warna nie dostaje to kto by nie dissował... :D

// zaraz dostaniesz:D

No dobra mamo tylko nie bij bo pójdę do taty (adre) :D

(BIG JOKE xD )

1379095800-U384748.png

Opublikowano

Jestem za ESL, mozna to ogarnąc w max 1 dzioeń przy roznych poradnikach, moge w razie w pomoc, bo się znam na tym. A gra z ludźmi z mpc forum w turnieju bez cheatów wydaje się hipokryzja, sory

Opublikowano

Ja bym tam proponował na ESLu.

Jak coś mogę dodać tutka jak zagrać i wgl.

Na razie gramy na Interze, może następnym razem gdzie indziej

Po co rozpoczynasz znowu ten sam temat? Było już napisane.

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano
Może cos wykombinowac z rezerwą drużyn? Jak tego nie bedzie to odbedzie sie pewnie 1/3 meczy

No może faktycznie nie "Drużynę Rezerwowych"

Noł.

ale "Rezerwowego Gracza(Dla każdej drużyny ) "to tak

BINGO!

Zle mnie zrozumieliscie :D Chodzilo mi o to ,zeby druzyny mialy po 1 rezerwowym ,bo watpie ,ze we wszystkich meczach wszyscy sie stawia.

Najlepiej to by bylo jak by mozna bylo grac we 3 i mniej gdyby ktos sie nie stawil.Pomyslcie o tym ;)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Noł.

BINGO!

Zle mnie zrozumieliscie :D Chodzilo mi o to ,zeby druzyny mialy po 1 rezerwowym ,bo watpie ,ze we wszystkich meczach wszyscy sie stawia.

Najlepiej to by bylo jak by mozna bylo grac we 3 i mniej gdyby ktos sie nie stawil.Pomyslcie o tym ;)

Co do grania we 3 to załóżmy, że w drużynie NIU będzie 4 a w DERB 3 i jak NIU wygra przez większą liczbę graczy to potem będzie płacz drużyny DERB, że przegrali bo ich było mniej, a tego chcemy uniknąć.

Opublikowano

Pomysł z rezerwowym jest bez sensu, ponieważ każdy woli grać normalnie, większa szansa na nagrode, a tego tak naprawde chcemy :P

Gdyby była taka sytuacja, że np. DERGB ma 4, a NIU 3, bo ktoś się nie pojawił to w NIU grałby też moderator.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Pomysł z rezerwowym jest bez sensu, ponieważ każdy woli grać normalnie, większa szansa na nagrode, a tego tak naprawde chcemy :P

Gdyby była taka sytuacja, że np. DERGB ma 4, a NIU 3, bo ktoś się nie pojawił to w NIU grałby też moderator.

Od kiedy sędzia bierze udział (jako uczestnik) udział w konkursie... o.O

PS:już pisałem o tym wcześniej team to team każdy powinien dostać nagrodę bez względu na to czy ktoś jest rezerwowym cz nie... ;)

1379095800-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...